Nimbus 18 vs Brooks Adrenaline

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Κώστας
    Συμμετέχων

Ξεκίνησα τρέξιμο φέτος και κάπως τυχαία – λόγω προσφοράς – με Brooks Adrenaline GTS 15. Ευχαριστημένος, μια και εχω θέμα με το ενα γονατο κυρίως και ήθελα κατι με καλή απόσβεση
    Μόλις δοκίμασα, για 2ο ζευγάρι και λόγω προσφοράς πάλι, σε μια πρώτη βόλτα Nimbus 18. λιγότερο άνετα κραδασμοί και ιδίως μπροστά – δάχτυλα, μετατάρσια με κούρασαν πολύ. λέω δικιά μου παραξενιά.. φοράω τα brooks και κάνω άλλα 5χλμ!
    Μου τα πρότειναν σαν κλασσικά καλό παπούτσι, και είμαι και αρχάριος οπότε .. καμιά γνώμη?..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@costas Βάσει χαρακτηριστικών, το Nimbus είναι πολύ πιο μαλακό από το GTS.
    Πιθανότατα, ο λόγος που ένοιωσες να σε κουράζει το Asics είναι πως από ένα άκρως υποστηρικτικό παπούτσι, το οποίο δεν επιτρέπει στο πόδι να κινείται με φυσικό τρόπο, πήγες σε κάτι σχετικά πιο εύκαμπτο και ουδέτερο.
    Απ’ την άλλη βέβαια, επιβεβαιώνεις αυτό που ισχύει στην πράξη, δηλαδή τι σου ταιριάζει εσένα

diazz
    Συμμετέχων

το κακό με τα asics είναι ότι μετά από κάποια χιλιόμετρα στο πίσω μέρος της φτέρνας ανοίγουν τρύπες το έπαθα και εγώ με τα 17 που είχα

τα επόμενα θα είναι ride 9 ι launch 4

dimitrissss
    Συμμετέχων

H Asics βάζει ευαίσθητα υφάσματα στα premium μοντέλα της με αποτέλεσμα σε κάποιους δρομείς να φθείρονται εύκολα σε άλλους καθόλου. Όταν έτρεχα με Kayano μετά από 400 χιλιόμετρα πίσω στις φτέρνας είχα 2 τρύπες. Αντίθετα τα GT-2000 που ήταν και πολύ φτηνότερα από τα Kayano για χρόνια δεν είχαν την παραμικρή φθορά. Πιθανόν κάτι τέτοιο να συμβαίνει και με το Cumulus αφού είναι η φτηνότερη εναλλακτική του Nimbus.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.