Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 181 έως 195 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

@echetlos, @big-blue Καθιερώνεται παγκόσμια μέρα Echetlos, όπου γιορτάζουν τα απανταχού τρεξιμοπαπούτσια. To slogan της γιορτής θα είναι: “Ποτέ ξανά κανένα μοναχικό παπούτσι χωρίς ένα πόδι μέσα σε αυτό”

Elda
    Συμμετέχων

Και τα παπούτσια μετά για λαϊκό προσκύνημα.

Ποιο λαικο προσκυνημα? Σε πλειστηριασμο θα βγαινουν!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Τα Zealot 1 700αρίσανε και με 30άρι σήμερα. Πάντως απορώ με όλα εκείνα τα reviews που έλεγαν ότι είναι too firm. Τα παπούτσια παραμένουν ανετότατα και στις φτέρνες έχουν ακόμα μαλακή αίσθηση.

mashine
    Συμμετέχων

Ενα 24αρι με τα καινούργια μου Glide8.Νομίζω είναι πιο στενά μπροστά από τα Glide6-7.Βέβαια δεν πολυθυμάμαι πως ήταν το 6 πριν 10 μήνες και 1500χμλ!
    Μαζί με τα Pegasus είναι ότι καλύτερο προπονητικό κατ’εμέ.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Έχω την υποψιά ότι με αντιγραφεις… μπλε? Άντε και με το asics… με υγεια…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Βρείτε ποιο παπούτσι Saucony σας ταιριάζει:

13248962_269312530086260_2013386046_n

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πάλι Zealot θα πρέπει να πάρω 😛

diazz
    Συμμετέχων

καλήμερα αυτή την στιγμή τρέχω με τα paradox 2 είναι αρκετά σταθερά με καλή απορροφηση κραδασμών αλλα ειναι βαρυ και αργο
    τι αλλο μπορώ να δω σε αυτην την κατηγορία stability αλλα να μην ειναι τοσο αργο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@diazz Όντως, το Paradox είναι αρκετά βαρύ και η μεγάλη του ακαμψία κάνει αυτή την αίσθηση ακόμα εντονότερη.
    Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Γιατί θέλεις μοντέλο με τόσο μεγάλο έλεγχο πρηνισμού;

diazz
    Συμμετέχων

Τα πρώτα running παπούτσια που αγόρασα ήταν τα nimbus 17 μου σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημενος εκτός απο της τρύπες που άνοιξαν στο πίσω μέρος της φτέρνας που απο τι ξερω ειναι σύνηθες στα ascis οταν με ειδε ενας γνωστός που τρέχει χρόνια που ειπε οτι χρειάζεσαι stability

μιλώντας στο facebook με ενα καταστημα στην αθηνα αρκετα εξειδικευμένο δεν θελω να πω ονομα που ειπαν να τους στείλω φωτογραφίες απο τα nimbus που έτρεχα και μου ειπαν οτι το συμπερασμα που βγενει απο της φωτογραφιες ειναι οτι ενα παπούτσι τυπου paradox η kayano θα ηταν καλύτερη επιλογή οι φωτογραφίες ειναι αυτες

http://postimg.org/gallery/4q1t48ws/
    http://postimg.org/gallery/3d13gzm4/

θελω να αγοράσω ενα μοντέλο που να ειναι πιο γρήγορο

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@diazz Η συζήτηση γύρω από την ιστορία πρηνισμός και stability παπούτσι είναι μεγάλη…
    Αλλά αφού ήσουν ευχαριστημένος κι έτρεχες απροβλημάτιστα με ένα ουδέτερο μοντέλο σαν το Nimbus, γιατί σώνει και καλά έπρεπε να αλλάξεις κατηγορία;
    Τέλος πάντων, με δεδομένο ότι προτιμάς να παραμείνεις στην ευρύτερη κατηγορία μοντέλων με κάποια στήριξη, η γνώμη μου είναι να πας σε κάποιο παπούτσι με λιγότερο support.
    To Saucony Guide π.χ., είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ρίξε μια ματιά εδώ, όταν έχεις χρόνο: Πώς επιλέγουμε το σωστό παπούτσι τρεξίματος

Kostas L.
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @diazz, βλέποντας τις φωτογραφίες από το nimbus 17 αν δεν κάνω λάθος είναι φθαρμένο κυρίως στην εξωτερική πλευρά σωστά ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostaslouzis Κώστα, ρίξε μια ματιά στο link που παρέθεσα παραπάνω.
    Ούτε το σημείο φθοράς στην σόλα ούτε τα πελματογραφήματα είναι ενδεικτικά.

diazz
    Συμμετέχων

ναι στην εξωτερική

diazz
    Συμμετέχων

Echetlos οταν 2 άτομα και ο φιλος μου και ο κατάστημα σου λενε οτι ειναι καλύτερα stability λες γιατί όχι

το saucony guide 9 με το 10 εχουν μεγαλη διαφορα ?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 181 έως 195 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.