Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι στο γηπεδο της Πευκης:3,5χλμ ζεσταμα,

7χλμ tempo σε 30′.28” ρυθμος 4.21”/χλμ

1,5 αποθεραπεια.

”Run smart..Run For Life”

spy
    Συμμετέχων

…σημερα τα ξημερωματα 10 χλμ στους δρομους της Κηφισιας σε 47’02”!Ως δια μαγειας … ολοι οι δρομεις της περιοχης εχουν εξαφανισθει μετα το μαραθωνιο!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Παντού έτσι είναι Σπύρο τέτοια εποχή! Στα δικά μου. 6άρι πρωινό στη Γκράβα σε 31 λεπτά. Και τώρα Ποσειδώνας μήπως και τρέξουμε αύριο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Χθες ένα ταλιρο τζόκινγκ κουβεντιαστο στο 6’15” στους 125 μου παλμούς.
    Σήμερα 18 άνετα χλμ στο 5’27” ,στους 139 μο παλμούς. Ολοκληρώθηκε η φάση ισορροπημένης προπόνησης με επιτυχία και ξεκινάει η φάση της επιτάχυνσης. Πάμε καλά νομίζω…

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι 12 χλμ στους δρομους της Κηφισιας σε 61′ ακριβως!Ετρεχα στο “ρελαντι” … κι απο το 3ο χλμ αισθανομουν οτι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου…Δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα…!

Kostão
    Συμμετέχων

Επειδή έχω σκοπό να τρέξω σε έναν αγώνα με υψομετρική στην περιοχή μου σε τρεις εβδομάδες, σήμερα πάλι πήρα τα βουνά 8+8 χιλιόμετρα στις γνωστές διαδρομές μου στο Σειχ-Σου. Προς το τέλος της ανηφόρας και ενώ έπρεπε να γυρίσω σύμφωνα με το πρόγραμμα ένιωσα ορεξάτος και δυνατός για να κάνω και άλλα χιλιόμετρα. Βέβαια, τώρα είμαι πιασμένος( για να μάθω).

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Μετα απο 2 ημερες ξεκουρασης σημερα το πρωι στο γηπεδο της Πευκης:
    2χλμ ζεσταμα,

8χλμ τεμπο σε 34′ ρυθμος 4.15”/χλμ

2χλμ αποθεραπεια..

…αναζωογονητικοτατο το τεμπακι!!!

tazi
    Συντονιστής

Χτες στο γυμνναστηριο 50 λεπτα διαδρομος στο 440 με 6/7 ανοιγματα στο 320, οργανα, κοιλιακοι, ραχιαιοι.
    Σημερα μου βγαινει η κουραση απο το 10αρι, χτες ημουν τρεις λαλουν και δυο χορευουν, λεω να βγω αν δε βρεχει για κανα εικοσαλεπτο-μισαωρο χαλαρωμα.
    Αυριο αν ολα πανε καλα στιβος.
    Πεμπτη μαλλον τιποτα.
    Μεσα στο ΣΚ σιγουρα λρ, εχω να γραψω πανω απο 16 χιλιομετρα δυομιση μηνες αν δε κανω λαθος!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Γυμναστήριο 7 χιλιόμετρα διάδρομος σε 38:50 και 40 λεπτά ενδυνάμωση. Όταν ολοκληρώσεις την προετοιμασία και τρέξεις τον μαραθώνιο οι προπονήσεις μετά γίνονται με μια αίσθηση είτε πληρότητας, είτε μπουχτίσματος. Όταν ολοκληρώσεις την προετοιμασία και ΔΕΝ τρέξεις τον μαραθώνιο οι προπονήσεις γίνονται μια αίσθηση τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σήμερα παρ ολίγον να την πατήσω. Λόγω κακοκαιρίας πήγα στο κοντινό γυμναστήριο και ο σούπερ διάδρομος αποδείχθηκε φόλα. Ήταν μόνο σε μίλια κι ο υπάλληλος δεν το γνώριζε. Μετά πήγα σε άλλο και εμπειρικά καταλαβα ότι και αυτός έχανε. Δε λαμβάνω στα σοβαρά τις μετρήσεις αν και τις καταχωρησα. Αυξανόμενη ένταση 9χλμ στο 4’54”. Σε σωστό διάδρομο Ίσως ήμουν κάτω δέκα δευτερόλεπτα. Την Παρασκευή θα επαναλάβω βάσει προγράμματος την προπόνηση και θα έχω εικόνα τόσο του αν.χρεώθηκα από υπερπροσπάθεια όσο και της πραγματικής μου κατάστασης.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα τη νυχτα, την ωρα που ολοι κοιμουνται, στους ερημους δρομους της Κηφισιας … με τον πολυ δυνατο αερα να σφυριζει στ’αυτια μου … ντυμενος σαν αστακος λογω του πολυ κρυου … 12 απολαυστικα χλμ σε ελευθερο ρυθμο σε 60′ ακριβως!
    Καλημερα σας!!!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι με το κρυο να ειναι ”τσουχτερο” οπως λεει και το παλιο λαικο τραγουδι… ενα 8αρακι σε 40′ και αμεσως μετα γυμναστηριο για βαρη.(ενδυναμωση ποδιων+κορμου).

than
    Συμμετέχων

Χαλαρό 9αράκι χθες στο στίβο, όπου έβαλα δοκιμαστικά και 2 χιλιάρια στο ~4. Αυτό το ρυθμό θέλω να κρατήσω για 10χλμ στον αγώνα της Κυριακής στο Μαραθώνα (Michel Breal). Είχα να κάνω ταχύτητες από τέλη Σεπτέμβρη (λόγω τραυματισμού έκανα μόνο easy & long ενόψει μαραθωνίου), οπότε τηρουμένων των αναλογιών, πήγε καλά, τόσο αναπνευστικά όσο και μυικά. Επίσης, το παπούτσι που θα φορεθεί στον αγώνα θα είναι το Nike free RN Distance. Τόσο αυτό όσο και το New Balance Boracay μου κάθεται άψογα τόσο σε μεγάλα όσο και μικρά και γρήγορα τρεξίματα.

tazi
    Συντονιστής

Η χτεσινη μου προπονηση, μη κοιτατε το μεσο ρυθμο γιατι σταματησα οταν ειδα ενα γνωστο για κουβεντα. Λογω κρυου βγηκε πιο γρηγορα απο αυτο που ηθελα. Μετα το δεκαρι δηλαδη εχω ηδη κανει 22χλμ και σημερα μαλλον εχει βαρεμα. Αυριο καθισιο

stratus
    Συμμετέχων

Μετα απο εκτεταμενη συσκεψη μεταξυ εμενα και του εαυτου μου,αποφασισα να μην ακολουθησω προγραμμα για τη θεσ/κη αφου ετσι και αλλιως βελτιωση δεν μπορω να δω.Θα βγαινω λοιπον καθε μερα και οτι εχω ορεξη θα κανω.
    Σημερα ειχα ορεξη για κατι γρηγορο,οποτε θυμηθηκα μια προπονηση που ειχα κανει πριν αρκετα χρονια.Η προπονηση ηταν 4 σετ των 7Χ400 μετρα με 100 μετρα διαλλειμα.Αναμεσα στα σετ 3 λεπτα διαλλειμα.Απο το τελευταιο σετ εφαγα 2 400αρια γιατι ειχε περασει η ωρα.
    Συνολο 18,91 χλμ σε 1:26:51

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.