Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 676 έως 690 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μου κάνει εντύπωση που η αρθρογράφος του RC διαχωρίζει το γαλακτικό από το αναερόβιο κατώφλι.
    Έτσι όπως το περιγράφει, αερόβιο και γαλακτικό σχεδόν ταυτίζονται σαν συγκέντρωση γαλακτικού οξέως. Αμέσως πριν τα 2 mmol/L το πρώτο, αμέσως μετά το δεύτερο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πες τα εσύ, σε πιστεύουμε…

than
    Συμμετέχων

@iwannhs-vafeiadhs
    Γιάννη, νομίζω σου βρήκαμε θέμα για το επόμενο άρθρο σου! Αναμένουμε!

Etien
    Συμμετέχων

Καλησπερα σας !

Χτες τρεχοντας το 16αρακι μου , μ.ο. 5,45 , συναντησα κ προβατακια τα οποια τα …οδηγησα μεχρι το μαντρι τους !!!!

Σημερα , μερικα χιλ. πιο περα , με εντοπισε ενας παππους τσοπανος . Μου φωναζε κ ετρεχε προς εμενα ψηλα απο το βουνο . Με προλαβε κ με ρωτα :ποιος εισαι εσυ μωρε παιδι μ , που πας καθε μερα πας περα δωθε;; δεν αποσταινεις (κουραζεσαι)??!!! Βαζω τα γελια και προσπερνωντας τον , του λεω οτι ” δεν μπορω να κατσω στο καφενειο , κρυωνω κιολας , ε τρεχω για να ζεσταθω “!!!! Με ρωτα “αυριο θα ερθεις?” και του κανω νευμα θετικο !!! “Α εδω θα ει αι κ εγω , θα σε καρτερω ” μου φωναζει !!! Μ. Ο. 5,35.

Ευχαριστω

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Χθες χαλάρωμα 9 χλμ … Σήμερα 12 γρήγορα στο 4’49” με fast finish στο 3’59”. Μέσοι παλμοί 145 με μαξ 163.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

@kalogeridis Πιστόλι!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Θα αστειευεσαι! Γενικά νιώθω καλά, οπότε του δίνω όταν το κρίνω σωστό. Την Κυριακή με περιμένει το γνωστό μεικτό 30 αρι. Το περιμένω πως και πως, αν και θα είμαι κουρασμένος. Σήμερα έκλεισα 4 μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας και μέχρι στιγμής όλα πάνε πρίμα.

than
    Συμμετέχων

20 χλμ σήμερα υπό συνεχή βροχή, με τα 16 από αυτά προοδευτικά από το 4:40 στο 4:30. Αύριο 35 χλμ…
    Άντε Μαρία @elda, λίγο έμεινε ακόμα…!

PanDex
    Συμμετέχων

Με 230χλμ έφυγε ο Γενάρης και ένα 5κ σε 20.45. Ευελπιστώ σε περίπου τόσα και τον Φλεβάρη για να βγει άνετα ημι Ναυπλιο.
    Πρόπονηση που είδα impact 3χ2.5 με 4.20′ me 4′ διάλειμμα και αρκετά υψομετρικά το loop.

Elda
    Συμμετέχων

Δυνατο το ΣΚ σου Θαναση, εγω εκανα χθες την 4η προπονηση της εβδομαδας και πηρα ρεπο σημερα. Αυριο το τελευταιο 32αρι, επλιζω να εχει πεσει ο αερας το μεσημερι που θα βγω. Γρηγορα περασε ο καιρος και δε νιωθω πως προλαβα να κανω ολα οσα θα ηθελα αν εκανα κανονικη προετοιμασια, αλλα τελος παντων, αυριο τεστακι σε εξοπλισμο και MP. Kαλη μας δυναμη!

Elda
    Συμμετέχων

32αρι ως εξης: 16K@5:59 12K@5:26 4K@6:07
    Εντελως αδεια σημερα, πεινουσα καθολη τη διαρκεια του long παροτι ειχα φαει και χθες το βραδυ noodles ρυζιου και σημερα πρωινο δημητριακα με γαλα (οπως παντα). Οι παλμοι ηταν χαμηλοι αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να παω πιο γρηγορα, ενιωθα χωρις ενεργεια. Ελπιζω να ειναι απλα συσσωρευμενη κουραση και να ξεκουραστω και να δυναμωσω στο επερχομενο tapering.

theok
    Συμμετέχων

Δύο δύσκολες προπονήσεις είχε κι αυτή η βδομάδα. Την Τετάρτη βγήκαν 3×3 χιλιόμετρα στο 4.19min/km σχετικά ελεγχόμενα.
    Σήμερα το πρόγραμμα είχε προπόνηση σε ρυθμό μαραθωνίου, 2×10 χιλιόμετρα με 2 χιλιόμετρα χαλαρά ενδιάμεσα. Ο μέσος όρος ήταν στο 4.52min/km, λίγο πιο αργά απ’ ό,τι θα ήθελα, αλλά οι παλμοί ήταν αρκετά ψηλά.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Elda Δηλαδή πόση ώρα βγήκε, Μαρία;

Elda
    Συμμετέχων

Σε 3:05 βγηκε με μεσο pace 5:48. Δεν ειναι ο χρονος το θεμα μου, τα εχω τα 32αρια εγω, εχω κανει παρα πολλα ολα αυτα τα χρονια και μου αρεσουνε και μου ταιριαζουνε περισσοτερο απο τις ταχυτητες (το λεω για να μη με παραπεμψεις στα σχετικα αρθρα, τα εχω διαβασει), αυτο ειναι το 3ο 32αρι σ αυτη την προετοιμασια (βδομαδα παρα βδομαδα), το πρωτο ηταν χαλαρο στο 6:04 (3ωρες και 14 λεπτα) καπακι μετα την ιωση, το δευτερο ηταν Laney 5-4-3 και ειχε βγει παρα πολυ ωραια ακριβως σε 3 ωρες, και το σημερινο που βγηκε ετσι. Ημουν αδεια απο την αρχη, με το που ξεκινησα το MP στο 16ο χλμ το εβλεπα οτι δεν το χω, το παρηγορο ηταν οτι οι παλμοι μου ηταν χαμηλοι, το οποιο σημαινει οτι με ξεκουραση και αποκατασταση μπορει να το ξαναβρω.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 676 έως 690 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.