Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 256 έως 270 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων

Πολλά μπράβο σε όλους και όλες που έδωσαν μάχη σήμερα!Οποιο και να ήταν το αποτέλεσμα τα χλμ έχουν μπει στα πόδια και η επόμενη φορά θα είναι σίγουρα καλύτερη!

@spy
    Μπράβο!Πέρασες ημί εκεί που έπρεπε!Τώρα ο αέρας είναι απρόβλεπτος παράγοντας και δεν παίζεται.Στην Θεσσαλονίκη για 2χλμ την άνοιξη μου έκοψε τα πόδια.Συγχαρητήρια είσαι racer!

@tazi
    Δεν ήρθα για παρέα ζαλιζόμουν από την αυπνία το μεσημέρι με δυσκολία οδήγησα.Ξαπλώσα μια ώρα και βγήκα το βραδάκι για ένα χαλαρό 8αρι

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Εντυπωσιάστηκα από το συνεχές χρονισμένο και κουρδισμένο παλαμάκι σου που αντηχούσε στην Φειδιππίδου.
    Flamenco έχεις κάνει;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Πάλι καλά… Νόμιζα πως θα μου έλεγες να πάω γι animateur!

timothy
    Συμμετέχων

Καλησπέρα και από εμένα και συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την ομαλή έκβαση του αγώνα.
    Μετά από δυο προσπάθειες που ο χρόνος ήταν μόλις κάτω από τις 4 ώρες και με ένα βασανιστικό τελευταίο 13αρι απο το Carrefour του Γέρακα μέχρι το Στάδιο, φέτος είπα να κάνω μια διαφορετική προσέγγιση ώστε να μπορέσω να ευχαριστηθώ τον αγώνα και να είμαι σε θέση να τρέξω με όρεξη και χαμόγελο το κομμάτι απο το 31 μέχρι το τέλος. Είπα θα δείξω υπομονή και σεβασμό στις ανηφόρες και να εφαρμόσω τη χρυσή συμβουλή του να είσαι όσο πιο φρέσκος γίνεται πριν το 30. Και ευτυχώς όλα πηγαν κατευχήν σήμερα! Πέρασα ΗΜ στο 1:59 και 30 στο 2:50, όπως ακριβώς τα είχα γράψει στο σκονάκι μου και μετά απο εκεί κατέβασα ταχύτητα και για πρώτη φορά σε Μαραθώνιο έτρεξα πραγματικά και πέρασα το νήμα σε 3:51, πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος! Κάποιες τσιμπιές στις γάμπες μου μετα το 37 ξύπνησαν τα παλιότερα φαντάσματα με τις κράμπες και αποφάσισα να το πάω πιο συνετά, αλλά τέλος καλά/όλα καλα!
    Να είμαστε όλοι γεροί! Και του χρόνου παιδιά! AMA

Etien
    Συμμετέχων

Παιδια πολλα συγχαρητηρια σε ολους σας !
    Σιγουρα ο ανεμος επαιξε πολυ καλα τον ρολο του! Ξεκινησα με κρυφο καημο το 3,15 ( το ειχα αναφερει σε μερικους φιλους )αλλα κατα βαθος με εκοβα για 3,20 με 3,25. Μετα τα πρωτα 13 χιλ υπεθεσα οτι καπου εκει θα βρεθω και ετσι βαλα το κεφαλι κατω ,πανω απο την ασπρη γραμμη διαγραμμισης και πηγαινα.Δεν κοιταζα ρολοι καθολου και ουτε χιλιομετρο,παρα μονο απο την περιοχη καταλαβαινα στο περιπου που ειμαι.Θα αας δωσω αναλυτικη..περιγραφη . Δωστε μου κανενα 10ημερο αδεια (!!!)να γυρισω σπιτι να προσαρμοστω !!! Σας ευχαριστω ολους ..για τα παντα !! Θα τα πουμε ! Και παλι πολλα πολλα συγχαρητηρια σε ολους σας !!

Ευχαριστω

Elda
    Συμμετέχων

Οταν εγω σας εγραφα στο τοπικ για τον καιρο 4 μερες πριν τον αγωνα οτι θα εχει κοντρα ανεμο εσεις μου λεγατε οτι θα εχει βορια και μια χαρα καιρο θα κανει. Κι εγω απορουσα γιατι ενω ολα τα sites εδιναν δυτικο ανεμο (ενω εμεις στο κομματι με τις ανηφορες θα κινουμασταν ανατολικα) κανεις δε μιλουσε για κοντρα ανεμο. Ε, να που τωρα μιλανε ολοι! 😉
    Θα επανελθω με τα του αγωνα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είδα γρήγορους να πηγαίνουν αργά, πιο “αδύναμους” να τα δίνουν όλα, είδα προπονημένους να προδίδονται και απροπόνητους να το διαχειρίζονται σωστά και να τα καταφέρνουν.
    Όλες οι “καταστάσεις και τα ενδεχόμενα” πέρασαν από μπροστά μου, αυτά που γνώριζα αλλά και αυτά που διέκρινα.
    Η Κλασική είναι γλυκειά αλλά και πικρή, μόνο στο τέλος θα μάθεις τι απ’ τα δύο γεύτηκες την ημέρα εκείνη.
    Γι’ αυτό και είναι μοναδική…

spy
    Συμμετέχων

…πρωτη φορα μετα απο εναν μαραθωνιο … αισθανομαι τοσο χαλια σωματικα και ψυχολογικα…!Μιλησα με τον προπονητη μου χθες και του ειπα οτι δεν εχω καμμια προθεση να τρεξω για 10 ημερες τουλαχιστον … ουτε ορεξη για εναλλακτικη δραστηριοτητα!Δυστυχως, οπως δειχνουν τα πραγματα το 3:20 αποτελει “ταβανι” για μενα για επιδοση μαραθωνιου … με το 3:15 του Ναυπλιου να ηταν ενα πυροτεχνημα … μια στιγμη αναλαμπης μη επαναλαμβανομενη. Κανονικα, τα μελλοντικα σχεδια περιλαμβανουν ανοιξιατικο μαραθωνιο στην Θεσ/νικη για PB …και μετα Ευχιδα! Αλλα απαραιτητη προυποθεση γι’αυτα ειναι κατ’αρχην να “μαζεψω τα κομματια μου” … ωστε να μπορεσω να επικεντρωθω σε τοσο φιλοδοξους στοχους…!!!

