Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 511 έως 525 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ρωτάω, επειδή δεν το πολυπαρακολουθώ πλέον το solereview.
    Είναι απλή εκτίμηση ή τα παπούτσια που δοκιμάζουν φτάνουν σε αυτά τα χιλιόμετρα;

GIORGIS81
    Συμμετέχων

Ακόμα θέλω περίπου ένα μήνα μέχρι να αρχίσω δειλά δειλά ξανά το τρέξιμο μετά το κάταγμα του πέμπτου μεταταρσίου αλλά @echetlos Νίκο θα ήθελα τη γνώμη σου μια και σε θέμα παπούτσι δεν πιάνεσαι.
    Asics GT 2000 ή Asics Dynaflyte;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgis81 Πολύ διαφορετικά παπούτσια, Γιώργο…
    Το GT είναι ένα πολύ βαρύ παπούτσι με αρκετή στήριξη, το άλλο είναι ένα σχετικά ελαφρύ performance/προπονητικό, αναλόγως του τι είσαι συνηθισμένος.
    Με τι έτρεχες πριν τον τραυματισμό;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κατάλαβα… Μάλλον ο καλύτερος τρόπος για συμπέρασμα είναι αυτός.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Από ότι λένε το κάνουν με βάση τα στοιχεί που συγκεντρώνουν από χρήστες και όσο περισσότερα είναι τα στοιχεία θα αναθεωρούν και τις εκτιμήσεις τους.

GIORGIS81
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο έχω χρησιμοποιήσει GT 1000 (πολύ βολικά για μένα 999χλμ ) και πρόσφατα χρησιμοποιούσα vomero 10 και lunarglide

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgis81 Ωραία, μ’ έμπλεξες ακόμη περισσότερο… 😛 Ένα ουδέτερο, ένα light stability κι ένα moderate stability!

Λοιπόν, να σου πω την γνώμη μου, βασιζόμενος και στην δική μου εμπειρία με τον τραυματισμό στα μετατάρσια.
    Επειδή η περιοχή εκεί κάτω είναι πολύ ευαίσθητη, θέλει την προσαρμογή της αφού γίνεις καλά.
    Ακόμη και μήνες αφότου επανήλθα, όταν φορούσα πιο λεπτόσολο ή εύκαμπτο παπούτσι, με ενοχλούσε.
    Και με δεδομένο ότι η περίπτωσή σου είναι σοβαρότερη από την δική μου, θα πρότεινα κάτι απορροφητικό μπροστά και άκαμπτο. Δηλαδή Vomero.
    Πάντα κατά την γνώμη μου.

GIORGIS81
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο δεν ήθελα να σε μπερδέψω. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Τώρα ας διαλέξω χρώμα 😉

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@giorgis81 Όχι μωρέ, δεν μπερδεύομαι εγώ…
    Και το Pegasus 33 μπορείς να δεις, επίσης.

mashine
    Συμμετέχων

@dimitrissss Με τα Peg32 έκανα άνετα 1000K και μετά τα χάρισα.Για 1500 χλωμό μάλλον.Τα 1200-1300 είναι πιο πιθανά.

@echetlos
    Για durability ψηφίζω glide.Τα 8 με 800χλμ είναι ψιλοκαινούργια.
    Επιτέλους έτρεξα και έναν cross/country αγώνα με τα streak LT2. :p
    Προπόνηση-ζέσταμα μαζί ήταν παρά αγώνας.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ωραία και επειδή κατέληξα ότι παρότι heel striker περισσότερο με ενοχλεί η έλλειψη cushioning μπροστά θα πάρω peg33 που έχει και μπροστά αεροσακιά και όταν ψοφίσουν και τα Gorun Ride 5 γίνομαι για τον ίδιο λόγο και ελιτιστής.

big-blue
    Συμμετέχων

Ελπίζω να διαβάζεται αυτό που γράφω γιατί έχω ακόμα το γνωστό πρόβλημα με το iPad και το site.
    Ερώτηση: στα Boracay μου (v2 νομίζω ε Νικ;) εχει φθαρεί σημαντικά το τελείως μπροστινό κομμάτι στο ενα παπούτσι, στις μύτες! Έχω κάνει μόλις 300χλμ απ´ τα οποία τα περισσότερα στο ταρτάν. Κουλό; Εντωμεταξύ η σόλα μου φαίνεται πολύ ευαίσθητη στη φθορά.
    2ον. Τα brooks pureflow δεν είναι πιο σκληρά απ´ τα συγκεκριμένα Boracay? Τα δοκίμασα για λίγο κ έτσι μου φάνηκε…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Ίδιο υλικό με τα Zante έχει από κάτω. Βλέπεις αντίστοιχη φθορά;
    Δεν ξέρω για ποια Flow λες αλλά πάνω κάτω ίδιο softness έχουν και ίδια ύψη (24/20mm).

Elda
    Συμμετέχων

@big-blue και μενα ακριβως το ιδιο στο Zante στα ιδια περιπου χλμ. Και ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο σε παπουτσι, τα κινβαρα σκιζονταν ολα στο πανω μερος, στο διχτακι, η σολα ποτε. Απο την αλλη τα ζαντε στο πανω μερος δειχνουν αφορετα.

PanDex
    Συμμετέχων

Έχω βρει τα Ζαντε 3 και τα borocay σε ελκυστικη τιμή..Δεν είχα νωρίτερα επαφή με NB αξίζει να ασχοληθώ?
    Τρέχω με pegasus 33 και glide 8 εξεραιτικά και τα 2…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 511 έως 525 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.