Τοποθέτηση ετικέτας: Μαραθώνιος
- Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Etien.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
21 Απριλίου 2016 στις 07:33 #5703
xipolitakosΣυμμετέχωνΟ Αλεξανδρος ηταν άγνωστα νερά, ήταν πρόκληση και ήμουν και απροετοίμαστος (σσστττ <55Κ/βδομάδα:))
Οπότε στον τερματισμό έπρεπε να χαίρεσαι με το χρόνο που έκανες 😉
21 Απριλίου 2016 στις 07:35 #5704
dimitrissssΣυμμετέχων@big-blue Τώρα το βιβλίο διαβάζω πάλι! Το μέγιστο των χιλιομέτρων το επιλέγεις εσύ από ότι κατάλαβα. Στον πρόσφατο μαραθώνιο το πρόγραμμα που ακολουθούσα είχε μέγιστο 76χλμ. Οπότε αν θέλω να διατηρήσω το ίδιο μέγιστο με το 2Q επιλέγω το 41-55 miles (66-69) per week πρόγραμμα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα είναι πολύ μικρά τα άλλα τρεξίματα. Λέει να τρέχεις 6 φορές την εβδομάδα, 2 E πριν από κάθε Q. Οπότε τα υπόλοιπα θα είναι από 5 έως 6 χιλιόμετρα. Μάλλον αν το ακολουθήσω θα αλλάξω κάνα κυριακάτικο Q με κλασικό 32αρι. Αν έχει αγώνα Κυριακή και είναι ημιμαραθώνιος γιατί να μεταθέσεις το κυριακάτικο Q;
Πάντως είναι πρόγραμμα 18 εβδομάδων οπότε καλό Ιούλιο!21 Απριλίου 2016 στις 07:46 #5705
KalogeridisΣυμμετέχωνΤο 13 στην πρώτη μου συμμετοχή στην απόσταση και στη διαδρομη είχα κατέβει με προετοιμασία που έχει για αρχάριο δρομεα η σελίδα της διοργάνωσης. Λιγότερα από 300 χλμ σε 7 εβδομάδες με μόλις 2 καλά λονγκ. Τρία χρόνια μετά και τέσσερις μαραθωνιους εμπειρια, ο πέμπτος θα είναι σταθμός. Αφού θα κάνω και διαλλειματικη, πέραν του γκρεμισμενου φούρνου, θα ψάξω για καλό λαγό. Μάλλον ο Τάσος θα με συντροφευει, αν μπορεί βέβαια! Του έβαλα ψηλά τον πήχη και ίσως αγχωνεται το μικρό μου!
21 Απριλίου 2016 στις 08:02 #5707
KalogeridisΣυμμετέχωνΑυτό που με προβληματιζει είναι που θα ξεκινήσω από το 2ο μπλοκ και θα έχω πολύ λίγες επιλογές για έναν σωστό λαγό μέχρι να καλύψει ο Τάσος τη διαφορά. Μακάρι να τον βάλουν 3ο μπλοκ γιατί αν σαν πρωτάρη τον βάλουν πίσω, θα με πιάσει στον ημι περίπου. Αν βιαστει θα σκάσει…
21 Απριλίου 2016 στις 08:42 #5710
EldaΣυμμετέχωνΑυτό που με προβληματιζει είναι που θα ξεκινήσω από το 2ο μπλοκ και θα έχω πολύ λίγες επιλογές για έναν σωστό λαγό μέχρι να καλύψει ο Τάσος τη διαφορά. Μακάρι να τον βάλουν 3ο μπλοκ γιατί αν σαν πρωτάρη τον βάλουν πίσω, θα με πιάσει στον ημι περίπου. Αν βιαστει θα σκάσει…
Στην ατομικη εγγραφη παντως, αν τρεχεις πρωτη φορα μαραθωνιο, μπορεις να δηλωσεις την επιδοση σου απο αλλο αγωνα (επιλογη απο 5, 10, 20, ημι), οποτε σε τοποθετουν στο αναλογο μπλοκ. Φανταζομαι πως το ιδιο μπορει να γινει και στις εγγραφες μεσω συλλογων, ας δηλωσει την επιδοση του σε καποιον ημι για να μην παει τελευταιο μπλοκ.
21 Απριλίου 2016 στις 08:49 #5711
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕίμαι της γνώμης ότι δεν χρειάζονται πολλά συνεχόμενα χλμ σε ανηφόρες. Κουράζουν και χρεώνουν.
