Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 946 έως 960 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Νίκο, μήπως οι μπλούζες σου δεν ξεπλένονται καλά απ´ το απορρυπαντικό;
    Τέλος, μήπως παιζει ρόλο η μη λήψη ηλεκτρολυτών; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο…

Στα του καιρού: σήμερα έχουμε 30% λιγότερη υγρασία σε σχεση με χτες, βοηθάει το αεράκι. Χτες είχα δεκαεφταρι με κομμάτια, σήμερα ρεπό >*%}?{%**

mashine
    Συμμετέχων

Ευνοικός καιρός σήμερα έστω και με λίγο παραπάνω αεράκι .Ημουν τυχερός είχα μόνο 10Χ400 /50″ και ξεμπερδέψαμε γρήγορα
    με τον @iwannhs-vafeiadhs . Ιδανική προπόνηση γιατί πάς γρήγορα για το παγωτό μετά! 😛

nikos79
    Συμμετέχων

@big-blue από μια έρευνα που είχα κάνει στο διαδίκτυο περισσότερο σε κάτι τέτοιο είχα καταλήξει σχετικά με υπερπρόσληψη πρωτείνης και δυσκολία στην διάσπασή της σε συνδυασμό με έλλειψη υδατανθράκων που τελικά επηρεάζουν τους ηλεκτρολύτες αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Με τις μπλούζες αποκλείεται να σχετίζεται διότι το καλοκαίρι ή θα φοράω φανελλάκι ή δεν φοράω κάτι από πάνω

panos gr
    Συμμετέχων

παντως γενικα με την πολυ υγρασία βοηθανε παρα πολυ τα εφαρμοστά αλλα καλά τεχνητά ρούχα .
    αγκαλιάζουν το σωμα ,τραβανε αμεσως το υδρωτα προς τα εξω και γενικά δεν εχεις την αίσθηση του μούσκεμα

big-blue
    Συμμετέχων

Πάνο όπως τα λές. Έπαθα πλάκα με το κολλάν το Νικε… Ήταν σχεδόν στεγνό…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

@mashine Αυτή η προπόνηση ήταν το πολύ για μισή μπάλα παγωτό ο καθένας. Το πρόβλημα είναι ότι τρώμε το ίδιο παγωτό και ενώ εσύ χάνεις, εγώ παίρνω. 😛

mashine
    Συμμετέχων

@iwannhs-vafeiadhs Δίκιο έχεις αλλά την μισή μπάλα την κράτησα αποθεματικό για σήμερα!
    4Χ4k /1′ και μετά από 10ώρες έχω άλλα 30 LR.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

@mashine Μα έλεος ρε φίλε! Κάθε μέρα κοπάνημα; 4×5000 την Τετάρτη, 10×400 Παρασκευή, 4×4000 Σάββατο και 30αρι Κυριακή; Ποιος ανώμαλος σου δίνει πρόγραμμα; 😛

mashine
    Συμμετέχων

@iwannhs-vafeiadhs Ασε φίλε έχω μπλέξει… 😛

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ας γράψω και εγώ τα ταπεινά μου.
    Είμαι αισίως στην τρίτη εβδομάδα του προγράμματος. Στο κυριακάτικο πενταρι απετυχα να γράψω βελτίωση πού θα μου έδινε αναπροσαρμογή . Έκανα αργή εκκίνηση και στο τέλος έτρεχα στο 4′ για να κρατήσω τον ελάχιστο επιθυμητό χρόνο. Σήμερα έκανα 10χλμ αερόβιο στο 6′ , 1′ τζοκινγκ, 4#5′ 5’27″/1′ τζοκινγκ, 6 # 100μ 4’18” /1’τζοκινγκ.
    Χθές αργά το απόγευμα 12,5 χλμ αερόβιο σε διαδρομή με εναλλαγές κλίσης στο 5’55”.
    Αύριο ξεκούραση και την Παρασκευή μάλλον πέρασμα με καριερ πλάτης το φαράγγι της Σαμαριάς με τον πιτσιρικά και Σάββατο 105′ αερόβιο σε εναλλαγές κλίσης 2-4%.

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Χ και @ δεν έχεις ; Θα μας βγάλεις τα μάτια με το Hashtag!
    Πχ 2 X 10000 @345 /3′
    Τα glide τα βαρέθηκες;Γιατί αποκλείεται να σου τερμάτισαν με τα χιλιόμετρα που κάνεις.Το παπούτσι είναι θωρηκτό.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Τα glide δε τα βαριέσαι. Όπως και τα cumulus (9mm drop πλέον). Έχω τρία ζεύγη. Τα πρώτα τα έχω γυρίσει σε βόλτας. Τα δεύτερα κρατάνε ακόμα αν και έχουν +1000 χλμ . Τα τρίτα είναι μιας τελευταίας παρτίδας που έβγαλαν με διαφορετική (continental) σόλα. Το κακο με τα συγκεκριμένα είναι πως στις κάτω τρύπες ασκούν μικρή ανεπιθύμητη πίεση στον Ταρσό. Έχουν ψωμί και τα φοράω όλα . Όμως ο Πήγασος είναι πολύ ελαφρύτερος και στις ανηφόρες της Αθήνας θα χρειαστεί να έχω όσο πιο φρέσκα πόδια μπορώ.

TAKISSS
    Συμμετέχων

Καλημέρα και απο μένα. Οι προπονήσεις στις 3 το μεσημέρι συνεχίζονται μερα παρα μερα. Εχω ανέβει σε εβδομαδιαία χλμ. και απο σήμερα βάζω και τέμπο στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι οτι λόγω ζέστης δεν ξέρω πως θα βγεί η προπονηση. Κανονικά πρεπει να βγουν 5χλμ με 4:50m/χλμ. με 165-170 παλμούς. Τις προηγουμενες μερες με 33βαθμους θερμοκρασία τους ιδιους παλμους του επιανα με 5:30 και 5:40m/χλμ. Αρα να παω με παλμους ή με ρυθμο? Ή να τα παρατησω όλα και να παω για μπανακι στη θαλασσα?

panos gr
    Συμμετέχων

@TAKISSS εγω θα σου ελεγα να πας με παλμους ,αν ανέβεις για να φτασεις τον ρυθμο που θες θα το καψεις και δεν υπαρχει λογος με τοση ζεστη να κανεις κατι τετοιο

big-blue
    Συμμετέχων

Κοτζάμ Πάτρα και δεν έχουμε ένα στάδιο να κάνουμε τις διαλειμματικές μας…
    Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο πέρα απ´ την κάρτα που πρέπει να βγάλεις στο Παμπελοποννησιακό μπλα μπλα μπλα;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 946 έως 960 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.