- Αυτό το θέμα έχει 20 απαντήσεις, 6 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη πριν από τον χρήστη
stratus.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
14 Ιουνίου 2019 στις 10:07 #108858
Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΤζιμάνια, την βοήθειά σας…
Από χθες ξαφνικά, το Fenix 5 δεν συνδέεται με το Wi-Fi. Βγάζει connection failed.
Έκανα restart στο ρούτερ, έχω κλείσει κάμποσες φορές το ρολόι, τίποτα.
Στις ρυθμίσεις, το δίκτυο είναι κανονικά αποθηκευμένο.
Καμιά ιδέα;ΥΓ: ο βετεράνος @stratus απέτυχε να βρει λύση, πλέον βασίζομαι στη νέα γενιά.
14 Ιουνίου 2019 στις 10:15 #108862stratus
Συμμετέχων@echetlos Αφου δεν ξερεις να ρυθμιζεις το ρουτερ εγω φταιω; Βρες καποιον να σε βοηθησει να δεις απο το ρουτερ αν το ρολοι παιρνει ip,επισης εσβησες το δικτυο απο το garmin express οπως σου ειπα χθες;
Δες εδω https://forums.garmin.com/outdoor-recreation/outdoor-recreation/f/fenix-5-series/164451/fenix-5-wifi-connection-problem-since-update ειναι αυτο που σου ειπα χθες.14 Ιουνίου 2019 στις 10:55 #108870naftony
ΣυμμετέχωνΣαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς (49) , θεωρώ ότι κατά 99% φταίει το router που λόγω πληθώρας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων καμιά φορά χάνει τις παραμετροποιήσεις σύνδεσης με κάποιες συσκευές και αρνείται πεισματικά να συνδεθεί. Το πρόβλημα συνήθως λύνεται μόνο του, μπορείς όμως να κάνεις erase τις ρυθμίσεις wifi στο fenix (δεν έχω το fenix αλλά μάλλον μέσω του μέσω του garmin express) και να ξανασυνδεθείς στο δίκτυό σου , σαν να είναι η πρώτη φορά
14 Ιουνίου 2019 στις 14:26 #108872Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΕυχαριστω, παίδες.
Έσβησα το δίκτυο του σπιτιού, το ξαναπέρασα αλλά και πάλι connection failed.
To ίδιο και με mobile hotspot από το κινητό.14 Ιουνίου 2019 στις 14:35 #108874Γιάννης Μπ.
ΣυμμετέχωνΑν και δεν με βάζω στην νέα γενιά.. δοκίμασε το παρακάτω..
Settings-> Wi-Fi -> My Networks και δοκίμασε να κάνεις Add Network.. Αν δεν σου βρίσκει κανένα τότε μάλλον πρέπει να πας μια βόλτα από την αντιπροσωπεία..
14 Ιουνίου 2019 στις 14:37 #108876stratus
ΣυμμετέχωνΤο ρολόι παίρνει ip ;Το κινητό συνδέεται μέσω του ρούτερ; Αν ναι βάλε να συνδέεται μέσω mobile data μηπως η σύνδεση σου έχει τσακωθεί με το garmin connect
Τελική λύση hard reset στο ρολόι, αλλά μου μυρίζει πρόβλημα με σύνδεση14 Ιουνίου 2019 στις 14:50 #108882Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΣυμβαίνει όμως το εξής:
Αν σβήσω το ρολόι και το ξανανοίξω, την πρώτη φορά κάνει transfer, γράφει στο τέλος ότι transfer failed, παρ’ όλα αυτά το έχει περάσει το activity στο connect. Αν ξαναδοκιμάσω για δεύτερη φορά να κάνω transfer, μου βγάζει αμέσως connection failed.14 Ιουνίου 2019 στις 14:56 #108884Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΓιάννη, έκανα add network μέσω Express και το πήρε.
Χρήστο, τι ip, τι είναι τούτο; Το κινητό συνδέεται μέσω ρούτερ.
Προσπάθησα και με το 4G του κινητού, κάνοντάς το hotspot, αλλά και πάλι τίποτα.14 Ιουνίου 2019 στις 15:00 #108888aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνΝίκο έχω το ίδιο πρόβλημα κατά καιρούς με το 935.
