Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    giorgosgr
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και εγώ την ίδια γνώμη έχω για το invi πλέον τρέχεις άνετα σε πεζοδρόμια χωρίς να χαμπαριάζεις τίποτα , έκανα το λάθος και το έτρεξα την πρώτη μέρα σε Long run και μετά το 20 αισθανόμουν μουδιασμένα τα δάχτυλα μου μπροστά, θέλει να το συνηθίσεις πρώτα σε μικρά. Πλέον μετά από 140 χιλ το παπούτσι πάει απροβλημάτιστα σε ρυθμούς κοντά στο 5 που το έχω δοκιμάσει . 135 το αγόρασα και εγώ και θα το αγόραζα πάλι σε αυτή την τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν κάνει για γρήγορες προπονήσεις τουλάχιστον όχι για εμάς που καλομάθαμε τα πόδια μας με την παπουτσαρα τον ελβετικό σουγιά turbo1.

αndreas_kriti
    Συμμετέχων

Καλημέρα στην παρέα και πολλά συγχαρητήρια για το forum.Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για αγορά παπουτσιού.Στην αγορά γίνεται χαμός από παπούτσια και έχω χάσει την μπάλα…Τρέχω περίπου 25 – 35 χλμ. την εβδομάδα(5:35 – 5:50 το χλμ.) και τα παπούτσια που χρησιμοποιώ είναι τα pegasus 35 και FLOATRIDE ENERGY 1. Είμαι 1,73 και 85 κιλά και θα ήθελα κάτι σταθερό, απορροφητικό. (από τα FLOATRIDE έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε άποψη για τα FLOATRIDE 3).Μια μικρή βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ και καλά τρεξίματα σε όλους!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@andreaskriti Καλημέρα , Ανδρέα.
    Το Pegasus 37 είναι σίγουρα μία επιλογή.
    Αν θες κάτι πιο μαλακό, μπορείς να δεις το Novablast.
    To FFE 3 μοιάζει με τα 1 και 2 αλλά μάλλον με καλύτερο upper. Ίδια αίσθηση αλλά πιο cushioned, είναι το Symmetros.

αndreas_kriti
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά που κάνετε και καλά τρεξίματα σε όλους!

nikos79
    Συμμετέχων

Καλησπέρα φίλοι συντρέχτες. Θέλω να πάρω και γω κάτι προστατευτικό για LRuns στην άσφαλτο κυρίως. Την εβδομάδα 3-4 τρεξίματα με συνολικά 50-60km αλλα το ένα 20-25km. Μέχρι στιγμής βολευόμουν με τα καγιάνο, μια φορά πήρα άλτρα το 32αρι mm και έμεινα υπερευχαριστημένος αλλά τα επόμενα μοντέλα τους ήταν διαφορετικά και αναγκαστικά επέστρεψα στα καγιάνο όμως η τιμή τους είναι πάντα τσουχτερή. Είμαι 1.77 με 65κιλά και στους μαραθωνίους συνήθως κινούμε με ρυθμούς στο 5:00-5:30. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι μέχρι 120 ευρώ περίπου?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikos79 Θες οπωσδήποτε stability μοντελο, Νίκο;

nikos79
    Συμμετέχων

@echetlos καλημέρα, stability απαραίτητα διότι υπάρχει χρόνιο θέμα εξαιτίας μεγάλου χειρουργείου στην ποδοκνημική και με τις άκαμπτες “κουμούτσες” γίνεται δουλειά, όσες φορές πήγα σε ποιο μαλακά παπούτσια με χαμηλό drop είχα προβλήματα και τραυματισμούς ακόμη και με λίγα χιλιόμετρα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κατάλαβα…
    Μπορείς να δεις το kayano Lite. Δεν ξέρω αν το φέρνουν εδώ, είναι όμως πολύ ελαφρύτερο και “φυσικό” από το κανονικό.
    Το Adrenaline, με τα guide rails, δίνει στήριξη χωρίς τον εμβόλιμο σκληρό αφρό κάτω από την καμάρα.

nikos79
    Συμμετέχων
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ναι, αυτό.
    Υπάρχει και review για το 19, δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

nikos79
    Συμμετέχων

α πολύ ωραία, σ ευχαριστώ πολύ!

Babinovski01
    Συμμετέχων

Έχει κάποιος της ua το flow velocity wind να μας πει μια άποψη διαβάζω καλά λόγια.

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο, περιμένουμε πως και πως εντυπώσεις για το Nike ZoomX Vaporfly Next% 2. χαχαχαχα.. :):)

οχι τίποτε άλλο, αλλά στα review που κυκλοφορούν δεν είναι το “ίδιο” μοντέλο, έχουν διαφορετικό σχέδιο στο Swoosh στην εξωτερική πλευρά και σε 2 που είδα λένε για μισό νούμερο κάτω.. !!!!

και αν έχεις καταλάβει γιατί τα έριξαν 25 ευρώ πες μου να μου λυθεί η απορία.. 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@johnb Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ, είναι ότι πλέον δεν παίζει μόνη της.

και αν έχεις καταλάβει γιατί τα έριξαν 25 ευρώ πες μου να μου λυθεί η απορία.. 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

164355660_10159998724724218_5886786486361047578_o

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.