Δραστηριότητα

 • Ο/η Echetlos έγραψε ένα νέο άρθρο, Saucony Ride ISO πριν από 4 έτη, 2 μήνες

  Κατηγορία: Trainer – Ουδέτερο πάτημα – Βάρος: 275γρ. – 8mm drop (29/21mm)

  Το Ride αλλάζει όνομα και συγχρόνως κάποια βασικά χαρακτηριστικά του. Υιοθετώντας την ISO σχεδίαση στο επάνω μέρος του, η α […]

  • Ευχαριστούμε @echetlos για μια ακόμα παρουσίαση που λαμβάνει βαθμό Α++ .

   Κατά πρώτο θεωρώ ότι οι χρωματικοί συνδυασμοί της saucony είναι κορυφαίοι και μακράν οι καλύτεροι!!!
   Το πάτημα του Ride 9 που ακόμα έχω (αλλά όχι για τρέξιμο) ποτέ δεν ήταν προσεχτικό με τις φτέρνες μου και σε ότι τρέξιμο και αν έκανα πάντα μου άφηνε την αίσθηση ότι βαριέται, πιο πολύ και από μένα τον ίδιο, να σηκώσει τα πέλματα στον αέρα μετά από κάθε πάτημα. Επίσης, παρόμοια αίσθηση είχα και με την έκδοση 8. Φανταστείτε ότι και τα 8 και τα 9 τα έβγαλα εκτός τρεξίματος μόλις στα 150 χιλιόμετρα.
   Πλέον έχω καταλήξει ότι το πάτημα της saucony πίσω στη φτέρνα δεν με καλύπτει και μου δημιουργεί πρόβλημα(έχω κληρονομήσει και πελματιαία)και μάλλον δεν θα ξαναδοκιμάσω. (Ride8 , Ride9, Breakthrou3 ήταν ένα καλό δείγμα).

   Φυσικά αν μου τα κάνει κανείς δώρο, δεν θα τον προσβάλλω και δεν θα του πω όχι!!!

  • Πως το έκαναν έτσι;
   Μαούνα το ride

  • Είδα μερικούς που τα φορούσαν χτες στο σπάρταθλο.
   Οι περισσότεροι βέβαια, χόκα

  • Καλησπέρα , σε σχέση με το Ride 10 η εφαρμογή του είναι ίδια , επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής επιλέγουμε το ίδιο νουμεράκι ? Triumph 4 / Ride Iso θα επέλεγες για μαραθώνιο ?

  • @argyroulisgiannis Ίδιο νούμερο παίρνεις, Γιάννη.
   Προσωπικά, χωρίς δεύετρη σκέψη θα επέλγα Ride. Πιο ελαφρύ, πιο μαζεμένο και χωρίς να υπολείπεται ιδιαίτερα σε cushioning.