- Αυτό το θέμα έχει 1,669 απαντήσεις, 139 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
nikos_splash.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
19 Ιουνίου 2020 στις 13:01 #118292
Nikos PilikasΣυντονιστής@theolvs Τι να σου πω, συντρέχτη… Δεν είναι στα πλάνα μου αλλά δεν αποκλείεται κιόλας.
Χαμός γίνεται από μοντέλα, τι να πρωτοδιαλέξεις (και πρωτοπληρώσεις)!
Είχε γράψει ένα mini review ο @panosdimi πριν λίγο καιρό.23 Ιουνίου 2020 στις 22:11 #118301Ανώνυμος
Ανενεργόςκαμμια αποψη για pegasus 37 ρε παιδες ,το ετρεξε κανενας ???
23 Ιουνίου 2020 στις 22:44 #118302
Nikos PilikasΣυντονιστήςΔευτέρα έρχεται, οπότε υπομονή.
καμμια αποψη για pegasus 37 ρε παιδες ,το ετρεξε κανενας ???
24 Ιουνίου 2020 στις 10:51 #118308tsakataman
Συμμετέχων@Echetlos είναι παράδοξο το γεγονός ότι τόσος κόσμος αγοράζει παπούτσια διαβάζοντας τις κριτικές σου (μεταξύ αυτών και εγώ) και ακόμα χρειάζεται να πληρώνεις. Όπως και να το κάνεις τουλάχιστον η πρόσβαση στα διάφορα μοντέλα έπρεπε να είναι πιο εύκολη από την μεριά κάποιων εταιρειών.
Δικές μου σκέψεις σε ένα ιδανικό περιβάλλον..24 Ιουνίου 2020 στις 13:03 #118309
Nikos PilikasΣυντονιστής@theolvs Καλώς ή κακώς, δεν είμαστε ΗΠΑ. Ούτε η αγορά του δρομικού παπουτσιού είναι μεγάλη (αντιθέτως, είναι πολύ μικρότερη απ’ όσο φαντάζονται οι περισσότεροι), ούτε κι ο αντίκτυπος των social media στο κοινό.
Κατά καιρούς, κάποιες λίγες εταιρείες έχουν δώσει μοντέλα για αξιολόγηση. 2-3 άλλες ήθελαν να δώσουν και το κείμενο μαζί, οπότε… 😉
Μέχρι πρότινος, είχα την δυνατότητα να μου φέρνουν παπούτσια και από ΗΠΑ, με το κόστος να βγαίνει αρκετά χαμηλότερα. Κάτι ο κορωνοιός, κάτι οι περιορισμοί στις αποσκευές, μάλλον πάει αυτή η ευκολία.Δεν πειράζει όμως, το χόμπι μας κάνουμε… 🙂
@Echetlos είναι παράδοξο το γεγονός ότι τόσος κόσμος αγοράζει παπούτσια διαβάζοντας τις κριτικές σου (μεταξύ αυτών και εγώ) και ακόμα χρειάζεται να πληρώνεις. Όπως και να το κάνεις τουλάχιστον η πρόσβαση στα διάφορα μοντέλα έπρεπε να είναι πιο εύκολη από την μεριά κάποιων εταιρειών.
Δικές μου σκέψεις σε ένα ιδανικό περιβάλλον.24 Ιουνίου 2020 στις 14:02 #118310pseiras
ΣυμμετέχωνΛίγο προσοχή για αυτούς που βιάζονται για alphafly και τα βλέπουν παντού out of stock.
Έχει γεμίσει το ebay από μαιμούδες που δύσκολα αναγνωρίζεις από τις φώτος.Υπάρχουν βίντεο στο youtube , real vs fake.
24 Ιουνίου 2020 στις 14:59 #118311
Nikos PilikasΣυντονιστής24 Ιουνίου 2020 στις 16:34 #118314geomaz
Συμμετέχωνechetlos, πολυ ωραιο παπουτσι, αλλα με τιποτα για το Καλοκαιρι (για μενα τουλαχιστον!)
Τα ετρεξα 2 φορες και τα ξαναβαλα στο κουτι τους…απο Νοεμβριο παλι.
Το πανω μερος το αισθανομαι πολυ ζεστο, πραγμα που φαινεται να το αλλαζουν απο το Φθινοπωρο με την νεα βερσιον, οπου θα ειναι αρκετα βελτιωμενο (εκδοση+).Πρωτη φορα δοκιμασα τον hyper-burst και σε αισθηση μου θυμισε κατι μεταξυ zoomX και adidas boost (οχι τοσο μαλακος, αλλα η επαναφορα).
