- Αυτό το θέμα έχει 28 απαντήσεις, 11 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη
stratus.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
19 Οκτωβρίου 2017 στις 10:30 #59226
Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΈνα θέμα που με απασχολεί όσο αναφορά όλα αυτά τα εργαλεία, είναι ότι δεν έχω βρει ένα τρόπο(μια πλατφόρμα) όπου να δείχνει συγκεντρωτικά δεδομένα και να αναλύει τις λεγόμενες διαλλειματικές προπονήσεις.
Για παράδειγμα, θέλω σε μια προπόνηση που περικλείει κομμάτια τρεξίματος και κομμάτια διαλείμματος εναλλάξ, να μου παρουσιάζεται ο συνολικός χρόνος , μέσος ρυθμός, παλμοί, απόσταση και λοιπά Running Dynamics μεγέθη, λαμβάνοντας υπόψιν μόνο tα κομμάτια τρεξίματος.
Με αυτό το τρόπο, θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει άμεσα προπονήσεις και να δει πως εξελίσσεται η απόδοση του στις παρόμοιες προπονήσεις που κάνει μέσα στην προπονητική του περίοδο.(για παράδειγμα πως εξελίσσονται τα δρομικά μεγέθη κατά την εκτέλεση μιας προπόνησης 5Χ1000 που γίνεται 2 φορές το μήνα)
Προσωπικά καταγράφω τέτοια δεδομένα σε κάποια αρχεία excel που τα χρησιμοποιώ ως προσωπικό αρχείο με αρκετό κόπο και χρόνο, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και μια πλατφόρμα που κάνει κάτι ανάλογο.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
19 Οκτωβρίου 2017 στις 11:11 #59246
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΈχει όντως πολύ νόημα αυτό που λες. Το πιο κοντινό που έχω πετύχει σ’ αυτό είναι το garmin connect, στο οποίο μπορείς να συγκρίνεις μέχρι και 4 activities, και σου δίνει σε πίνακα το μέσο pace για το κάθε lap. Ιδανικά θα μπορούσες να επιλέξεις τα laps και τις μετρικες που θέλεις να συγκρίνεις και να σου βγάζει το software σχετικούς πίνακες και γραφήματα.
29 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:22 #63352manolee
Συμμετέχων@Sotiris Diamantopoulos , είσαι ωραίος
Είχα συνδέσει το Garmin μου στο runningheroes όταν το είχες πει χωρίς να δώσω άλλη σημασία και πριν λίγες μέρες κάπου είδα τη σελίδα και λέω δεν μπαίνω να δω…έχω καμιά 10000 πόντους , έκανα χρήση τον κωδικό για τη Nike και μου έδωσε επιπλέον -30% στα εκπτωτικά είδη…Μια χαρά29 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:46 #63370
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΠραγματικά @manolee, οι πόντοι μαζεύονται για πλάκα και παίζουν πολύ καλές ευκαιρίες. Πχ αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να πάρει το zoom elite 9 στα 60Ε. Εχω καλύψει σχεδόν ολόκληρο το δρομικό μου εξοπλισμό, και της γυναίκας μου, μ’ αυτό τον τρόπο.
19 Φεβρουαρίου 2018 στις 22:32 #73642
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΑνακάλυψα τώρα τελευταία το StravistiX, ένα δωρεάν extension για τον Chrome browser, που συνδέεται με το λογαριασμό που έχω στο Strava και βγάζει διάφορα πραγματάκια που προσεγγίζουν αυτά που δίνει το τελευταίο στην premium έκδοσή του. Τα στοιχεία αυτά εμφανίζονται τόσο στο παράθυρο όταν ανοίγουμε ένα τρέξιμό μας στο Strava, όσο και σε μια ξεχωριστή σελίδα του StravistiX. Ίσως το πιο χρήσιμο για μένα είναι το διάγραμμα φυσικής κατάστασης/κούρασης/φόρμας, το οποίο το είχα σε διάφορες μορφές (από το runalyze και το HRV4Training) αλλά εδώ έχει το καλό ότι μπορεί κανείς να δει και οπτικά αν υπερπροπονείται, ή υποπροπονείται, αν πρέπει να χαλαρώσει τις προπονήσεις πριν τον αγώνα, σε τι φόρμα είναι γενικά κλπ. Κάποια στοιχεία για τη χρήση του διαγράμματος αυτού υπάρχουν στο παρακάτω link:
http://www.joefrielsblog.com/2015/12/managing-training-using-tsb.html20 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:39 #73818
Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΜπράβο βρε Σωτήρη που το ψάχνεις.
