37 δρόμος υγείας

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 32 συνολικά)
  • Συντάκτης
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλησπέρα φιλοι…

Ξερω οτι παρα πολλοί απο εμάς θα τρεξουμε σε 10 αρι την κυριακη 24/11/19
    Προσωπικά για μενα θα ειναι το δευτερο δεκαρι μετά το περιστέρι
    Στόχοι:
    Να το χαρώ να το βγάλω χωρις να περπατησω καθόλου και γιατί οχι να πέσω σε χρονο κάτω απο το 1.05,14 που εκανα
    Το μονο κακο που έχω ακουσει ειναι οτι η διαδρομη δεν ειναι κλειστή σε ποσειδωνος και εχει κλειστή μονο την μια λωριδα που τρέχουμε , Και με δεδομενου οτι θα μαζεψει πολλους φιλους που θελλυν pb ισως με χαλάσει λιγο ο συνωστισμός

Elda
    Συμμετέχων

Δηλωσα κι εγω μετα απο πολλα χρονια να τρεξω το 10αρι. Στην αρχη γινεται χαμος, εχει μεν 3 μπλοκ αλλα και παλι μεχρι να βγεις παραλιακη και στα 2 πρωτα χλμ ειναι ενας χαμος, ζιγκ ζιγκ οι πιο γρηγοροι να περασουν μπροστα. Μετα ειναι καπως πιο ανετα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Για αυτό εχω παντα ξεκιναω πισω πισω..
    Σεβομαι τους elite που θέλουν να κάνουν χρόνο και δεν θα στηθώ μπροστα.
    Δεν θα στηθώ ουτε στην μεση γιατι μεχρι να βρω ρυθμό θα έχω κανει ζικ ζακ και ολα αυΤΑ.
    Πισω πισω λοιπον και για λογους ασφαλείας και για να παω με τον δικο μου ρυθμό. Και αν βγει κατω απο ωρα βγηκε αν δεν βγει σιγα… Μονο και μόνο που πριν ενα χρονο ετρεχα 5 αρι σε 45 λεπτα και τωρα στεκομαι σε γραμμη για το δεκαρι μου αρκεί..

kostas
    Συμμετέχων

θα κατεβω και εγω, μου αρεσει και η διαδρομη αυτη, ευκαιρια για ξεμουδιασμα λιγο και αναταση!

tazi
    Συντονιστής

Κι εγώ θα δώσω το παρόν, αγωνιστικά αυτή τη φορά για να δω που θα κάτσει η μπιλλια. Θέλω τα δύο πρώτα νούμερα να γράψουν 38, κάτι που λογικά μετά το δεκάρι του ΑΜΑ είναι εφικτό.

Manos Drakopoulos
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετοοοο καιρό!

Θα τρέξω και εγώ για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο αγώνα, είναι και λίγο απωθημένο γιατί το 2017 που ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση δεν τα κατάφερα λόγω ενός εξωαγωνιστικού τραυματισμού να σταθώ στην αφετηρία.
    Στόχος τότε ήταν sub42, στόχος την Κυριακή sub46 και να αρχίσουμε να ανεβάζουμε σιγά σιγά!!

Η εικόνα από την εκκίνηση δείχνει πως θα έχει σίγουρα πολύ “κίνηση” τα πρώτα χιλιόμετρα, αλλά πάμε και για διασκέδαση και ας χάσουμε και κανά λεπτό.

Επειδή πάντα πηγαινα Αγ. Κοσμά τρέχοντας από το ΣΕΦ ή το Φλοίσβο,το οποίο δεν είναι επιλογή για την Κυριακή, πως προτείνετε να προσεγγίσουμε το στάδιο, μπορούμε να παρακάρουμε κάπου σχετικά κοντά αυτοκίνητο ή πρέπει να πάμε με συγκοινωνία?

Καλή διασκέδαση και καλό αγώνα σε όλους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Μανο εγω θα το παρω με τραμ εχει σταση αγιο κοσμα, λογικα δεν ειναι πολυ μακρια.. Μπορείς να το αφήσεις καπου σε τροκαντερο στα village απο πισω και να παρεις απο κει το τραμ .Υπολογιζε ομως οτι τραμ δρομολογια κυριακης

Echetlos
    Συντονιστής

Ζητείται συμμετοχή για τον αγώνα.

