Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 871 έως 885 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

Στον τερματισμό θα αρχίσω να τραγουδάω Μαρτάκη “θέλω επειγόντως διακοπές”

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τελικά δε τραγουδούσα τίποτα! Όπως το περίμενα κακή ώρα και μέρα για κοπάνημα. Παρασκευή βράδυ μου βγαίνει όλη η κούραση της εβδομάδας και μετά τη δουλειά δεν είχα και πολύ όρεξη. Ωστόσο το έτρεξα σε 42:56. Και επειδή στα δεκάρια πάντα κάνω τη χειρότερη διαχείριση, γρηγορότερο χιλιόμετρο το πρώτο. Που ήταν και ψιλοανηφορικό. Να μη ξεχάσω δε φτάνει και η ζέστη, είχα κορακιάσει από το πρώτο χιλιόμετρο ήταν και τα νερά σε ποτήρι! Πρώτη απόπειρα το ήπια από τη μύτη. Μετά έκανα στάσεις. Σε μαραθωνίους του εξωτερικού που έχουν τροφοδοσία με ποτήρια θα θέλει δουλειά στην προπόνηση.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Μια χαρά είναι ρε φίλε, για τέτοια εποχή κιόλας.
    Κι είναι και ψιλοπερίεργη διαδρομή, απ’ όσο είδα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Έχουμε τρέξει και σε πιο περίεργες ΟΚ! Τα αρνητικά ήταν η ζέστη, το νερό σε ποτήρι για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένος και το ότι στο δεύτερο μισό έπρεπε να προσπεράσεις σχεδόν όλους που έτρεχαν 6αρι, περπατούσαν, έκαναν πατίνια. Εντάξει καλά έκαναν οι άνθρωποι fun race ήταν. Τώρα εμείς θέλαμε να χτυπηθούμε σαν τα χταπόδια.

than
    Συμμετέχων

Έτρεξα κ εγω στα 10 του SNF, 39:15 τελικός χρόνος, ειχα όρεξη κ τα εδωσα όλα. Κάκιστη διαχείριση κ απο εμένα με αποτέλεσμα στα τελευταία κατηφορικα χιλιόμετρα να μην μπορώ να δώσω άλλο.
    Κρατάω στα ευχάριστα το οτι πίεσα πολυ σε μια δύσκολη μέρα κ μια γενικα down περίοδο. Ευελπιστώ πως τον Οκτώβρη που θα ξανατρέξω 10αρι, θα έρθει το sub40 σε επίπεδο αγώνα κ όχι κατηφορικό.
    Γενικά ομορφος αγώνας, υπήρχαν κανα δυο θεματακια αλλά ολα καλά σε γενικές γραμμές!

spy
    Συμμετέχων

…αλλη μια εβδομαδα ηρεμη προπονητικα περασε…και καπως ετσι αναμενεται να κυλησει ο Ιουνιος ως το τελος!
    Τη Δευτερα το προγραμμα ειχε 30’tempo στο 4:15/χλμ και συνολικα 13 χλμ σε 1:02:02 με ζεσταμα και αποθεραπεια, ενω το απογευμα 1500 μετρα κολυμβηση σε 36’23” … την Τριτη 11 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 57’54” και το απογευμα 110’ασκησεις ενδυναμωσης … την Τεταρτη το πρωι 1500 μετρα κολυμβηση σε 37’30” και το απογευμα 75′ ασκησεις ενδυναμωσης … τη Πεμπτη διαλειμματικη προπονηση 2Χ15′ στο 4:10 / χλμ με 5′ διαλειμμα ενδιαμεσα που με ζεσταμα και αποθεραπεια βγηκαν 15 χλμ σε 1:10:55 …την Παρασκευη 40′ ασκησεις ενδυναμωσης … και σημερα το πρωι 20 χλμ μεταξυ Κηφισιας και Διονυσου μετ’επιστροφης σε 1:40:12.

Καλημερα σας και καλο Σαββατοκυριακο !

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μια χαρά σας βλέπω όλους, παίδες!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Εγώ μας βλέπω ως ψυχοπαθείς πια!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλά, αυτό δεν θες να το συζητήσουμε… 😛

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Χθες μισή ώρα χαλάρωμα στους δρόμους των Άνω Πατησίων για αποκατάσταση από το SNF Run. Ζέστη σκουπίδια μια ομορφιά!!

tazi
    Συντονιστής

11,5 χαλαρα χιλιομετρα σημερα, παρεα με τον συμπαθεστατο flying doctor, στο υπεροχο παρκο του richmond.
    Αντιθετα χτες 26 χιλιομετρα σε ποικιλους ρυθμους, απο 5 εως και 355. εκει πραγματικα κουραστηκα!!

Etien
    Συμμετέχων

Κατεβαζω στροφες…Τεταρτη θα σβησω ….Παρσκευη τα δινουμε ολα στον ΟΜΤ100 🙂 !!

Καλημερα σας !!

spy
    Συμμετέχων

… σήμερα πολύ πρωί στο γήπεδο Χαλανδριου για ν’αποφυγω
    τη ζέστη … 3 χλμ ζεσταμα και στη συνέχεια 12χλμ τέμπο σε ρυθμό 4:30/χλμ και τέλος 3 χλμ αποθεραπεία … συνολικά 18χλμ σε 1:23:57! Χθες 110′ ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, χεριών και ποδιών !
    Καλημέρα σας!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα, καλημέρα! Πρωί, πρωί μιας και έχουμε άδεια στη Γκράβα και το τηγάνισμα πλέον δε το γλυτώνεις. 9 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό 5:11 και το τηγάνισμα από δω και πέρα μάλλον θα είναι καθημερινότητα. Το πολύ πολύ σε όσους τρέχουν σκοτάδι να είναι βράσιμο!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Σήμερα είχε μόνο βουτιά! Πριν προηγήθηκε σπριντ γιατί έκαιγε η άμμος!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 871 έως 885 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.