Berlin Marathon 2018

• Αυτό το θέμα έχει 80 απαντήσεις, 26 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη πριν από τον χρήστη liana.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 76 έως 81 (από 81 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostão
    Συμμετέχων

@Echetlos ευχαριστώ πολύ, και πλέον θα διεκδικώ και τον τίτλο “προπονητή” με τις επιτυχίες της μοναδικής μου προς το παρόν αθλήτριας.

@mashine
    ευχαριστώ και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια για το τρομερό ρεκόρ!!

big-blue
    Συμμετέχων

@kostao μπράβο για τον τρόπο που το αντιμετώπισες. Είσαι για πιο κάτω κ το ξέρεις. Αλλά μια λεπτομέρεια κρίνει πολλά, πόσο μαλλον γαστρεντερίτιδα…
    Ακόμα κ η άγνωστη διαδρομή.
    Προπονητικά ήσουν καλά; Περίμενες κάτι πολύ καλύτερο;

Kostão
    Συμμετέχων

Προπονητικά ήμουν ακριβώς για τόσο. Περίμενα και είχα σχεδιάσει παρόμοιους ρυθμούς έτσι και αλλιώς απλά περίμενα να κάνω μια μαγκιά στο τελευταίο κομμάτι και να κόψω ακόμα 1-2 λεπτά. Βασικά, θέλω να ζορίζομαι στις προπονήσεις τόσο όσο ζορίστηκα φέτος, ξέρω ότι οι παρακάτω χρόνοι θέλουν και άλλα πράγματα που δεν είμαι προς το παρόν σε τέτοια φάση.

gtsig
    Συμμετέχων

@mashine Έστω και καθυστερημένα, Πάνο, πολλά συγχαρητήρια!!! Απίστευτος χρόνος!!!

mashine
    Συμμετέχων

@george Ευχαριστώ πολύ Γιώργο.Θα τα πούμε από κοντά κάπου!

liana
    Συμμετέχων

Συγχαρητηρια αν και καθυστερημενα.Οντως πολυ καλη διοργανωση ειχα βρεθει εκει πριν 3 χρονια,δεν ετρεχα τοτε αλλα παρακολουθουσα,εγω ημουν απλα ταξιδακι αναψυχης με ενα πακετο που ειχα κλεισει με την WorldVentures. Δυο πολυ καλοι μου φιλοι ετρεχαν ομως,κατοικοι Γερμανιας και οι δυο.Ελπιζω καποια στιγμη να το τρεξω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 76 έως 81 (από 81 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.