- Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 5 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 εβδομάδες, 1 ημέρα πριν από τον χρήστη
dpap147.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Απριλίου 2025 στις 13:54 #133110
Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΈχετε σκεφτεί ή μάλλον έχετε υπολογίσει πόσα και που δαπανάτε χρήματα για το τρέξιμο; Ή μήπως δεν τολμάτε ούτε καν να τα σκεφτείτε;
Προσωπικά αν βάλω,
Προπονητή
Παπούτσια
Ρούχα
Εξοπλισμός
Διατροφή + Gel + Συμπληρώματα
Γυμναστήριο
Gel
Συμμετοχές σε αγώνες
Ταξίδια για αγώνες
Φυσιοθεραπευτής για μασάζ ή για αποκατάσταση τραυματισμών
τότε…κάτσε να κάνουμε καμιά επιδρομή στο γειτονικό ΑΤΜ.Πάντως σε ετήσια βάση πρέπει να βγαίνει χονδρικά …κάπου τόσα!
3 Απριλίου 2025 στις 14:18 #133111Stelios
ΣυμμετέχωνΠέραν των παπουτσιών και των αγώνων, γιατί του Τριάθλου ξεφεύγουν δεν εχω πολλα εγώ.
Αν θέλει κάποιος να δει τι θα πει έξοδα ας ξεκινήσει ποδηλασία.
Πάντως το σίγουρο είναι πως συγκριτικά με το τι κερδίζεις από θέμα ψυχολογίας, υγείας, ηρεμίας, Αυτοβελτιώσης δεν δίνουμε πολλά.3 Απριλίου 2025 στις 23:58 #133113Blackdog
ΣυμμετέχωνΠροπονητής 50
Παπούτσια (με 150ευρω παπούτσι θεωρώ πως βγάζεις 3μηνο άνετα. οπότε μια 4άδα το χρόνο για τους περισσότερους είναι οκ) 50
Ρούχα/εξοπλισμός (σορτσ/καλτσες/μπλούζες/καπελο η μπαφ. προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τπτ άλλο πέρα από πολύ πολύ ειδικές περιπτώσεις αν δώσεις. 360ευρώ/χρόνο έχεις άνετα 4x σετ από αυτά ) 30
Διατροφή κάνω ισοροπημένη και μόνο σε δύσκολες περιόδους παίρνω μαγνήσιο και μια bio Πρωτεινη όταν δεν τρωω κρεας. τζελάκια μόνο σε αγώνες και σε δύσκολα λονγκ. (δεν βγαίνει πάνω από 120ε το χρόνο) 10
μασάζ ένα το μήνα 30
αγώνες 4 το χρόνο 10
Με 180ευρω το μήνα έχεις ένα επαρκέστατο πακέτο για έναν σχετικά απαιτητικό δρομέα. Θεωρώ πως και με λίγότερα βγαίνει. Κάνεις το χόμπι σου την ψυχοθεραπεία σου, τα ταξίδια σου και τους φίλους σου.
Γυμναστήριο σπίτι (με 200ε) έχεις άνετα τα βάρη/λάστιχα κλπ που χρειάζεται ο μέσος δρομέας και με το παραπάνω για όλη σου τη ζωή
Λεφτά για ταξίδια δεν βάζω γιατί τα κάνουμε έτσι κι αλλιως οικογενειακά και το συνδυάζουμε.Το τρεξίμο ακόμη παραμένει ένα από τα πιο οικονομικά χόμπι και ένα από τα πιο έυκολα, δένεις κορδόνια ανοιγεις πόρτα έφυγες!
4 Απριλίου 2025 στις 09:27 #133114Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΌλα θα τα βάλω ανα έτος
Προπονητής 500/έτος
Μασάζ 300
Παπούτσια 500-600
Διατροφή 100
Ισοτονικά 140
Τζελς 50
Ρουχισμός 50+
Αγώνες 150+
Ταξίδια 600+
Εξοπλισμός 200 (ρολόι σε δόσεις)
2790€ (2490 μιας και δε κάνω μασαζ αν και το έχω αναγκη)
Μιλάμε δλδ για παραπάνω από 200 € το μήνα. Εννοείται ότι δε σκάνε όλα μαζικά. Κάποια έξοδα όμως έρχονται σε μήνες που σε γονατιζουν. Όταν μιλάμε για οικογένεια με δύο μισθούς με ενοίκιο 500 ευρώ και παιδιά σε σχολική ηλικία με δραστηριότητες και ξένη γλώσσα, τιναζεται η μπάνκα από το τρέξιμο..
Οπότε ζητείται χορηγός γιατί στα έξοδα θα χρειαστεί να προσθέσω και τον δικηγόρο!!! Βοήθεια συντρεχτες!!!4 Απριλίου 2025 στις 09:42 #133115Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΔεν έβαλα και τις εξετάσεις ανα 6μηνο που ανεβάζουν κι αλλο το κόστος. Είναι πολλά.. αν βάλεις και βενζίνες για μετακινήσεις σε πιο απομακρυσμενες προπονήσεις ειμαι στο χαλαρό 3χιλιαρο… 250 σύνολο.. μπορώ να κλάψω σε εμβρυική στάση στη ντουζιέρα με τον αντίχειρα στο στόμα, χωρίς τύψεις…
4 Απριλίου 2025 στις 11:04 #133116dpap147
ΣυμμετέχωνΜε δεδομένο ότι συμμετέχω σε 2-3 αγώνες εκτός Αθηνών, αλλά εντός Ελλάδας, ο ετήσιος προυπολογισμός μόλις ξεπερνά το χιλιάρικο. Συγκεκριμένα:
1. Δυο ζευγάρια παπούτσια € 300
2. Ρουχισμός € 100 (για συντήρηση – αντικατάσταση του ήδη πλήρους ρουχισμού)
3. Τζέλ, ισοτονικά, ηλεκτρολύτες € 100
4. Συμμετοχή σε 5 αγώνες (οι 2-3 εκτός Αθηνών με διαμονή ένα βράδυ) € 600
Προπονητές, μασάζ δεν έχω/κάνω. Από τη μία έχω κάποια βιβλία που συμβουλεύομαι (Βαφειάδη, Τζεφαλή) και από την άλλη το foam roller κάνει καλή δουλειά…. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.