Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,516 έως 1,530 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@bougasgeorge Καλησπέρα, Γιώργο.
    Όντως είναι μπλέξιμο το Morton. Βασικά θέλει χώρο μπροστά για να μην πιέζεται το σημείο.
    Πλην του 1080ν13, όλα τα υπόλοιπα ΝΒ έχουν ευρύχωρο toe box. Θα μπορούσες π.χ. να δεις το 1080ν12.
    Περαστικά εύχομαι.

georgeb
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο σε ευχαριστώ πολύ! Μεταξύ του του 1080ν12 και του more V4 ποιό πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερο?

Vicky
    Συμμετέχων

@bougasgeorge Καλησπέρα.
    Πέρασα παρόμοιο θέμα με τα μετατάρσια πριν από 4 χρόνια στο αριστερό πόδι και πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε και στο δεξί πόδι.
    Την πρώτη φορά αφού το ξεκούρασα για μεγάλο διάστημα άρχισα να τρέχω με το Hoka Bondi. Προσοχή έχει και φαρδιά έκδοση γιατί όπως είπε ο Νίκος @echetlos θα χρειαστείς σίγουρα χώρο μπροστά.
    Από πέρσυ που εμφανίστηκε στο άλλο πόδι έτρεχα για πολύ μεγάλο διάστημα μόνο με τα Nike Alphafly. Τα συγκεκριμένα είναι άκαμπτα μπροστά έχουν και πολύ καλό bounce με αποτέλεσμα τα μετατάρσια να μην επιβαρύνονται καθόλου όποτε και δεν πονάνε. Προσπαθώ να βάλω στο rotation μου και άλλα παπούτσια άλλα ακόμα δυσκολεύομαι. Έχω πάρει 3 Alphafly…..

georgeb
    Συμμετέχων

@vicky καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,
    τα alphafly δεν είναι αγωνιστικά? Διαβάζοντας και το review του Νίκου, θα θεωρούσα ότι μάλλον είναι εντελώς ακατάλληλα. Το ότι είναι άκαμπτα , δεν είναι αρνητικό? Δεν ξέρω βέβαια, μπορεί να έχω εντελώς εσφαλμένη εντύπωση , καθώς θεωρώ ότι κάποιο παπούτσι με πολλή μαλακή και απορροφητική σόλα, θα ήταν το καλύτερο

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος πριν από georgeb.
    Vicky
    Συμμετέχων

@bougasgeorge Όπως έγραψα ήταν τα μόνα παπούτσια που δεν μου προκαλούσαν ενόχληση. Μαλακό παπούτσι ακόμα δεν μπορώ να φορέσω για αρκετή ώρα!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@bougasgeorge Εγώ προτιμάω μακράν το More.

Μεταξύ του του 1080ν12 και του more V4 ποιό πιστεύεις ότι θα ήταν καλύτερο?

αndreas_kriti
    Συμμετέχων

Καλησπέρα συντρεχτές. Έχετε να προτείνετε κανένα παπούτσι για τα εύκολα τρεξίματα-αποκαταστασης για να δούμε τώρα στις προσφορές; Καλό επιτυχία να εχει ο καθένας στον αγώνα του.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@andreaskriti Αυτή εδώ είναι μία πολύ καλή πεερίπτωση: https://www.terminalxonline.gr/products/g0000002270

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Η Nike ξαναέβγαλε το AF1 στο site της.

vpier
    Συμμετέχων

@echetlos αξίζει πιστεύεις; με την black Friday προσφορά είναι πιο φτηνό και από το vaporfly 3

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Προσωπικά, αν αύριο έτρεχα μαραθώνιο, ή και όποια άλλη απόσταση, αυτό θα επέλεγα.
    Έχω κάβα ένα με 100 χλμ κι ένα στο κουτί του.

Panos
    Συμμετέχων

Μετά τα Nimbus 25 πήρα και τα Novablast 3 και δηλώνω εξίσου εντυπωσιασμένος.
    Τελευταία έχω τσιμπήματα και ενοχλήσεις σε όλη την ποδοκνημική και στον αχίλλειο και πιο ψηλά στη γάμπα και είμαι λίγο φοβισμένος στο τρέξιμο το οποίο πλέον συμβαίνει αραιά και που.

Stelios
    Συμμετέχων

Αν και έμειναν ελάχιστα νούμερα η Nike το AF 1 το κατέβασε και άλλο και βγαίνει 156€ με την έκπτωση +25% και τον κωδικό. Εγώ τσιμπησα ήδη για να υπάρχει.

Andreasgorun
    Συμμετέχων

AF1 και από εμένα το τσίμπησα επίσης στα 156. Το προηγούμενο AF1 με «πηγε» σε 3 μαραθώνιους (Αθήνα-Μιλάνο-Αθήνα) και κάπου στα 500 χιλιόμετρα πλέον λέω να το αποσύρω από αγωνιστικό κ να το κάνω προπονητικό. Μου έκατσε πολύ καλύτερα από το AF2 και σε εφαρμογή κ σε αισθηση. Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη είναι και το VOMERO 17. Στο πρώτο μου τρέξιμο μαζί του αποκόμισα μια πολύ θετική εντύπωση . Μου θυμίζει πολύ το Nike Turbo 2! Λίγο πιο βαρύ με καλύτερη όμως εφαρμογή κ με μια αντίστοιχη μαλακή σόλα χωρίς να είναι mushy. Γύρω στα 120 ευρώ βγαίνει με το 25% της Nike θα πρότεινα στους νοσταλγούς του turbo 2 να το δοκιμάσουν

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 11 μήνες, 2 εβδομάδες πριν από Andreasgorun.
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

H Nike στο site της αναφέρει το Alphafly 3 στα 218γρ, στο Νο44.
    Αντίστοιχα, το AF2 το δίνει στα 249γρ.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,516 έως 1,530 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.