Η αλήθεια είναι ότι κάθε πλατφόρμα δίνει και κάτι χρήσιμο. Πουθενά όμως δεν τα βρίσκεις όλα μαζί αυτά που θες.20 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:42 #73854
stratusΣυμμετέχωνΕαν θελετε ενα προγραμμα που τα κανει ολα και με το παραπανω μπορειτε να χρησιμοποιησετε το wko4,το οποιο ομως κοστιζει 160 ευρω και παρεχεται για μια εβδομαδα δωρεαν,για να δει καποιος αν του κανει.
Για να χρησιμοποιησει καποιος το 100% των δυνατοτητων του προγραμματος πρεπει να τρεχει με power meter ,αλλα και χωρις αυτο το πληθος των πληροφοριων που σου δινει ειναι τεραστιο21 Φεβρουαρίου 2018 στις 15:23 #75460
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΜε αφορμή το wko4 που ανέφερε ο @stratus (περαστικά by the way), θυμήθηκα ότι υπάρχει το goldencheetah που είναι δωρεάν, επίσης ψαγμένο, αλλά μάλλον πιο πολύπλοκο από το wko4 και το trainingpeaks. Το δοκιμάζω λίγο από χθες, και είδα ότι υποστηρίζει αυτό έλεγε ο @roberto4carlos (παιδικό μου είδωλο, ο ποδοσφαιριστής, όχι ο συμφορουμίτης :)) σε προηγούμενο του post για τον αυτόματο εντοπισμό των intervals και την εξαγωγή στατιστικών μόνο για τα intervals που επιλέγεις. Βέβαια δεν ξέρω αν αναγνωρίζει running dynamics μεγέθη για να τα εξάγει κι αυτά. Φίλε @roberto4carlos, αν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά, και δύο ματιές θα σου έλεγα γιατί έχει αρκετό πράγμα (videos στο youtube). Λέω να επενδύσω κι εγώ περισσότερο χρόνο αλλά όχι άμεσα λόγω υποχρεώσεων. Θα τσεκάρω και το wko4, αλλά ρε γμτ τα 160Ε είναι 3 ζευγάρια Nike Elite και 10Ε ρέστα, χωρίς να μου δίνει τόσα πολλά πράγματα σε σχέση με ό,τι έχω ήδη.
21 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:30 #75528
Vassilis KΣυμμετέχων@Sotiris Diamantopoulos οι τιμές που εμφανίζει το running heroes πχ στη Nike, είναι μετά από την εξαργύρωση των πόντων; Ή προσθέτουμε την επιπλέον έκπτωση;
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αγορές, μιας και η χώρα έχει δηλωθεί UK;21 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:38 #75530
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΚαλησπέρα Βασίλη @unforgiven. Την τελική τιμή για το κάθε προϊόν τη βλέπεις αφού βάλεις ό,τι θέλεις στο καλάθι αγορών σου και προσθέσεις τον κωδικό που έχεις πάρει από το runningheroes. Επομένως, στην ουσία, σε ό,τι τιμή βλέπεις στα εκπτωτικά της Nike, αφαιρείς ακόμη ένα 30% κι έχεις την τελική τιμή.
Κι εγώ το UK έχω δηλώσει σαν χώρα, και τους έχω πει σε mail ότι δεν είμαι Αγγλία. Δεν υπάρχει θέμα από το runningheroes. Κάποιες εταιρίες μόνο απαιτούν να έχεις διεύθυνση κατοικίας στην Αγγλία για να ισχύουν και η Nike δεν είναι μία από αυτές.
Μάλλον αυτές τις συζητήσεις για το runningheroes πρέπει να τις κάνουμε εδώ http://31958001149.blog.com.gr/forums/topic/ιστοσελίδα-με-πόντους-προσφορές-uk-runningheroes-co-uk/23 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:15 #77838
Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΠάντως αυτές οι πλατφόρμες με τα δρομικά στοιχεία έχουν ένα κάρο νούμερα, σχεδιαγράμματα, μεγέθη κτλ κτλ που πραγματικά νιώθεις σαν βομβαρδισμένος μετά από λίγη ώρα μελέτης. Ζαλίστηκα!
23 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:56 #77840
stratusΣυμμετέχων@roberto4carlos Έχεις απόλυτο δίκιο . Εγώ με το wko4 είναι ζήτημα αν χρησιμοποιώ το 10% των δυνατοτήτων του
23 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:14 #77848
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΧρήστο @stratus, χρησιμοποιείς κάποιο power meter σε συνδυασμό με το wko4;
23 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:45 #77856
stratusΣυμμετέχωνΣωτήρη χρησιμοποιώ το stryd
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.