Για να το διορθώσω σβήνω το δίκτυο από το ρολόι, και το ξαναβρίσκω απο την αρχή.
Το σπαστικό ήταν ότι πρέπει να ξαναγράφω τον κωδικό στο ρολόι.Επίσης μια και μόνο φορά, σε κάποιο update πριν κάτι μήνες, χάλασαν το wifi και το Bluetooth connection, και δεν συνεδόταν ό,τι και να έκανες. Εβγαλαν fix μετά από λίγες μέρες.
14 Ιουνίου 2019 στις 15:11 #108894Γιάννης Μπ.
ΣυμμετέχωνΓιάννη, έκανα add network μέσω Express και το πήρε.
Δεν είναι το ίδιο.. Δοκίμασε από το ρολόι..
Νίκο έχω το ίδιο πρόβλημα κατά καιρούς με το 935.
Για να το διορθώσω σβήνω το δίκτυο από το ρολόι, και το ξαναβρίσκω απο την αρχή.Και εγώ το 935 έχω.. Μια φορά το έκανα από το ρολόι και από τότε.. όλα ρολόι..
Το IP που λέει ο Χρήστος πρέπει να το δεις από τον Router..
και αν συνδέσεις και το ρολόι με καλώδιο και πας στο \GARMIN\EVNTLOGS θα βρεις log αλλά πρέπει να βρεις και τι σημαίνει το κάθε status που έχει δίπλα στο Wi-Fi..
14 Ιουνίου 2019 στις 15:15 #108898Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΑριστείδη και Γιάννη, το έσβησα και πάλι, πάω να το βρω, από το ρολόι αυτή την φορά, όχι από το express, αλλά δεν το βρίσκει.
Σχετικά με το IP, δε νομίζω ότι μπορώ να το κάνω, δεν κατέχω από τέτοια.Περικλή, δεν αλλάζει κάτι με sync. Thanks πάντως.
14 Ιουνίου 2019 στις 15:36 #108904roukounas
ΣυμμετέχωνΝίκο έχω το ίδιο πρόβλημα κατά καιρούς με το 935.
Για να το διορθώσω σβήνω το δίκτυο από το ρολόι, και το ξαναβρίσκω απο την αρχή.
Το σπαστικό ήταν ότι πρέπει να ξαναγράφω τον κωδικό στο ρολόι.Επίσης μια και μόνο φορά, σε κάποιο update πριν κάτι μήνες, χάλασαν το wifi και το Bluetooth connection, και δεν συνεδόταν ό,τι και να έκανες. Εβγαλαν fix μετά από λίγες μέρες.
Aρη το εφτιαξαν δηλαδη αυτο? Γιατι οταν ειχα αγορασει το 935 καπου το καλοκαιρι ενω συνδεοταν στην αρχη με το ρουτερ μετα σταματησε να το κανει. Πλεον οταν θελω να κανω sync το κανω μεσω bluetooth και την εφαρμογη της garmin στο κινητο.
(σορρυ που γραφω για αλλο ρολοι, αλλα ειναι ειναι παρομοιο θεμα :p )
14 Ιουνίου 2019 στις 15:53 #108906aRiSTiDiS
Συμμετέχων@roukounas άν σου κάνει sync από bluetooth, τότε πρέπει να κάνεις ό,τι είπα και στο Νίκο. Σβήσε το δίκτυο από το ρολοί, και βάλτο να ξαναψάξει να το βρεί. Κανονικά έπρεπε να το ξαναβρεί και στο Νίκο. Επίσης όταν λέω ότι μου συμβαίνει “κατά καιρούς” εννοώ μια φορά στο 6μηνο ίσως και παραπάνω. 2 χρόνια το έχω το ρολόι, οπότε όλα ειναι σχετικά.
14 Ιουνίου 2019 στις 17:12 #108910Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΤώρα κάναμε μισό βήμα.
Ναι μεν βρήκε το δίκτυο, έβαλα τον κωδικό αλλά connection failed.14 Ιουνίου 2019 στις 19:58 #108912stratus
ΣυμμετέχωνΝικόλα έχεις το σωστό κωδικό για το garmin connect
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.