Θα ειχε ισως ενα ενδιαφερον μια πιο μαλακη ρυθμιση του αφρου σε αυτο ή και περισσοτερο παχος (!) με μια πλακα μεσα..Απορω με την skechers που δεν εχει βγαλει ακομα κατι τετοιο..24 Ιουνίου 2020 στις 17:43 #118315
Nikos PilikasΣυντονιστής@geomaz Όντως δεν αναπνέει καλά αλλά όχι κι ότι είναι απαγορευτικό για το καλοκαίρι. Ίσως επειδή το έχω τρέξει μόνο απόγευμα; Τι να σου πω…
Πόσο πιο μαλακή ρύθμιση; Βούτυρο είναι ο Hyper Burst στο συγκεκριμένο.
Πάντως ετοιμάζεται Elite 2.24 Ιουνίου 2020 στις 23:41 #118320Stef80
ΣυμμετέχωνΜετά την συνυομη και άτυχη μου συμβίωση με το New Balance fuel cell tc, το οποίο αισίως βρήκε νέο σπίτι, σήμερα παρέλαβα το light stability μοντέλο, fuelcell prism.
Σε πρώτη επαφή δε νιώθεις καν ότι πρόκειται για stability μοντέλο. Καμία αίσθηση του post, καμία πίεση στην καμάρα, (ίσως να ήθελα λίγο πιο γεμάτο το under arch) αλλά σίγουρα πιο χαμηλή, σφιχτή και φαρδιά σόλα από το tc. Το πανω μέρος είναι λίγο πιο χοντρό, με πιο μεγάλη και παχιά γλώσσα και οριακά πιο στενό μπροστά.
Όντας κουρασμένος, νηστικός και χωρίς χρόνο στη διάθεσή μου, έκανα μόνο ένα δοκιμαστικό χιλιόμετρο στα γύρω τετράγωνα.
Μπορώ να πω ότι χωρίς να έχει τη μαγεία του tc, μου άρεσε αρκετά. Είναι απορροφητικό, σταθερο, με ελαφριά αίσθηση. Μου λείπει αυτό το wow που είχε το tc αλλά νομίζω ότι τελικά θα γίνουμε φίλοι και θα μου ταιριάξει καλύτερα.
Θα επανέλθω όταν αποκτήσω πιο σφαιρική άποψη.25 Ιουνίου 2020 στις 11:10 #118327pseiras
Συμμετέχων@stef80 Δεν είσαι ο μόνος να ξέρεις.
Υπαρχουν αρκετοί εκεί έξω που πρηνίζουν και δεν τους βόλεψε το συγκεκριμένο παπούτσι λόγω πολυ μαλακού αφρού.25 Ιουνίου 2020 στις 15:31 #118329
tse89Συμμετέχων@pseiras εγω είμαι nike lover πλέον και κοίτα ο zoomx είναι ο πιο μαλακός αφρός και που πρυνίζει υπερβολικά το αριστερό μου πόδι δεν νιώθω καμιά ενόχληση κάπου με τα τουρμπο!ακόμη και με το zoom fly sp πάλι περα απο την αισθητική καποιο θέμα δεν έχω ,όπως και με το next!!
Τα stability νομίζω οτι υπάρχουν ως marketing δεν σου προσφέρουν απολύτως τπτ ισα ισα χειρότερα ειπναι για το πόδι σ..25 Ιουνίου 2020 στις 16:22 #118330pseiras
Συμμετέχων@tse89 δεν αντιλέγω.
Απλά ανέφερα στον φίλο αυτά που διάβασα στο εξωτερικό , ότι σε κάποιους δεν έκατσε το παπουτσι για τον συγκεκριμένο λόγο.
Φυσικά δεν συμβαίνει σε όλους που πρηνίζουν οπως και οτι ο φίλος δεν είναι ο μόνος και να μην αισθάνεται “περίπτωση”.25 Ιουνίου 2020 στις 17:36 #118331
Nikos PilikasΣυντονιστήςΝα και το Adios Pro.
https://www.instagram.com/p/CB2fCGmnFad/?utm_source=ig_web_copy_link
25 Ιουνίου 2020 στις 18:08 #118332giorgosgr
Συμμετέχων@tse89 συμφωνώ 100% μαζι σου το Alphafly το εχει δοκιμασει κανείς ; οχι οτι θα το αγόραζα σε αυτες τις τιμες ουτε για πλακα … αν πεσει κατω απο 200 το βλέπουμε, με προβληματιζει το τοσο χαμηλο drop δεν εχω τρέξει με κανενα παπούτσι
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 9 μήνες πριν από
giorgosgr.
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 έτη, 9 μήνες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.