Διάφορα θέματα με το Fenix 5

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Το ρολόι κάνει διάφορα κουλά.

1. Σήμερα στον στίβο οι αποκλίσεις ήταν:
    3200, έδειξε 3250
    2400, έδειξε 2550
    1600, έδειξε 1660
    Ο ρυθμός ήταν ο ίδιος και στα τρία κομμάτια και μάλιστα σταθερότατος.

2. Στο γράφημα του ρυθμού στο connect, δείχνει κάποια κενά την ώρα που τρέχω, σα να σταματάω. Μου το κάνει καιρό τώρα αυτό.

Κανένα από τα παραπάνω δεν με απασχολεί, βάσει χρόνου το πάω έτσι κι αλλιώς, απλά έχω και το GPS για να καταγράφεται η προπόνηση.
    Απλά μου κάνει εντύπωση.

3. Εδώ και μια εβδομάδα, η επαφή του ρολογιού με τον φορτιστή σα να μην δουλεύει. Μόνο αν την φυσήξω δυνατά βρίσκει επαφή και φορτίζει.

stratus
    Συμμετέχων

Καθαρισμος τις επαφες με καθαρο οινοπνευμα.Παντως και εγω εχω προβλημτα με τη συνδεση 945,935.
    Για το αλλο κατσε να γυρισω σπιτι και τα λεμε

Vassilis K
    Συμμετέχων

Δοκίμασε και ένα hard reset!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratus Πάρε όταν επιστρέψεις, Χρήστο.

@unforgiven
    Βαρύ ακούστηκε αυτό, Βασίλη!
    Δεν θα χαθούν όλες οι ρυθμίσεις;

Vassilis K
    Συμμετέχων

@echetlos Δυστυχώς, ναι…

Periklis
    Συμμετέχων

Συγνώμη…με το reset χανονται ολες οι ρυθμίσεις; Για την ακρίβεια, τι εννοείται “hard reset” κύριε Βασιλη; Το πατημα του light button για αρκετα δευτερόλεπτα μεχρι να κανει restart;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όποιος μου βρει τρόπο να επιλέγω on/off στο auto-lap, χωρίς να πρέπει να μπαίνω τέρμα βάθος στις ρυθμίσεις, κερδίζει 2 χρόνια δωρεάν συνδρομή στο goRUN.

Elda
    Συμμετέχων

Δωσε κι αλλα 2 σε οποιον βρει τρόπο ν αλλαζω τη ρυθμιση στο φως στο 735 την ωρα που εχει ξεκινησει η προπονηση χωρις να πατησω pause και αναγκαστω να σταματησω. Κατι τετοιες στιγμες αναπολω το 310 που τετοιες λειτουργιες ηταν τοσο ευκολες.

chamav
    Συντονιστής

Μόνο αν το έχει σαν shortcut επιλογή στο control menu, που απ’ ότι θυμάμαι δεν πρέπει να το έχει.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Όποιος μου βρει τρόπο να επιλέγω on/off στο auto-lap, χωρίς να πρέπει να μπαίνω τέρμα βάθος στις ρυθμίσεις, κερδίζει 2 χρόνια δωρεάν συνδρομή στο goRUN.

Νίκο, on the fly (ή on the run) αλλαγή δεν νομίζω ότι παίζει χωρίς να μπεις σε υπομενού. Κάτι που μπορείς να κάνεις, ωστόσο, αν από πριν ξέρεις ότι θα κάνεις προπόνηση κομμάτια, οπότε δεν σε νοιάζει το autolap, είναι να κάνεις ένα copy του activity type Run, να το μετονομάσεις σε Run (interval) ή όπως θέλεις, να μπεις στα settings του και να βγάλεις εκεί το autolap. Έτσι θα έχεις ένα Run activity type για τα ελεύθερά σου με το autolap ενεργοποιημένο κι ένα ακόμη με το autolap off, και πριν ξεκινήσεις την προπόνησή σου θα επιλέγεις ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις. Και τώρα που σου τα έγραψα αυτά, θα κάνω ακριβώς αυτό το πράγμα στο δικό μου ρολόι.

@elda
    Μαρία, υποθέτω ότι το να ανάβει με το wrist turn δεν σε βολεύει, σωστά; Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με το 235. Στα πιο καινούρια ρολόγια η garmin έχει σπάσει αυτή τη ρύθμιση σε during activity και not during activity, που βολεύει περισσότερο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ευχαριστώ, παίδες!
    Έκανα αυτό που είπε ο Σωτήρης.

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.