Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη πριν από τον χρήστη tzatzikis90.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τις δύσκολες αυτές ημέρες, είπα να δοκιμάσω το Άλσος Ν. Σμύρνης.
    Τελικά την Παρασκευή και σήμερα, γύρω στις 19:00, οι συνθήκες δεν ήταν απαγορευτικές.
    Τα δέντρα έφτιαχναν ένα δικό τους μικροκλίμα, σκιά παντού και μόνο η όλη ατμόσφαιρα ήταν κάπως “πνιγηρή, λόγω υγρασίας.
    Όπως και να ‘χε, ένα ελεύθερο τρέξιμο έβγαινε αξιοπρεπώς και χωρίς ζόρι ή κίνδυνο.

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Πολυ καλα ,αν σκεφτει κανεις και την ηλικια σου!!!
    Εγω παντως ενα επιταγχυνομενο τρεξιμο που ηθελα να κανω χθες,το τσεκουρεψα κατ 3 χλμ,αφου ετρεχα με 35 βαθμους υπο σκια.
    Σημερα 16 χλμ,με ανεκτες συνθηκες.Μετα σχεδον το 11ο χλμ ,ετρεξα 3 χλμ με 3.58/χλμ.Γυρισα στο σπιτι και ηπια 1 1/2 λιτρο νερο για να συνελθω.Που θα παει 2 μηνες εμειναν να φυγει το βρωμοκαλοκαιρο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Υπήρχε δίλημμα απόψε αν θα πάω για προπόνηση καθώς υπήρχε έλλειψη ύπνου από το χθεσινό βράδυ και κούραση από τη σημερινή μέρα στη δουλειά. Τελικά βγήκε από μόνο του σε καλό ρυθμό, 10 χιλιόμετρα με μέσο όρο 5:08, αλλά με αυξημένους παλμούς λόγω της κούρασης. Τα πρώτα χιλιόμετρα βγήκαν χωρίς πίεση κάτω από 5:00.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα, 5η συνεχομενη ημερα προπονησης οπου βγηκε ενα 10αρακι ακριβως σε μια ωρα και ασκησεις ενδυναμωσης ποδιων με λαστιχο..
    Το γονατο ανταποκρινεται ανελπιστα καλα!!!

”Run smart..Run For Life”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Kαλησπέρα. Διαλειμματική μαρτύριο απόψε 10×400 με 50 δευτ. χαλαρό jogging στα ενδιάμεσα. Ο στόχος ήταν τα κομμάτια να είναι από 1:30 έως 1:33, τελικά αν εξαιρέσεις 2-3 στο 1:30 τα άλλα ήταν 1:34 με 1:36. Από το 5ο και μετά το jogging στα διαλείμματα έγινε περπάτημα. Πριν 3 χιλιόμετρα ζέσταμα και 4 ανοίγματα. Μετά 2 χιλιόμετρα αποθεραπεία. Αριστερό ισχίο πολύ σφιγμένο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ε είναι ζόρικο το 50″…

dimitrissss
    Συμμετέχων

Από 45 έως 50 έλεγε το πρόγραμμα 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Καλοκαιρινή, γαλακτική προπόνηση! Μου την έβαζε κι εμένα τέτοια εποχή, τώρα την βρήκα: 10Χ400 @ 1:24-1:26, με 45″-50″ break.
    Χαχαχα… ωραία μαρτύρια! 😛

dimitrissss
    Συμμετέχων

Δε φταίει κανείς Νίκο μόνο εγώ ο μαζόχας που ήθελα και πρόγραμμα καλοκαιρινό για να μη το ρίξω έξω. Να δω τι θα με περιμένει μετά που θα ξεκαλοκαιριάσει. Ας ανοίξω μια μπίρα τώρα να χωνέψω 2 κιλά καρπούζι 😛

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα!6η συνεχομενη μερα προπονησης με 8αρακι παλι πολυ χαλαρα και αμεσως μετα γυμναστηριο για ενδυναμωση ποδιων..

”Run smart..Run For Life’

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Έτσι, Σωτήρη… Σταθερά και με υπομονή!

chinews-michael-jordans-famous-im-20150318

than
    Συμμετέχων

@sotos-marathon Welcome back, Σώτο!
    Εγώ χθες είχα 4 * (600μ + 400μ + 200μ) με 3′ διάλλειμμα ανάμεσα στα κομμάτια και 5′ διάλλειμμα ανάμεσα στα σετ. Βγήκε στους επιθυμητούς χρόνους, χωρίς να πιεστώ ιδιαίτερα, μάλλον βοήθησε η δροσούλα και η ξεκούραση την εβδομάδα του καύσωνα.
    Σήμερα το απόγευμα, ποδόσφαιρο μετά από ~3 χρόνια… Θα γελάσει κάθε πικραμένος… Αν το βράδυ σηκώνομαι από το κρεβάτι και δεν τρεκλίζω, μιλάμε για μεγάλη επιτυχία…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Μην το κάνεις… Θα το μετανοιώσεις!

than
    Συμμετέχων

@echetlos δίκιο έχεις, αλλά καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες…
    Σίγουρα θα με επιβαρύνει, αλλά ας φύγει τώρα το απωθημένο που είμαι σε νεκρή περίοδο, παρά μετά που σοβαρεύει η προπόνηση.

Skakinen
    Συμμετέχων

@Echetlos
    Να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί!
    Εκτός από το τρέξιμο υπάρχουν κι άλλα σπορ, ποδόσφαιρο, ΜΠΑΣΚΕΤ…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.