Fulham palace Parkrun

• Αυτό το θέμα έχει 22 απαντήσεις, 9 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    chamav
    Συντονιστής

Πολύ ευχαρίστως να υποστηρίζαμε και strava, αλλά προφανώς επίτηδες το strava έχει βάλει επιπλέον κωδικούς σε κάθε embed code, ώστε να μη μπορείς να τον ενσωματώσεις, παρά μόνο χειροκίνητα.

εμ δε βάζετε strava.. κολλημένοι με το garmin connect

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

δεν πηγαινε για τη μή υποστήριξη του site στο strava Χαράλαμπε, το Νίκο πείραξα που εχει μόνο garmin connect. Εξάλλου εσύ εχεις προφιλ και στο strava

chamav
    Συντονιστής

Το κατάλαβα Νέστορα, καλά κάνεις και του τα λες. Απλά βρήκα αφορμή να αναφέρω ότι πολύ θα θέλαμε να υποστηριχθούν κι εδώ όλες οι πλατφόρμες, αλλά δυστυχώς δεν το επιτρέπουν οι ίδιες.

tazi
    Συντονιστής

Αλλο ενα, ιδιο παλι parkrun σημερα. Ξεκινησα τρεχοντας απο το σπιτι για 6 και κατι χιλιομετρα στο 440/450 και εφτασα ακριβως στις 9 στην εκκινηση. μαζεμενα καμια τετρακοσαρια ατομα ακουγαν τις οδηγιες για τη συμμετοχη τους και μετα απο κανα τεταρτακι ξεκινησαμε ολοι μαζι, εγω τελικα πηγα σε σαμπ 4 ρυθμο, 1952 εγραψε το ρολοι του αγωνα. θα μπορουσα να πιεσω κι αλλο, οχι πολυ αλλα δεν ειχα καμια διαθεση για κατι τετοιο, ουτε ηταν και ο σκοπος μου. Μετα ειχα αλλα 12 χλμ να κανω για να συμ πληρωσω ενα λονγκ της ταξης του ημι. Τα υπολοιπα χιλιομετρα στην επιστροφη βγηκαν στο 510 με κουρασμενα τα ποδια και τη πλατη.
    Οπως εχω γραψει και παλιοτερα ο θεσμος των parkrun ειναι μια πολυ ωραιαα εμπειρεία που τη προτεινω σε οποιονδήποτε ανεπιφυλακτα. Τρεχεις για τη χαρα του τρεξιματος σε εναν αγωνα-προπονηση με πολυ ευχαριστη διαθεση και περιβαλλουσα θετικη ενεργεια. Αν ειναι δυνατο μετα να πας για μπυρες, κατι πολυ ευκολο εδω που ειμαι ειναι ιδανικα.
    Συνολικα αυτη η εβδομαδα μεχρι στιγμης εγραψε 80 χιλιομετρα, εχω να δω τετοιο νομερο η κατι εστω κοντα σε αυτο πανω απο 3 μηνες νομιζω. Αυριο λεω να τρεξω παλι, σιγουρα χαλαρα με καποια ανοιγματα, μια και τη Δευτερα το βραδυ επιστρεφω και δε θα καταφερω να κανω τιποτα.

tazi
    Συντονιστής

Καλημερα, αλλο ενα parkrun στη φαρετρα μου. Το πηγα αγωνιστικα με σκοπο να δω που βρισκομαι χωρις ομως να εχω ετοιμαστει γι αυτο. Ξεκινησα εκει που νομιζα οτι θα μπορουσα να συντηρηθω και για τα πεντε χιλιομετρα, το ρολοι εγραψε πρωτο χιλιαρι 346, το ειδα και απογοητευτηκα, ηλπιζα σε κατι καλυτερο. Μη σας τα πολυλογω συνεχισα σε αυτο το ρυθμο, χωρις να μπορω να πιεσω πολυ παραπανω αλλα και χωρις να το θελω με δεδομενο οτι δεν πηγαινα οσο γρηγορα ηθελα. Οταν ξανακοιταξα το ρολοι εγραφε 343, μετρια δηλαδη οποτε συνεχισα σε αυτο το ρυθμο διεκπεραιωτικα αλλα οσο μπορουσα χωρις να περναω καλα. Στο τελος ενιωθα οτι κουραζομαι πολυ, με λιγη διαθεση νομιζα οτι ειχα πεσει στο 4. Τελικα, οπως αποδειχθηκε το ρολοι δεν ηταν σε καλη μερα, οχι πως ειναι αλλωστε τωρα τελευταια, ακομα και μετα απο hard reset δεν εχει ισιωσει, δε συγχρονιζει αυτοματα, κλεινει μονο του και αλλα κουλα.
    Οταν λοιπον τερματησα και ειδα το χρονο μου ξαφνιαστηκα, 1756, κατω απο 18 δηλαδη που ειναι PB για εμενα. Χαρηκα, οχι τοσο για το χρονο, αλλα για το γεγονος οτι το ρολοι εκανε λαθος και με εριξε ψυχολογικα με αποτελεσμα να μη τρεξω οπως θα ηθελα. Αν εβλεοα οτι πηγαινα σχεδον δεκα sec πιο κατω απο αυτο που εγραφε θα ειχα αλλη ψυχολογια.
    Αυτο αλλωστε φανηκε και απο το γεγονος οτι απο παλμους εμεινα σχεδον 10 κατω απο τους max που πιανω συνηθως οταν χτυπαω κοκκινα.
    Ευχαριστημενος λοιπον απο το τεστ αλλα οχι απο τον αγωνα αυριο λεω να κανω ενα μικρο λρ
    Περιττο να πω πως η μερα ηταν απολυτως ιδανικη για τρεξιμο, μιλια μακρια απο τα 37αρια που χτυπαει η Αθηνα σημερα.

tazi
    Συντονιστής

Μιση ωριτσα μετα, ηρθε και το μειλ με τα αποτελεσματα!!, στο 4 συναντησα και ετρεξα λιγο μαζι με ενα δρομεα που φαινοτανε μεγαλος, στο τελος ανοιξε και με περασε πολυ ανετα, κοιτωντας τωρα τα αποτελεσματα ειδα οτι εκανε 1742 και οτι εανηκει στην ηλικιακη κατηγορια 55/59, μεpb, 1705, not bad οπως θα ελεγαν εδω γυρω….

dimitrissss
    Συμμετέχων

@tazi Απορία. Πως και δε το έχουν σε μίλια; 😀

tazi
    Συντονιστής

@dimitrissss χαχαχα καλη ερωτηση, τα parkruns δημητρη οργανωνονται και σε αλλες χωρες ομως οποτε δεν εκει φανταζομαι δε θα ειχαν περαση, παντως ειναι τοσο στραβοι εδω οι τυποι που τιποτα δε θα μου εκανε εντυπωση

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 16 έως 23 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.