Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Μαραθώνιοι εξωτερικου-συγκρισεις

Μαραθώνιοι εξωτερικου-συγκρισεις

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 19 απαντήσεις, 12 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη πριν από τον χρήστη Γιώργος Κ.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Συντάκτης
    gandrian
    Συμμετέχων

Καλημέρα,
    σε συνέχεια του μηνύματος της @elda,
    ψάχνομαι κι εγώ να τρέξω τον 1ο μου Ευρωπαϊκό μαραθώνιο και μου είπαν οτι ο πιο “εύκολος” είναι του Άμστερνταμ μιας και είναι “flat-αδούρα” που λένε
    🙂
    Τον έχει τρέξει κάποιος ? Όντως ισχύει ?
    Από θέμα ευκολίας διαδρομής με ενδιαφέρει περισσότερο (χωρίς ανηφορο-κατηφόρες κλπ).
    Δεκτή κάθε πρόταση για άλλες ευρωπαϊκές πόλεις φυσικά.

Με εκτίμηση
    gandrian

Elda
    Συμμετέχων

Αν δεν κανω λαθος ο @mashine και ο @stratus εχουν τρεξει εκει, οποτε οποτε μπορεσουν ας μας πουν εντυπωσεις.

Πλακα πλακα το ειχα ξεχασει εντελως αυτο το τοπικ, ακριβως ενα χρονο πριν το ειχα ανοιξει, παλι καλα που δεν αποφασισα τελικα να παω εξω φετος, θα καταριομουν την ωρα και τη στιγμη που το κανα αν με αυτον τον καιρο δεν ειχα τρεξει στη Θεσσαλονικη!!!

mashine
    Συμμετέχων

Γεια! @elda μπράβο και για την μνήμη αλλά και για τις επιδόσεις Θεσσαλονίκη!

Το Αμστερνταμ ειναι φλατ. Η μοναδική “ανηφόρα” είναι μερικά γεφυράκια.

Γρήγορη διαδρομή αντικειμενικά. 2 μείον έχει – στενότητα ειδικά στο 20-30 κατά μήκος του Αμστελ αλλά από την άλλη μπλεκεσαι με το πληθος και περναει η ώρα , και αν φυσάει έχεις κόντρα αέρα 5χλμ και 5 πλάτη πάλι στο ίδιο σημείο.

Από τις πιο γρήγορες διαδρομές για φθινόπωρο.

gandrian
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ @mashine

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@gandrian
    Διαβάζοντας το μήνυμά χαμογέλασα λιγάκι, καθώς πέρασε από το μυαλό μου ότι εμείς οι “βουνίσιοι” ψάχνουμε όσο πιο δύσκολο αγώνα γίνεται για να παινευτούμε ότι τερματίσαμε έναν δύσκολο αγώνα, ενώ εσείς οι δρομικοί flat αγώνες, για να παινευτείτε ότι κάνατε χρόνο ρεκόρ. Είμαστε τόσο, μα τόσο διαφορετικοί;;;; 🙂

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 16 έως 20 (από 20 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.