SNF Run 2019

• Αυτό το θέμα έχει 30 απαντήσεις, 11 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη Kimonas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 31 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είτε στα 6Κ είτε στα 10Κ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Να το δω αύριο που θα πάω δουλειά κ θα σου πω.. Έχω για τα 6 σίγουρα μια αλλά με στοιχεια γυναίκας.

Ίσως έχω κ με στοιχεια άντρα θα σου πω

gotthard
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.

Έχω μια για τα 10Κ αν ενδιαφέρεσαι ακόμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Επιβεβαίωσα ότι έχω 2 για 6 αρι μια με ανδρικό όνομα κ μια με γυναικειο από φίλοθς που δεν θα έρθουν αλλά κράτησαν τα μπλουζάκια. Τις έχω σε χέρια μου. Αύριο σε προπόνηση σε νιαρχο κατά το; 18 και 30 αν θες τις έχω μαζί μου

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@billfrydas Ευχαριστώ πολύ Βασίλη.
    Ο φίλος για τον οποίον είναι, τελικά προτιμάει 6άρι.

gotthard
    Συμμετέχων

Οκ… Επειδή εγώ δε θα πάω θες να σου στείλω τα στοιχεία ώστε αν σου πει κάποιος να του τη δώσεις ;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, βέβαια Βασίλη.
    Στείλε τα μου με pm.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Ποιοι θα τρέξουμε στο SNF Run;

Θα είμαι στα 10χλμ, Group F. Αν ήταν flat η διαδρομή, η φόρμα μου με φέρνει στα 41-43 λεπτά. Αν κάποιος είναι κάπου εκεί κοντά και θέλει να το πάμε συνεργατικά, feel free to join.

Εντωμεταξύ προσπαθώ να πείσω τον Μανώλη @roberto4carlos ότι μπορούμε να το πάμε μαζί, αλλά δεν τα καταφέρνω. Βάλτε ένα χεράκι κι εσείς.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotiris_diamantopoulos Τα 2/3 είναι από κατηφόρα έως γκρεμός, Σωτήρη.
    Οπότε το βαράς αλύπητα, γράφεις <39' κι οι φίλοι σου οι Ξανθιώτες, που λογικά δεν ξέρουν την διαδρομή, μένουν με ανοιχτό το στόμα!
    😛

chriskapsio
    Συμμετέχων

Θα είμαι και εγώ στα 10 χλμ στο group F αλλά είμαι για πιο πίσω σε χρόνο. Υπολογίζω στα 47-48 λεπτά.

italian
    Συμμετέχων

Θα είμαι κ’ εγώ στο 10άρι Group F (΄το πρώτο γκρουπ του 10αριού καθώς φέτος ξεκινά πρώτα το 6άρι από το A έως το E)

@sotiris_diamantopoulos
    πέρυσι το έτρεξα σε 44κάτι, φέτος πιο αργά με βλέπω, αν θες σου κάνω την χελώνα μέχρι την αναστροφή της Μαβίλης, για να μην καείς, και μετά ξεχύνεσαι στην κατηφόρα μου κάνεις τον λαγό και σε παρακολουθώ με τα κυάλια τι λες; 😀

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

χαχαχα @italian δεν είχα σκεφτεί αυτή την αισωπική οπτική του λαγού (και της χελώνας). Μπήκα πάντως στη διαδικασία να δω περσινά αποτελέσματα και κυρίως περάσματα. Υπάρχει ένα pattern για μισό με ένα λεπτό negative split στην πλεινότητα των δρομέων και μάλλον η υπομονή στην αρχή επιβραβεύεται στο τέλος.

Νίκο @echetlos, με αυτό που είπες έγειρες την πλάστιγγα υπέρ των Zoom Streak. Στο 10άρι του Αγίου Δημητρίου, πριν 1.5 μήνα, φοράω το πρωί τα Streak, με κοιτάζω στον καθρέφτη, μου λέω ένα “πού πας ρε Καραμήτρο με τα racing flats, που τελευταία φορά που είχες κάνει διαλειμματική ήταν Νοέμβρης”, τα βγάζω και φοράω τα Zoom Fly 🙂

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Ωχ, θα φροντίσω να κρυφτώ μπας και ξεφύγω από τον @sotiris_diamantopoulos. Σωτήρη, εγώ αποφάσισα να πάω στα 57 λεπτά περίπου, κάνοντας τον λαγό σε άλλους! Θέλω να πιστεύω ότι επιτέλους θα κάνω ένα αγώνα χωρίς άγχος, ήρεμα και ωραία!

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλημέρα κ από μένα. Απόλαμβάνοντας πρωινό καφέ στην ΓΟυβα. Τρέχω κ εγώ στο 6 αρι μπλοκ Α με σκοπό να χαρω τον αγώνα. Δεν την έχω τρέξει ξανά την διαδρομή. Πέρσι είχα αρρωστήσει..αλλα με απεργίες έχω περπατήσει πολλές φορές από μέτρο φιξ μέχρι άγιο σωστή..σε δουλειά Χαχαχα
    Μέχρι να ξεκινήσουμε να βρούμε ρυθμό να κάνουμε ζικ ζακ ανάμεσα σε δρόμεις κτλ θα έχουμε φτάσει στο 1ο χιλιομετρο στο ύψος του μετρό.

Καλημέρες καλά τρεξίματα

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Εντάξει Μανώλη @roberto4carlos, κρύψου.

Για να δώσω και το backstory, ο Μανώλης, παιδιά, έχει εδώ και δυό μήνες, μετά το 10άρι της Θεσσαλονίκης, και 4-5 μήνες πριν από τον αγώνα αυτό, που κάνει ένα αξαιρετικό πρόγραμμα προπονήσεων, με τα long runs, τις διαλειμματικές, τα ελεύθερα. Συνεπής και συνετός.

Και μετά από αυτό το πρόγραμμα προπονήσεων, λέει να τρέξει τον τελευταίο αγώνα της season στα 57 λεπτά το 10άρι. Τότε γιατί έκανες τα 1000άρια στa 4 λεπτά ρε συ Μανώλη; Ας τα έκανες στο 5.40, πιο χρήσιμα θα σου ήταν.

Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Κάπου εκεί, στον Νέο Κόσμο όταν είσαι, κι έχεις βαρεθεί τον αγώνα χωρίς άγχος, ήρεμα κι ωραία (σχήμα οξύμωρο θα έλεγε η φιλόλογός μου στο Γυμνάσιο, αν είχε ιδέα από αγώνες βέβαια), θα με ψάχνεις, αλλά εγώ θα είμαι ήδη στο Νιάρχος και θα τρώω την μπανάνα μου.

Καλό αγώνα να έχουμε 🙂 🙂 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 31 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.