- Αυτό το θέμα έχει 9 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη
Γιώργος Κ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 14:21 #111024
Γιώργος Κ
ΣυμμετέχωνΈχω μια απορία για τα επιθέματα.
Έχοντας σκοπό να συμμετάσχω σε ultra βουνού, θέλω να έχω μαζί μου και επιθέματα. Τα μόνα δοκιμασμένα είναι τα compeed για φουσκάλες. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος όταν τα χρειάστηκα, αλλά η αγορά έγινε αφού είχα πάθει την φουσκάλα και ήξερα τι σχήμα χρειαζόμουν. Τώρα, που θέλω να πάρω προκαταβολικά, δεν μπορώ να ξέρω ΑΝ και ΤΙ φουσκάλα ή σε ποιο σημείο του πέλματος θα μπορούσα να βγάλω. Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο από σας σε αντίστοιχες περιπτώσεις;14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 16:44 #111028thestria
ΣυμμετέχωνΕγώ πιστεύω ότι μόνο αυτό θα χρειαστείς, “gehwol foot cream”.
Πριν από αγώνα-προπόνηση την χρησιμοποιώ στο πόδι και εξαφανίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης φουσκάλας. Επίσης, σε περίπτωση επαφής με νερό-βροχή, συνεχίζει να κρατά προστατευμένα τα πόδια.14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:18 #111036Γιώργος Κ
Συμμετέχων@thestria
α, είσαι της πρόληψης και όχι της αντιμετώπισης.
στις προπονήσεις (3-4 ώρες, έως 30χλμ) δεν είχα μέχρι τώρα προβλήματα, αν και δεν πέρασα ποτέ από ποτάμια ή να έχουν γενικώς βραχεί τα πόδια μου. αν το πάρω, θα πρέπει να το βάλω και πριν τον αγώνα για να το συνηθίσω;14 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:35 #111038Echetlos
ΣυντονιστήςΗ foot cream της Gehwol παίζει στα ίσα τον τροχό ως ανακάλυψη.
15 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:58 #111054thestria
ΣυμμετέχωνΕγώ την κρέμα την χρησιμοποιώ μόνο στις “σοβαρές” προπονήσεις. Προπονήσεις που δεν πρέπει να “χαλάσουν” για οποιοδήποτε λόγο.
Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άφοβα. Απλώνεις λίγο στα σημεία που συνήθως βγάζεις φουσκάλα ή ακόμα και σε όλο το πόδι, την αφήνεις για κανά δυο λεπτά και μετά βάζεις την κάλτσα.
Εγώ την βάζω στα δάκτυλα και στην φτέρνα.16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 09:10 #111108thesalos
Συμμετέχωνεμενα συνεχεια ξεκολαει.λιγο οτι πρεπει να ειναι καθαρο το ποδι για να κολησει,λιγο το ανωμαλο πατημα στο βουνο και μετα απο λιγο το compeed με ξεκολαει.με βολεψαν αρκετα οι καλτσες ,αυτες με τα δαχτυλα,για ερεθισμους στα δαχτυλα.για αλλα σημεια στο ποδι και εγω αυτη την κρεμα βαζω απο πριν,και κανα 2 φορες εχω κολησει και μικρα κοματια ταινια κινισιο ,κολαει καλα ,εχει καπως μαλακη υφη,την κοβεις απο πριν σε οτι σχημα θες ,αρκει να την κολησω νωρις μολις αρχισω να καταλαβενω τον ερεθισμο.
16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12:32 #111134Kukoc
ΣυμμετέχωνΔειτε αν μπορείτε να βρείτε τα second skin (2nd skin) spenco είναι η εταιρία αν θυμάμαι καλά…ότι καλύτερο
16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23:40 #111158aroulio
ΣυμμετέχωνΠρολήπτικά:
Σε ασφάλτινα ούλτρα βάζω από πριν την παραπάνω κρέμα της gehwol. Ειδικά παλιά μου είχαν δώσει -στο γύρο Σπετσών το 13 νομίζω- μια έκδοση “fusskrem” σε τσίγκινο στρογγυλό κουτάκι σα συλλεκτικό. Η συγκεκριμένη κρέμα δεν είναι ρευστή, αλλά μοιάζει περισσότερο σαν εύπλαστο κερί, δημιουργώντας μια ασπίδα πάνω στο δέρμα.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: όποιος γνωρίζει που μπορεί να βρεθει αυτό ακριβώς που αναφέρω ας μιλήσει τώρα.Κατασταλτικά:
Kουβαλάω μαζί μου τη Leukosilk. Είναι μεταξωτή νοσοκομειακή ταινία-hansaplast η οποία δεν ξεκολλάει. Γενικά δεν με ενοχλεί, αλλά προφανώς πρέπει να το δοκιμάσεις και σε κάποια μεγάλη προπόνηση. Τυλίγεις το δάχτυλο μόλις εμφανιστεί υποψία τριβής/ερεθισμού. Φροντίζεις όμως να μην παρασυρθείς και το σφίξεις πολύ (ειδικά επειδή με τις ώρες τα δάχτυλα πρήζονται).Κυκλοφορεί σε 2-3 συσκευασίες με διαφορετικό πλάτος και μήκος
https://pharmilion.gr/farmakeytika-diagnostika/analosima-farmakeioy/leukosilk-4-60mx1-25cm-aytokolliti-epidesmiki-tainia-apo-metaksi-1tmx17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:29 #111168roukounas
ΣυμμετέχωνΕγω δεν μπορω να βρω λυση με τιποτα στο θεμα φουσκαλας. Εχω στα 7(!) πλεον δαχτυλα των ποδιων. Κανα δυο μαλιστα τις εχω για πανω απο 1,5-2 χρονια. Προφανως δεν με ενοχλουν στο τρεξιμο γιατι αλλιως θα ετρεχα σε γιατρους.
Τον τελευταιο χρονο εβαζα πρωι-βραδυ την συγκεκριμενη κρεμα της gewohl, την εβαζα και πριν απο τα long runs αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. Εχω αλλαξει και παπουτσια, τιποτα. Τωρα με το Razor 3 εβγαλα 2 καινουργιες. Εχω διαβασει οτι τα παπουτσια της Nike δεν αεριζονται καλα μπροστα(εχω παντα στο ροτεησον της βδομαδας τουλαχιστον 1 της συγκεκριμενης εταιριας), εχω δοκιμασει και διαφορετικες καλτσες αλλα νομιζω ειναι απλα θεμα πατηματος μου.
Να σημειωσω πως δεν κανω (υπερ)μαραθωνιους, πλεον μεχρι ημί.17 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:59 #111186Γιώργος Κ
ΣυμμετέχωνΜε την βαζελίνη τι γίνεται, πιάνει;
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.