Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 856 έως 870 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πλάκα πλάκα, εσύ θα στοχεύεις κανένα 48λεπτο, δεν είμαι και σίγουρος ότι το έχω πια…

Elda
    Συμμετέχων

Επεσες διανα, οντως για εκει στοχευω. Ελπιζω να μου κρατησει η ορεξη για προπονησεις και να μη τεμπελιασω παλι οπως κανω καθε καλοκαιρι, πιστευω πως αν κρατηθω στις προπονησεις θα ειμαι σε θεση να το προσπαθησω.

Εμ, αφου το 10αρι στα ματια σου φανταζει μαραθωνιος, τι να σε κανω, βαλε και κανα χλμ περα απο ταχυτητες!!! 😛

manolee
    Συμμετέχων

@Elda
    Αν δεν κανω μεγαλο λάθος πέρυσι έγιναν αρχές Δεκέμβρη , λογικά εκεί θα είναι και φέτος

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τέλη Σεπτεμβρίου γίνονται κανονικά τα Λιοφίλια, απλά πέρυσι υπήρξε ένα θέμα και μετατέθηκαν Δεκέμβριο.

stratus
    Συμμετέχων

@Elda Μαρία είναι πολύ νωρίς αλλά άμα μου βγαίνει ευχαρίστως να σε λαγουδεψω,αλλά θέλω μουσακά για πληρωμή

Elda
    Συμμετέχων

Oπως τα λεει ο Νικος. Κι ενω καθε μεσα Δεκεμβρη ημουν σε καλη κατασταση μια που ειχα ηδη ξεκινησει προετοιμασια για την ανοιξη και το χα καημο που δε γινοταν δεκαρι εκεινη την περιοδο να παω να τρεξω, περισυ που εγινε 16/12, προερχομουν απο 5μηνη αποχη και ημουν μολις σε φαση επανοδου.

Elda
    Συμμετέχων

@stratus, χαχαχα Χρηστο, ο μουσακας ειναι παραδοσιακη αξια της πεθερουλας μου, αφου τον φτιαχνει καλα, δε χριεαζεται να τον φτιαχνει κανεις αλλος, δουλευει ταπερακι για ολους! Θα το φροντισω να υπαρχει, ειναι κι η εποχη της μελιτζανας τοτε, μια χαρα ολα!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

9χλμ σήμερα στην ίδια διαδρομή με προχθές. Βγήκε πιο ευχάριστα από προχθές παρά το οτι οι μέσοι παλμοί ήταν πιο πάνω. Έδειξε 144 μο με μαξ 175. Στην αρχή ενώ πήγαινα σβηστος έδειξε την μέγιστη τιμή και μέχρι το πρώτο χλμ έπεφταν σταδιακά. Αυτό μου ανέβασε τον μο. Ο ρυθμός 5’42″/χλμ και ανυπομονώ για το κυριακάτικο διψήφιο άνετο σε διάδρομο.
    Τα πιθανά σενάρια για την επερχόμενη προετοιμασία είναι τα ακόλουθα…
    Α) θα πάρω τους αχιλλειους στο χέρι
    Β) θα κάνω παρέλαση στις ανηφόρες

mashine
    Συμμετέχων

Δεν θα άφηνα τον @kalogeridis να προκαλεί με διψήφια νούμερα 😛
    22k@125bpm avg πήγα πιο αργά από την προηγούμενη Κυριακή για να μην αδειάσω ενεργειακά αφού μόλις τελείωσε το motogp φόρεσα τα
    lunarepic και έφυγα νηστικός για να προλάβω την μπόρα που δεν ήρθε ποτέ!

tazi
    Συντονιστής

Ξεκιναω πια και εγω προγραμμα προπονησεων. Ετρεξα σε ενα τριαθλοσ πριν απο δεκα μερες και ολα πηγαν μια χαρα, κανενας πονος καμια ενοχληση.
    Σπριντ ητανε με τερματσμο στο θρυλικο σταδιο του Crystal Palace. To πενταρι( αρκετα δυσκολο με εντονες κλισεις) βγηκε πολυ καλα, σε 405 ρυθμο περιπου μια και δεν ειχα ρολοι και τα περασματα τους ητανε κουλα. Με καμια δεκαρια προπονησεις, ολα ελευθερα, ενα λονγκ και ενα τεμπο εβγαλα ρυθμο που δε το πιστευα, Στην αρχη μαυρο χαλι, οσο περνουσε η ωρα ενιωθα καλυτερα και ανεβαζα. αυτο που με κρατησε το 7μηνο που ημουν εκτος ηταν το κολυμπι. Και το ποδηλατο που εκανα το τελευταιο διμηνο πηγαινοερχομενος στη δουλεια.
    Τωρα πια θα ξεκινησω κανονικα, αρχικα με 4 και στο μελλον με 5 προπονησεις, για να δουμε γιατι για να πω την αληθεια εχω χασει τη διαθεση μου και νιωθω οτι ειμαι πολυ πισω

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Πολλά ωραία διαβάζω τις τελευταίες μέρες!!! Ο Ιερεμίας τα έσπασε, ο Σπύρος το χαβα του (ακόμα τρέχει) , ο άλλος πάει για 40 άλλα του βγαίνει το 39… μπράβο παίδες!!!
    @mashine Εγώ μίλησα για.διψήφιο. διψήφιο είναι το 10 άλλα και το 99. Εσύ το ξεχειλωσες. Εγώ την Κυριακή έκανα 11,5 και σήμερα 8,3… Όλα ελεύθερα. Σε μανίκι διαδρομές. Την Πέμπτη θα πάω διάδρομο και ενδυνάμωση.

tazi
    Συντονιστής

Πρωτη ατοφια διαλλειματικη χτες μετα απο 8+ μηνες, ευκολη βεβαια αλλα βγηκε νερακι. Σημερα εξαιρετικα πιασμενος βγηκα για χαλαρωμα προκειμενου να ισιωσω.

3Χ(4χ1’/1′)/3′

tazi
    Συντονιστής

Tempo intervals simera. 3dixiliara,sto 4 me tria lepta dialleima, logo elleipsis rologiou ekana tria oktalepta me antistoixi dialeimma, kourastika alla anekta. Episis mallon pigaina pio grigora. Ola auta sto hyde park se aniforokatifora me ilio meta apo broxi kai igrasia mpoliki

spy
    Συμμετέχων

… τα καλύτερα μου 3χιλιαρα είναι στο 4:10 … άντε 4::07 / χλμ … με 4′ διάλειμμα ! Εσύ … μας έχεις … για στραγάλια …!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πωπω τι υγρασία ήταν αυτή σήμερα μετά τις 20:00!
    Πώς θα βγει το γαμωκαλόκαιρο….

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 856 έως 870 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.