Αρχική / Επικαιρότητα / O London Marathon θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου, μόνο με elite δρομείς

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Επικαιρότητα / Επιλεγμένα

O London Marathon θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου, μόνο με elite δρομείς

O London Marathon θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου, μόνο με elite δρομείς

Ο 40ος Virgin Money London Marathon θα διεξαχθεί τελικά στις 4/10/2020. Παρ’ όλα αυτά, θα περιλαμβάνει μόνο elite αθλητές και αμαξίδια, ενώ θα αποτελεί κριτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2021.

Η διαδρομή δεν θα είναι η γνωστή, καθώς επιλέχθηκε μία νέα που θα αποτελείται από γύρους του ~1.5 μιλίου μέσα στο St. James Park. Θεατές δεν θα επιτραπούν.

Παράλληλα, όσοι από τους υπολοίπους δρομείς είχαν συμμετοχή για τον αγώνα του Απριλίου, θα έχουν την δυνατότητα να τρέξουν ή να περπατήσουν εικονικά στις 4/10, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, εντός των 24 ωρών. Ο αγώνας τους θα καταγραφεί μέσω ειδικής εφαρμογής, ενώ θα τους αποσταλούν κανονικά τα μετάλλια και οι αναμνηστικές μπλούζες.

Επιπλέον, ο αγώνας του 2021 μετατίθεται για τις 3/10, αντί του Απριλίου, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για όλους τους δρομείς να συμμετάσχουν, δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών.

Κατά τ’ άλλα, στα αγωνιστικά ξεχωρίζει η σύγκρουση γιγάντων, Eliud Kipchoge και Kenenisa Bekele, αλλά και η συμμετοχή της κατόχου του WR, Brigid Kosgei.

Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο

Η σύγχρονη δρομική κοινότητα

3 Σχόλια

  1. Elite Men’s Field

    Elite Women’s Field

    Μεταξύ των λαγών και ο Sir…

  2. Που να πάει να μπλέξει εκεί μέσα ο Μο…. Κιπτανουι πολύ σοβαρός δρομέας στους λαγούς, 58 ημι…

Αφήστε μια απάντηση