- Αυτό το θέμα έχει 7 απαντήσεις, 6 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη
Nikolai.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
12 Ιουνίου 2019 στις 16:25 #108800
Nikolai
ΣυμμετέχωνΘέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που είχα στον αγώνα run and fun 10χλμ της Γλυφάδας.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε σταθμός υδροδοσίας. Μετά από διαμαρτυρίες και αφού είχαμε αφυδατωθεί, έδωσαν νερά στο 8ο χλμ.
Η διοργάνωση είχε ενημερώσει αρχικά ότι η εκκίνηση θα δινόταν στις 10 και μετά από παρέμβαση της τροχαίας άλλαξε για τις 9!
Δηλαδή με τέτοια ζέστη πρέπει να στο πει η τροχαία για να το βάλεις νωρίτερα???
Τελικά ξεκινήσαμε στις 9:12 και βέβαια πέσαμε σε μποτιλιάρισμα στην παραλιακή, το οποίο και τους οδηγούς εκνεύρισε και τα πνευμόνια μας γέμισε με καυσαέριο. Αν ο αγώνας ξεκίναγε στις 8 και λιγότερη ζέστη θα είχε αλλά και λιγότερους οδηγούς θα ταλαιπωρούσαμε.
Κερασάκι στην τούρτα, η απόσταση ήταν 500 μέτρα λιγότερο από το επίσημο, κάτι που διασταυρώθηκε και με άλλους 2 δρομείς.
Μόνο θετικό οι εθελοντές οι οποίοι ήταν αρκετοί και ευγενικοί.
Έδωσα 10€ και το μετάνιωσα λόγω των παραπάνω.12 Ιουνίου 2019 στις 17:44 #108802Nikos Pilikas
Συντονιστής@nikolai Ειναι εδώ και χρόνια γνωστές οι οργανωτικές αδυναμίες και η προχειρότητα της συγκεκριμένης σειράς αγώνων.
Το θέμα είναι ότι δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό.12 Ιουνίου 2019 στις 21:29 #108808Nikolai
ΣυμμετέχωνΝίκο ομολογώ δεν το γνώριζα, τώρα που το έμαθα όμως από πρώτο χέρι θα τον αποφεύγω το συγκεκριμένο διοργανωτή.
12 Ιουνίου 2019 στις 21:51 #108810italian
Συμμετέχων@nikolai Έτρεξα τον ίδιο αγώνα πριν από τέσσερα χρόνια και εκτός της υδροδοσίας που δεν θυμάμαι, όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα διαπίστωσα κ’ εγώ. Επιπλέον καμία επιβεβαίωση εγγραφής ούτε καν όταν τους είχα καλέσει.
Έκτοτε, αποφεύγω όλους τους αγώνες του εν λόγω διοργανωτή. Το αστείο(;;;), είναι ότι ενίοτε μου στέλνουν e-mails με ορατές(!) τις διευθύνσεις όλων των υπολοίπων αποδεκτών ! Απλώς, μακρυά.
13 Ιουνίου 2019 στις 01:54 #108812aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνΠρόσφατα απεβίωσε ο ιδιοκτήτης
http://www.runningnews.gr/item.php?id=41075Στο Μαρούσι πάντως (Spiros Louis Run) καλή ηταν η διοργάνωση, που φέτος την πήρε για 1η φορά ο συγκεκριμένος διοργανωτής.
Είχε υδροδοσία, την οποία δεν τίμησα γιατί δεν συνιθίζω να πίνω νερό στα 10Κ, οι παροχές στο τέλος καλές και το μετάλλιο από τα πιο όμορφα.
Η τιμή ήταν τσιμπημένη, 10€ χωρίς μπλουζάκι, αλλά επειδή γίνεται στην γειτονία μου, συμμετέχω πάντα.Μιάς και λέμε για διοργανώσεις εντός Αθήνας, ωραίο ήταν το 5ρι Lighting Up Athens, το μόνο 5ρι που κατέβαινα, ευκαιρία για “ξεμπούκωμα”. Μπλούζα, φακός, και ωραία ατμόσφαιρα. Κρίμα που το σταμάτησαν
13 Ιουνίου 2019 στις 08:45 #108814Kimonas
ΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλη την παρέα.
Έτρεξα τα 5χλ στο συγκεκριμένο αγώνα και το μόνο που αναρωτιέμαι αν ήταν πράγματι αυτός ο χειρότερος αγώνας από αυτούς που συμμετείχα φέτος ή το Kifisia Run.
Για τα 5 χλμ καθόλου νερό στην διαδρομή …στον τερματισμό ακόμα ψάχναμε κάποιον να μας δώσει ένα μπουκάλι.
Τα 5χλ ήταν 4750 μέτρα και όχι 5 χλμ.
Τα αυτοκίνητα σε κάποιο σημείο είχαν μπει στην διαδρομή.
Πέρασα διασταύρωση τραμ και αμέσως μετά οι εθελοντές σταματήσαν τους δρομείς που ακολουθούσαν για να περάσει το τραμ.
Υπήρχαν 2 χημικές τουαλέτες μόνο που η μία ήταν σε άθλια κατάσταση πριν ξεκινήσει ο αγώνας και η άλλη ήταν μπλοκαρισμένη η πόρτα της…Αλλά δεν θέλω να ” κλείσω ” πρωινιάτικα αρνητικά, ωραίος αγώνας με κέφι ΄είναι το SNF Run στις 23/06 …
Καλή σας ημέρες συντρέχτες …
13 Ιουνίου 2019 στις 15:50 #108832ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΣυμμετέχωνΑληθεια τώρα κ χωρίς ίχνος ειρωνείας? Τρέχετε σε μη κλειστές από αυτοκινητα διαδρομές?
Ποτε δεν θα το έκανα.. Να τρέχω κ να 3εχω δίπλα μου αμαξι για; ασφάλεια πάνω από όλα.. Τραγικό…. Να έχει;; αγώνα χωρις νερό… Αλήθεια αυτά τα λεφτά που δίνουμε ολοι μας τι παροχές δίνουν?
Τλς καλά να είμαστε κ ραντεβού 23 σε νυχτερινό Νιάρχου13 Ιουνίου 2019 στις 22:04 #108848Nikolai
ΣυμμετέχωνΦίλε Γιώργο, όταν τρέχαμε στην Ποσειδώνος η μία από τις τρεις λωρίδες ήταν εντελώς κλειστή για τα αυτοκίνητα με κορδέλα. Είχε εθελοντές και σε κάποια σημεία και τροχαία. Δεν υπήρχε θέμα ασφαλείας. Το πρόβλημα είναι ότι ξεκινήσαμε αργά και λόγω ημέρας και ζέστης υπήρχε πολύς κόσμος που κατέβαινε προς τις παραλίες και δυστυχώς για όλους δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα. Σε σχέση με την υδροδοσία, η προκήρυξη έγραφε ξεκάθαρα ότι θα είχε αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έδιναν τελικά στο 8ο και αυτό μετά από διαμαρτυρίες…
Τεσπά, μακρυά και αγαπημένοι. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.