- Αυτό το θέμα έχει 11 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη
stratus.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
11 Αυγούστου 2016 στις 13:42 #9589
stratus
ΣυμμετέχωνΕδω και λιγο καιρο εχω ενα περιεργο πονο στη μεσα πλευρα του πελματος στο υψος της καμαρας.Λεω περιεργος διοτι κατα τη διαρκεια του τρεξιματος μια ποναει και μια οχι.Οταν ποναει του δινει και καταλαβαινει,αλλα ξαφνικα σταματαει μαχαιρι και μετα απο λιγα χλμ θα εμφανιστει,μετα θα εξαφανιστει κλπ.Καθησα 5 ημερες και χθες ετρεξα χαλαρωτατα 7 χλμ,χωρις ενοχληση αλλα οταν σταματησα το ενιωθα βαρυ το σημειο.Καθε ιδεα ευπροσδεκτη.
Θα ανεβαζα φωτο με το σημειο του πονου αλλα ειμαι διακοπες και το wifi ειναι πιο αργο απο την καθυστερηση11 Αυγούστου 2016 στις 14:02 #9590tazi
ΣυντονιστήςΧρηστο περαστικα σου, ακουγεται σαν πελματιαια αλκα οχι στο ξεκινημα της. Πρεπει να την ειχες στο παρελθον και να,σε ξαναθυμηθηκε, τα ιδια συμπτωματα,εχω νιωσει και εγω, μασαζ κατα μηκος του πελματος, καλο ζεσταμα πριν και παγος μετα. Αφου πετασει ισως και ενδυναμωση.
Οσο για το σχολιο σου, επεσες διανα!
@dimitrissss περαστικα σου, ελπιζω να σου περασει πολυ συντομα.ΥΓ. Τα γραφω ολα σε ενα γιατι ειμαι σε G που κανει κανα πενταλεπτο αν αποφασισει να φορτωσει τη σελιδα
11 Αυγούστου 2016 στις 14:32 #9591stratus
ΣυμμετέχωνΝικο δεν το εγραψα καλα.Ο πονος δεν ειναι στο πελμα,αλλα στο πλαι,σκεψου το σημειο που ακουμπαει η μπαλλα αν θελουμε να κανουμε πλασε 😊 στο ποδοσφαιρο.Εχω και εγω προβλημα συνδεσης και δεν μπορω να ανεβασω φωτο
11 Αυγούστου 2016 στις 14:36 #9592Nikos Pilikas
Συντονιστής@stratus Οι γάμπες σου σε τι κατάσταση είναι, Χρήστο;
Ο οπίσθιος κνημιαίος έχει την κατάφυσή του στην καμάρα. Μερικές φορές, όταν έχει σφίξει αρκετά, δίνει ενόχληση και στο σημείο που περιγράφεις.11 Αυγούστου 2016 στις 14:39 #9593stratus
Συμμετέχων@echetlos Πηγε ο νους μου Νικο στη γαμπα,αλλα ειναι αρκετα χαλαρη.Θα κατσω ξανα μεχρι και την Κυριακη να του δωσω χρονο και βλεπω.
11 Αυγούστου 2016 στις 14:39 #9594mashine
ΣυμμετέχωνΜε όλα τα παπούτσια σου το παθαίνεις αυτό;Μήπως σφίγγεις υπερβολικά τα κορδόνια;
11 Αυγούστου 2016 στις 15:01 #9596stratus
ΣυμμετέχωνΜε ολα εχω το προβλημα
11 Αυγούστου 2016 στις 15:03 #9597Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΆρα χρειάζεσαι κανούργια παπούτσια!
Τυχερέ…Με ολα εχω το προβλημα
11 Αυγούστου 2016 στις 15:16 #9598stratus
ΣυμμετέχωνΕχω 4 κουτια lyte στιβαγμενα το ενα πανω στο αλλο,οποτε αγορες γιοκ.Τωρα τρεχω με zante που μου συστησε ενας ασχετος (εχουν κανει μονο 200 χλμ),lunar nike με 1000 χλμ (ο ιδιος ασχετος μου τα συστησε) και lyte me 50 χλμ (μην σας πω ποιος μου τα συστησε)
Tip Αυτος που μου συστησε τα παπουτσαι γραφει στο gorun και το nick του αρχιζει απο ech και τελειωνει σε tlos11 Αυγούστου 2016 στις 16:11 #9603mashine
Συμμετέχωνxaxaxaaxa
Τα νικε ξέχνα τα έχουν μπόλικα χλμ.Δοκίμασε μια εβδομάδα μόνο με ζαντε και την άλλη μόνο με τα lyte και βλέπεις..11 Αυγούστου 2016 στις 20:04 #9608dimitrissss
ΣυμμετέχωνΤον ίδιο ακριβώς πόνο ένοιωσα όταν προσπαθούσα να συνηθίσω πάτους και τους φορούσα 4 με 8 ώρες την ημέρα αλλά όχι ακόμα στο τρέξιμο. Μόλις σταμάτησα να τους φοράω ο πόνος έφυγε και οι πάτοι έμειναν μόνιμα σε συρτάρι στο γραφείο. Οι χειροπράκτες όταν είχα πάει βέβαια εκτός από ότι μου είπαν ότι έφταιγαν οι πάτοι ασχολήθηκαν και με τη γάμπα. Εσύ πάτους δε φοράς από ότι κατάλαβα, μήπως κάποιο παπούτσι εκτός τρεξίματος, κάτι;
12 Αυγούστου 2016 στις 10:02 #9611stratus
ΣυμμετέχωνΠατους δε φοραω.Ισως ειναι η γαμπα τελικα.Θα κα
νω ενα μικρο τρεξιματακι παλι σημερα,πρεπει να καψουμε και κατι απο τους μπουφεδες που κατεβαζω,να δω πως θα παει.Απο Κυριακη που επιστρεφω θα παρει φωτια το compex.
Το ξενοδοχειο εχει και μασερ,δυστυχως αντρα και λεω μπας και του πω να μου πατησει τη γαμπα -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.