Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 286 έως 300 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mikeb
    Συμμετέχων

10αράκι σήμερα με 6χμ σε ΜΡ και μερικά ανοίγματα στο τέλος.
    Αν μας έκανε το σημερινό καιρό την ημέρα του μαραθωνίου θα ήταν σούπερ.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Πολύ το χάρηκα το σημερινό workout, είναι από αυτά που με κάνουν αισιόδοξο για τον 1ο μου ημιμαραθώνιο. 15k σύνολο, με τα 5km πρώτα σε MP (~5.00/km), 5km σε HMP (4.30/km), 3km σε 10kP (4.10/km), 2km σε sub-5kP (3.55/km). Είχα σκοπό να το πάω πιο χαλαρά, αλλά ένιωθα καλά και γενικά έπαιζα σε χαμηλότερους από τους αναμενόμενους παλμούς.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotiris_diamantopoulos Πραγματικά πολύ δυνατή προπόνηση. Εύγε, νεαρέ μου!

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Thanks Νίκο @Echetlos 🙂

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ας γράψω κι εγώ τα ταπεινά μου…
    Συνέχεια στα 8 άρια αυξανόμενης έντασης. Έναρξη στο 5’30” για 2 χλμ, διαδοχικά 4 χλμ στο 5’10” , και κλείσιμο με 2 χλμ στο 4’48”. Οι παλμοί χαμηλότερα τόσο σε μέση όσο και σε μέγιστη τιμή σε σχέση με την προηγούμενη Κατά 3″/χλμ αργότερη προπόνηση της περασμένης εβδομάδας. Καλά Πάμε…

mikeb
    Συμμετέχων

Ενα 10αρι είχε το μενού σήμερα με 6χλμ τεμπο. Στο 4:45 το ήθελα τελικά βγήκε 4:41 αλλά με σωστούς παλμούς.
    Αύριο μερικές ανηφορίτσες.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

8άρι αυξανόμενης έντασης. Αρχή με 2 χλμ στο 5,27 ,κατόπιν 4χλμ στο 5,07 και Φίνις με 2 χλμ στο 4,47. Μεικτό στο 5,08/χλμ. Μέσοι παλμοί 141 με μαξ 162. Με τα πολλά έχω καταφέρει να χωρέσω 4η προπόνηση αρκετές φορές Μέχρι στιγμής και βλέπω ωραία πράγματα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

12άρι άνετο στη γειτονική χωμάτινη διαδρομή . Στο 5’40” /χλμ με 139 μέσους παλμούς. Μαξ 148. Τις δύο επόμενες Κυριακές θα τα κάνω σε διάδρομο οπότε θα έχω και σύγκριση από το πόσο περισσότερο με χρεώνει η συγκεκριμένη διαδρομή σε σχέση με τον διάδρομο ( πάντα σε κλιση 1,5%).

mikeb
    Συμμετέχων

15χμ σήμερα το πρωί έχοντας ντυθεί επίτηδες λίγο πιο ζεστά απ’ότι απαιτούσε ο καιρός γιατί βλέπω περίεργα καιρικά σενάρια για την ημέρα του μαραθωνίου κι είπα να δοκιμάσω εξτρά ρουχισμό.
    Όλα καλά εκτός της φουσκάλας που απέκτησα κι εγώ τελευταία στιγμή. Υποψιάζομαι την κάλτσα κι όχι τα Ζαντε γιατί αλλιώς θα έχουμε θέμα την ημέρα του αγώνα.
    Και τώρα περιμένουμε το ομορφότερο τριήμερο της προετοιμασίας (βλεπε φουλ μάσα).
    Block 8 τελικά και φίλος που παιρνει μέρος πρώτη φορά και δηλώνοντας 51:10 δεκάρι τον βαλανε block 7. Όχι ότι σημαίνει κάτι βεβαία.

Lion
    Συμμετέχων

@spy @thanasiskypraios είμαι μέσα κι εγώ για το 10ρι στα Λυοφίλια :).
    Έκανα 41’04” στην Καλλιθέα, θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου το Δεκέμβριο στο 10ρι.
    Αν φυσικά δε βγω κουτσός την επόμενη Κυριακή 🙂

tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! εβδομάδα Μαραθωνίου και δυστυχώς φέτος θα λείπω από το πάρτυ. έχει να πέσει κλάμα μπροστά στην ερτ χαχα!

στα προπονητικά τώρα, δε δοκίμασα 15ρι τελικά, αυτή την εβδομάδα λογικά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με τις προπονήσεις που έκανα.

Τρίτη πρωί 12ρι ελεύθερο σε 1:05:52 (ρυθμός 5:29).

Πέμπτη πρωί 12ρι ελεύθερο σε 1:05:05 (ρυθμός 5:25) και

Κυριακή απόγευμα, μετά από πρωινή διαιτησία και σχετικά λίγο ύπνο, 14Κ ελεύθερα σε 1:16:21 (ρυθμός 5:27).

σύνολο εβδομάδας 38χλμ.

ο οργανισμός δείχνει να ανταποκρίνεται σχετικά εύκολα στην αύξηση των χιλιομέτρων και ευελπιστώ πως θα προλάβω να είμαι έτοιμος για τον ΗΜΙ της Ξάνθης σε 20 μέρες. μόνο αρνητικό ως τώρα που δε βρίσκω χρόνο για τέταρτη προπόνηση, θα προσπαθήσω να χωρέσω άλλη μια τουλάχιστον!

αυτά για την ώρα, καλή δύναμη σε όλους!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ξεμπουκωνει το τζατζίκι μου! Καμμία ταχύτητα θα βάλεις ή φοβάσαι το πόδι?

big-blue
    Συμμετέχων

Ένα ελαφρό σφιξιματακι στη- μόνιμα προβληματική – αριστερή γάμπα χτες, συνεχίστηκε κ σημερα. Ετσι διέκοψα την προπονηση κ τις σταματάω ως τη μέρα του αγώνα (οδηγίες του φυσιο μου), όπως μου έχει τύχει κ άλλες φορες$\$$\^*
    Ελπιζω πως δεν ειναι κάτι σημαντικό.

@echetlos
    λες το οτι πήγα πάλι στα 10mm (απ´ τα 4 κ 6) να δημιούργησε πρόβλημα; Ίσως άλλαξα κ το πάτημά μου λόγω της φουσκάλας, σίγουρα προσπαθούσα να πατάω μπροστα…
    Ρε μια φορά να βγει στρωτά εντελως…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Κατ’ αρχάς, 8mm είναι το Elite.
    Κανονικά, όσο μεγαλύτερο το drop, τόσο λιγότερο χρεώνεται ο γαστροκνήμιος.
    Το tapering είναι, μην ανησυχείς. Διαβάζουμε και κανένα άρθρο, τζάμπα τα γράφουμε;

tzatzikis90
    Συμμετέχων

@Kalogeridis στο φτωχό μου μυαλουδάκι έβαλα σαν πρώτο στόχο να τερματίσω τον αγώνα της Ξάνθης απλά ΟΡΘΙΟΣ και από εκεί και πέρα να βάλω μπρος σε ένα πρόγραμμα ταχύτητας ώστε να προσπαθήσω να επιστρέψω στις καλές μου εποχές.. ελπίζω να τα καταφέρω!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 286 έως 300 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.