Functional training

• Αυτό το θέμα έχει 25 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη ale.
Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 16 έως 26 (από 26 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@alexandrosraptis Καλημέρα Αλέξανδρε.
    Personal κάνω, σε γυμναστήριο.
    Ναι, θέλει κάποιον εξοπλισμό. Agility σκάλα, ελαστικό ιμάντα που σε δένει, box, κάποια βάρη (μπάλες-kettle), συν 2-3 μηχανήματα.
    Το σημαντικότερο βέβαια είναι να ξέρει ο γυμναστής πώς να σε δουλέψει ως δρομέα. Προσωπικά, δεν κάνω κάποιο γενικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, όλες οι ασκήσεις προσομοιάζουν τις κινήσεις του τρεξίματος και στοχεύουν και στις όποιες ανισορροπίες, να το πούμε απλά.
    Ο γυμναστής μου είναι παλιός στιβικός, νυν δρομέας του 2:55 και δουλεύει και πολλά από τα παιδιά του Marathon club στην ενδυνάμωση.
    “Extra bonus” για εμένα, είναι ότι την ημέρα που τρέχω στον Αγ. Δημήτριο, είναι κι αυτός εκεί και βλέπει κάποια πράγματα που ενδεχομένως χρειάζονται διόρθωση ή περισσότερη έμφαση.

ale
    Συμμετέχων

Ωραίο ακούγεται!
    Αν θέλεις στείλε μου στοιχεία: το γυμναστήριο, κόστος, το όνομα του γυμναστή.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κι εκεί που ξεκινάμε με τις βασικές ασκήσεις και νομίζω ότι αρχίζω και τις “έχω”, καινούργιες εμφανίζονται κι η γλώσσα ξανά στο πάτωμα…
    Βέβαια, το πιάσιμο μετά, έχει μειωθεί κάπως.

big-blue
    Συμμετέχων

Ανακοίνωσε στόχο και άσε τις σάλτσες ψηλέ!
    Έχεις καεί στην προπόνηση!
    (Εγώ στο καθισιό…)

ale
    Συμμετέχων

Ο στόχος είναι ένας: να βγεί “κομμάτια” στην παραλία 😆.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

7η εβδομάδα λειτουργικής προπόνησης και τα αποτελέσματα είναι πλέον ξεκάθαρα, έχω την αίσθηση.
    Γίνεται εύκολα αντιληπτή η διαφορά, ιδίως προς το τέλος των πιο απαιτητικών προπονήσεων, όπου η κούραση είναι μεγάλη αλλά το σώμα κρατάει την στάση του.
    Επίσης, ενώ στο παρελθόν πήγαινα περισσότερο με την δύναμη, τώρα ρολάρω πολύ πιο σωστά κι αβίαστα.
    Αυτά τα έχουν παρατηρήσει και τρίτοι, απ’ έξω.

Giannis Psarelis
    Συμμετέχων

Νίκο έχουν βελτιωθεί σημαντικά αρκετά τεχνικά στοιχεία εξαιτίας του functional training που κάνεις όπως ο χρόνος επαφής με το έδαφος, η σωστή ευθυγραμμισμένη θέση του σώματος, η χαλαρότητα στο πάνω σώμα,…πήγαινες με 1’22″/400 και φαινόταν ότι κάνεις χαλαρό τρέξιμο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giannispsarelis Να ‘σαι καλά, Γιάννη! 🙂
    Νοιώθω πλέον πως, ακόμη κι όταν έρθει η κούραση, το σώμα δεν “κάθεται”.

than
    Συμμετέχων

Κάτι παρόμοιο έχω παρατηρήσει κ εγώ στην αίσθηση που έχω όταν τρέχω. Βέβαια, δεν κάνω συγκεκριμένα functional training (το εχω στο πλάνο προσεχώς), αλλά κάτι που μοιάζει αρκετά: tae bo. Αυτός ο συνδυασμός κινήσεων, ισορροπίας, δύναμης, έντασης και τεχνικής μαζί με τη μουσική μου αρέσει πάρα πολύ!

ale
    Συμμετέχων

Καλημέρα,
    2η εβδομάδα (4 προπονήσεις) για εμένα αλλά βελτίωση στο τρέξιμο δεν έχω δεί, έχω μια υποψία για το τι φταίει….. ότι δεν τρέχω😀😀😀

ale
    Συμμετέχων

Καλημέρα,
    2η εβδομάδα (4 προπονήσεις) για εμένα αλλά βελτίωση στο τρέξιμο δεν έχω δεί, έχω μια υποψία για το τι φταίει….. ότι δεν τρέχω😀😀😀

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 16 έως 26 (από 26 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.