Κάποια κομμάτια μέσα στις αερόβιες προπονήσεις αρκούν. Και βέβαια, μην ξεχνάμε ότι και η κατηφόρα απαιτεί προσαρμογές.21 Απριλίου 2016 στις 13:54 #5730
dimitrissssΣυμμετέχωνΌτι χρόνο δηλώνει θέλει ο καθένας. Δυο φορές που έτρεξα αν θυμάμαι καλά ήμουν 5ο και την επόμενη 6ο μπλοκ και είχα γνωστούς των 5 και 6 ωρών που ήταν 2 μπλοκ πιο μπροστά, ενώ και με το που ξεκινάς αρχίζεις και προσπερνάς ανθρώπους που έχουν αρχίσει το περπάτημα από το πρώτο χιλιόμετρο.
21 Απριλίου 2016 στις 14:00 #5731
KalogeridisΣυμμετέχωνΜέσω ασαεδ μπαίνουν όλοι στο δεύτερο. Διεξάγεται παράλληλα και το ενοπλων. Ίσως με κάποιο ανάλογο τρόπο κάποιοι σύλλογοι ή ομάδες έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε μπλοκ ανεξαρτήτως επιδοσης.
21 Απριλίου 2016 στις 14:14 #5732
EldaΣυμμετέχωνKατσε βρε Παναγιωτη γιατι μπερδευτηκα, οταν λες “αν σαν πρωταρη τον βαλουν πισω” σε ποιον αναφερεσαι? Γιατι κατι ειχες πει οτι θα ετρεχε κι ενας αλλος μαζι σας. Ο Τασος με το χρονο που εχει μαλλον για 3ο μπλοκ παει, το πολυ 4ο.
21 Απριλίου 2016 στις 14:46 #5734
KalogeridisΣυμμετέχωνΜαζευόμαστε 3 μέσω ασαεδ συν Τάσο και Γιώργο (el cid). Ο Τάσος θα κατέβει πρώτη φορά και δεν ξέρω τα πλήρη κριτήρια των διοργανωτων για τα μπλοκ. Μακάρι να είναι στο 3ο και οι δύο τους
21 Απριλίου 2016 στις 14:49 #5735
EldaΣυμμετέχωνΒρε Παναγιωτη, τι πρωτη φορα? Δε δηλωνεις το χρονο που εχεις στον αυθεντικο, τον καλυτερο χρονο σου σε οποιονδηποτε μαραθωνιο εχεις κανει δηλωνεις. (και το φανταστηκα, αλλα λεω δεν μπορει να το σκεφτηκε αυτο!!! :-P) Δε φανταζομαι να του ‘πες του παιδιου να μη δηλωσει χρονο!!!!! Εγω νομιζα οτι αναφεροσουν σε αλλον οταν ειπες οτι τρεχει για πρωτη φορα.
21 Απριλίου 2016 στις 14:54 #5736mashine
ΣυμμετέχωνΈχω την ίδια γνώμη με τον @dimitrissss Κριτήρια δεν υπάρχουν αφού πολλοί δηλώνουν χρόνο που έχουν στον ημί και μπαίνουν μπροστά…ένοπλοι μαζί με του τριώρου…Οτι ναναι…
21 Απριλίου 2016 στις 14:58 #5737
EldaΣυμμετέχωνΕνταξει, εμεις ομως που εχουμε χρονο μαραθωνιου και δεν ειμαστε ενοπλοι, δηλωνουμε αυτον που εχουμε ανεξαρτητως του τι κανουν οι αλλοι. Εγω με το 3:57 περισυ ημουν 5ο μπλοκ.
21 Απριλίου 2016 στις 14:59 #5738
xipolitakosΣυμμετέχωνΠαναγιώτη δηλώνεις τον καλύτερο χρόνο που έχεις κάνει σε οποιοδήποτε μαραθώνιο ή 5Κ/10Κ/ημί (εντός ή εκτός Αθηνών ή πάσης Ελλάδος 🙂 ) και μπαίνεις σε αντίστοιχο μπλοκ
21 Απριλίου 2016 στις 15:10 #5739prof
ΣυμμετέχωνΑν θελει καποιος μπορει να μου στειλει το προγραμμα του για το μαραθωνιο της αθηνας; Ξεκινησα να διαβαζω το βιβλιο του Daniels running formula αλλα θελω να δω και αλλες αποψεις.
Ευχαριστω. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.