@tazi
    : Νικολη ευχαριστω για την ενθαρρυνση, αλλα … οπως μας εχουν μαθει … το αποτελεσμα μετραει … και χθες ειμαι το λιγοτερο δυο λεπτα εκτος!Ο καιρος ειναι ιδιος για ολους, αποτελει ασταθμητο παραγοντα … κι ηταν λαθος μου που επικαλεστηκα τον κοντρα αερα ως ανασταλτικο παραγοντα μη επιτευξης του στοχου!Το μονο ελαφρυντικο μου ειναι οτι προσπαθησα παρα-παρα πολυ για κατι καλυτερο … κι αυτο ειναι που με κραταει ζωντανο!Αναθεωρησα και τα περασματα μου, οπως μου ειπε και ο @mashine … αλλα, οπως φαινεται μαλλον εχω κανει πολλα λαθη στην διαχειριση του αγωνα!Η Θεσ/νικη,αν τελικα τρεξω εκει, θα δειξει πραγματικα αν ειμαι ικανος για κατι καλυτερο η οχι!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spy Όταν μίλησα με τον @mashine μετά την “αποτυχία” του στην Θεσσαλονίκη, του είπα ότι κάτι τέτοιο το χρειαζόταν. Μέχρι την στιγμή εκείνη, όλοι οι αγώνες του είχαν βγει ακριβώς όπως τους είχε σχεδιάσει, ποτέ δεν είχε βρεθεί σε κατάσταση alert, σωματικά και ψυχολογικά. Ήταν ένα μάθημα απαραίτητο για την πορεία του. Η συνέχεια στο Βερολίνο είναι γνωστή…
    Ακριβώς το ίδιο λέω και σε εσένα, σκέψου το λίγο, φίλε μου…

tazi
    Συντονιστής

$spy Σπυρο εισαι αδικος με τον εαυτο σου, εκανες PB εκει που αλλοι παρεδωσαν πνευμα, βρηκες τη δυναμη να πας κοντρα στον αερα οντας ψηλος και αδυνατος, τι αλλο θες, αποψη μου ειναι πως τα καταφερες πολυ καλα. Μη ζητας απο το σωμα σου συνεχεια φοβερα ρεκορ. Ειμαι σιγουρος πως σε δυο, αντε το πολυ τρεις μερες πιο νηφαλια θα αναγνωρισεις την επιτυχια σου και θα βαλεις πλωρη για το επομενο σκαλι, ειδες τι σου γραφει ο Νικος για τον Πανο. Ετσι ειναι το πραγμα, ετσι εισαι και εσυ, παρορμητικος στο τρεξιμο, παρορμητικος και στη σκεψη. Ξεκουρασου, δουλεψε ταχυτητα μεχρι τις γιορτες και μετα οργανωνεσαι.

Elda
    Συμμετέχων

Πες του τα βρε Νικο γιατι κι εγω οταν τον ειδα πριν τερματισω στην Ηρ. Αττικου και του λεω ποσο μου απαντησε “δεν πηγα καλα 3:22”!!! Ε, PB στην κλασικη και μαλιστα σε αυτα τα επιπεδα δεν μπορει να χαρακτηριζεται ως αποτυχια.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
    Τώρα ξεκούραση σωματική και πνευματική.
    Το σώμα και το μυαλό απαιτούν τον χρόνο τους. (Και μην ξεχνάτε, το ίδιο απαιτούν και οι άνθρωποι γύρω μας)

xipolitakos
    Συμμετέχων

@Spy, Σπύρο με όλες αυτές τις συνθήκες καλύτερα δεν γίνεται! 😉
    Πας για την επόμενη επιτυχία!

Elda
    Συμμετέχων

Η Κλασική είναι γλυκειά αλλά και πικρή, μόνο στο τέλος θα μάθεις τι απ’ τα δύο γεύτηκες την ημέρα εκείνη.
    Γι’ αυτό και είναι μοναδική…

Ναι ρε γμτ, το χει αυτο, κι εγω ολο λεω κλασικη τελος, κι ολο εκει βολοδερνω παλι. Ασε που εχω μια κρυφη ελπιδα, οτι εφοσον απο το 12 που αρχισα να τρεχω μαραθωνιους καλο καιρο στην κλασικη δεν εχει κανει, αλλα ουτε κι εγω εχω βρεθει ποτε σε ιδανικη κατασταση για χρονο καμια απο τις 4 φορες που την εχω τρεξει, τη φορα που θα ειμαι ετοιμη να την τρεξω σωστα, θα εχω τον καιρο συμμαχο. Θα σας ενημερωσω να το ξερετε κι οι υπολοιποι να κανετε τα κουμαντα σας. Μου το χρωσταει η κλασικη αυτο!

tazi
    Συντονιστής

Καθενας με το πονο του, ατιμη κλασσικη, ποιος θα τη πρωτοτραγουδησει αραγε…..

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 256 έως 270 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.