- Αυτό το θέμα έχει 218 απαντήσεις, 63 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη ΖΑΧΑΡΙΑΣ.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
5 Νοεμβρίου 2019 στις 15:07 #113576OrcatattooΣυμμετέχων
Hello guys,
προσωπικά θεωρώ το καινούριο μετάλλιο πολύ όμορφο, παντρεύει δυο διαχρονικές αξιες, αυτή του μαραθωνίου με την οπτική ενός εκ των σπουδαιότερων ζωγράφων, του Φασιανού. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια οτι και το προηγούμενο δεν ήταν όμορφο.
Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα όμως είναι η προοπτική των διαφορετικών μεταλλίων ανά χρονιά. Όπως κάθε φορά δεν υπάρχουν ομοιότητες με την προηγούμενη πλην της διαδρομής, θεωρώ πολύ ωραίο να μην είναι και τα μετάλλια.
Ξέρει κανείς αλήθεια, αν αυτά τα μετάλλια είναι που θα δοθούν και στους αγώνες των 5 και των 10χλμ?Όπως και να έχει, καλή επιτυχία σε όλους όσοι θα βρεθείτε στην εκκίνηση, τρέξτε με σύνεση και βάση της προπόνησης που έχετε κάνει και εύχομαι να έρθει ο όποιος στόχος έχετε θέσει! Κάπου θα είμαι και θα χειροκροτάω!
5 Νοεμβρίου 2019 στις 17:24 #1135806 Νοεμβρίου 2019 στις 11:57 #113592Stratos_alΣυμμετέχωνΣυγγνώμη Μαρία για την επανάληψη της φράσης Άγιο Δισκοπότηρο. Δεν ήθελα να σου πέσει βαρύ. Φαίνεται ότι σε ενοχλεί αφού το αναφέρεις. Δεν θα ξαναγίνει.
6 Νοεμβρίου 2019 στις 12:31 #113596EldaΣυμμετέχωνΔε χρειαζεται καμια συγνωμη Στρατο. Εχω μεγαλωσει πλεον και μπροστα στα προβληματα της καθημερινοτητας μου και των οικειων μου ειναι πολυ λιγα τα πραγματα που πραγματικα με ενοχλουν. Δε με ενοχλησε τιποτα, πώς θα μπορουσε αλλωστε, αποψη σου ειναι και οπως ανεφερα και πριν απολυτως σεβαστη, απλα εμενα προσωπικα δε μου λεει κατι. Για μενα ειναι πιο σημαντικο να κυνηγησω εναν καλο χρονο στην κλασικη (γιατι στην κλασικη και οχι σε φλατ μαραθωνιο? γιατι ετσι γουσταρω) μετα το ζορι των καλοκαιρινων προπονησεων, παρα ν αποδωσω φορο τιμης στους αρχαιους ημων προγονους. Οποτε ναι, θ ασχοληθω με τον καιρο, με το μεταλλιο, με το τι παπουτσια θα φορεσω και ποσα τζελακια θα παρω. Δικαιωμα μου πιστευω οπως δικαιωμα σου να πισετυεις και να αισθανεσαι ο,τι σε εκφραζει. Καλο αγωνα να εχουμε και με το καλο να τερματισουμε!
6 Νοεμβρίου 2019 στις 12:43 #113598aRiSTiDiSΣυμμετέχων@elda Μαρία, κοιτάζω την πρόγνωση που έβαλες (και ειναι χρησιμότατη, thank you), και βλέπω ότι από τη χθεσινή πρόβλεψη υπάρχει επιδείνωση…
Συννεφιά από τις 9, έναντι μερικής ηλιοφάνειας που είχε χθες (καλό αυτό), αλλά καταιγίδες στις 12 (είχε απλή βροχή χθες).
Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πρόγνωση στις επόμενες μέρες για να οριστικοποιήσουμε τα πλάνα μας.6 Νοεμβρίου 2019 στις 13:00 #113604tse89ΣυμμετέχωνΝα κανω μια ερώτηση!!!
Αν θελω να με πάνε με αμάξι μαραθώνα απο τον πισω δρόμο απο αγιο στέφανο δλδ
πιστεύω να ειναι ανοιχτός ο δρόμος !!
επισησ απο φαληρο θα φυγω και ει΄ναι 50 χλμ αρα κανενα 50λεπτο σωστα??τι ώρα να ειμαι μαραθώνα καλύτερα? 8?6 Νοεμβρίου 2019 στις 16:13 #113618stressbusterΣυμμετέχωνΣημερα θα δοκιμασω ένα 5αρι χαλαρο να δω τι γνωμη εχει η μεση μου.
Ευχομαι να εφυγε όπως ηρθε.6 Νοεμβρίου 2019 στις 17:02 #113620Nikos PilikasΣυντονιστής@stressbuster 99%, όλα αυτά είναι απότοκα του γαμ*&%$#$%ου tapering.
Αυτό που είπες, όπως ήρθε θα φύγει. 😉6 Νοεμβρίου 2019 στις 17:28 #113624aRiSTiDiSΣυμμετέχων@echetlos and @all
Αναλύσαμε ρυθμούς, καιρό, τροφοδοσία, μετάλλια, ενοχλήσεις, αλλά δεν είπαμε το σημαντικότερο:
Θα κάνουμε pasta party φέτος ή οχι?6 Νοεμβρίου 2019 στις 17:40 #113626Nikos PilikasΣυντονιστήςΔιοργανώνω PP από το 2011. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρεις μαγαζί για σχεδόν 50 άτομα.
Αυτό στο Παγκράτι που πηγαίναμε για 3 χρόνια, δε μπορούσε να μας διαθέσει την αίθουσα φέτος.
Το να βρεθεί νέο, θέλει πολλή δουλειά. Να ψάξεις, να μιλήσεις, να πας να το δεις, γιατί άλλα σου λένε κι άλλα τελικά ισχύουν. Και να είναι και Ιταλικό. Και να είναι και σχετικά κεντρικό.
Δεν θέλω να λέω ψέμματα, φέτος έκανα 5-6 προσπάθειες και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, δεν είχα τον χρόνο.6 Νοεμβρίου 2019 στις 18:49 #113630zakisΣυμμετέχωνΓεια σου Νίκο με τα ΠΠ. Δεν πειράζει αδελφέ, θα το κάνουμε σόλο φέτος. Ελπίζω να μην χαλάσεις όμως την παράδοση του high-five στην Φειδιππίδου γιατί θα μαλώσουμε!
Στα του αγώνα: 6ος ΑΜΑ για μένα και 8ος Μαραθώνιος σε σύνολο. Φέτος όμως θα τον τρέξω χωρίς άγχος (για tapering, καιρό, χρόνο, μπλοκ και όλα τα υπόλοιπα) μιας και είναι long run στα πλαίσια προετοιμασίας για την πρώτη μου υπεραπόσταση στον Σαρωνικό δρόμο τον Δεκέμβριο. Θα κάνω high-five με ΟΛΑ τα παιδάκια, θα σταματάω στους μεγάλους σταθμούς για στερεά τροφή, θα ακούω τις μπαντες, θα μιλάω με τον συντρέχτη μου, θα χορεύω στην βροχή, θα χαμογελάω στους φωτογράφους, θα βαρέσω τα καμπανάκια στην Β. Σοφίας και γενικως ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ!
Από πέρσι που κάρφωσα νωρίς στον ΑΜΑ έκανα μια υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ξανακυνηγήσω PB στην κλασσική. Πήγα την άνοιξη στο Μιλάνο, εφάρμοσα στρατηγική σταθερού ρυθμού και το PB ήρθε βάσει του πλάνου. Προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους μαραθωνοδρόμους που τρέχουν μονο ΑΜΑ (Άρη @aristidi, στο έχω πει ήδη εσένα) να δοκιμάσουν την χαρά (δεν υπερβάλλω) ενός φλατ χειμωνιάτικου αγώνα. Δεν θα το μετανιώσετε.
Καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλους την Κυριακή.
Ζ.
7 Νοεμβρίου 2019 στις 11:18 #113636taziΣυντονιστήςΘα τρέξω στο απογευματινό δεκάρι σε ρυθμό tempo με τον αριθμό ενός φίλου. Υπολογίζω κάτι μεταξύ 40 και 41. Πολύ tempo αυτή την εβδομάδα, από την προηγούμενη Κυριακή θα είναι το τρίτο στη σειρά. Σήμερα ενεργοποίηση, την Κυριακή 15αρι
7 Νοεμβρίου 2019 στις 12:04 #113638stressbusterΣυμμετέχωνΗ μεση με αφησε επιτελους!!!
Μαραθωνα σουρχομαι!!!7 Νοεμβρίου 2019 στις 13:15 #1136407 Νοεμβρίου 2019 στις 15:44 #113642ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΣυμμετέχωνΚαι βγαίνω τοοοσο ωραίος στις φωτογραφίες όταν είμαι βρεγμενος!! 😜🌧️⛈️🌦️
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.