Elda
    Συμμετέχων

Καπου πηρε το ματι μου αλλα δεν το βρισκω τωρα για παραταση εγγραφων μεχρι και σημερα. Απ ο,τι ειδα παντως ειναι ακομα ανοιχτες.

chriskapsio
    Συμμετέχων

https://www.myrace.gr/race/2139/registrations.html
    Νίκο οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές!

Echetlos
    Συντονιστής

Ευχαριστπω πολύ, παίδες! 🙂

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Mανο checκ το mail σου που εχεις δώσει για την εγγραφη

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποφύγετε να προσέλθετε στον αγώνα με το ΙΧ σας, καθώς ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται απέναντι από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, στο παλιό αεροδρόμιο δεν είναι πλέον διαθέσιμος και οι θέσεις στάθμευσης εντός του αθλητικού κέντρου είναι περιορισμένες. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το Τραμ ή τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Manos Drakopoulos
    Συμμετέχων

Ελπίζω σε όσους έτρεξαν να πήγε καλά ο αγώνας.
    Εγώ σταμάτησα με το που βγήκαμε στην παραλιακή γιατί λόγω συνωστισμού & του διαθέσιμου χώρου στο 1o km ήμουν 30″ πιο αργός από το στόχο μου.
    Γενικά δεν τρέχω πολλούς αγώνες αλλά νομίζω δύσκολα θα ξανά τρέξω οτιδήποτε κάτω από Ημι.
    Ίσως θέλει άλλη αντιμετώπιση η αφετηρία, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να στριμωχτω για να βγω μπροστά ή να κάνω ζικ ζαγκ σαν μεθυσμένος για να περάσω κόσμο.
    Πάντως για μένα δυστυχώς είναι αδύνατον να βγάλω το χρόνο που μπορώ σε αυτές τις συνθήκες.
    Ακόμα κ στο 10αρι της Αθήνας που έχει άπλα στο πρώτο κομμάτι ήμουν 20″ πιο αργός από ότι σε όλο το ανηφορικό 2ο κομμάτι.
    Αν έχει κανείς καμιά συμβουλή θα ήθελα σίγουρα να την ακουσω!

tazi
    Συντονιστής

Αποτυχια σημερα δυστυχως.

Μετα το δεκαρι της κλασσικης, μερικες γερες προπονησεις ενδιαμεσα που βγηκαν μαλλον ευκολα και την απαραιτητη ξεκουραση θεωρησα πως μπορουσα να τρεξω γρηγορα. Εκανα ομως λαθος, ξεκινησα ελαφρα πιο γρηγορα απο οσο επρεπε, στη συνεχεια επειδη ενιωθα πολυ ανετα ανεβασα μεχρι που γυρω στο 4αμιση αρχισα να σβηνω. Χαρακτηριστικο ειναι οτι επιασα τους μεγιστους παλμους του αγωνα περιπου στο 5 χιλιομετρο. Η αληθεια ειναι οτι δε το ενιωσα καθολου. Μαλλον θελω περισσοτερα αργα χλμ στα ποδια μου και σιγουρα πιο καλη διαχειριση.
    Συγχαρητηρια στην Μαρία που δικαιολογημενα ηταν ολο χαρα και κερδισε τη κατηγορια της και τον Πανο που εσπασε το φραγμα των 35 λεπτων.

Elda
    Συμμετέχων

Δεν πειραζει Νικ, θα επανελθεις, εχεις τη λαχταρα να ξαναπιασεις τους χρονους του παρελθοντος αμεσα και γι αυτο χτυπησες τον αγωνα απο την αρχη, δεν εκατσε τωρα, νεξτ ταιμ θα κατσει. Ειπαμε, η γενια του 68 αντεχει ακομα! Επρεπε να σου δωσω τους παλμους μου που ηταν σε επιπεδο τεμπο (στο 3.9 βγηκε ο αγωνας σε αντιθεση με το 5 που βλεπω σε σενα!, δεν επιασα καθολου ζωνη 5 να φανταστεις), κι εσυ να μου εδινες τα ποδια σου να κανουμε σουπερ χρονο! Για την παρουσα φαση ευχαριστημενη ειμαι με το 47.08, το οποιο ειναι PB κατα 18″ (τελικα ηταν κανονικα δεκαρι) πιστευω πως ειμαι ακομη χρεωμενη μυικα απο το μαραθωνιο, ενω οι παλμοι μου ηταν σε επιπεδα τεμπο, τα ποδια δεν τραβουσαν οσο θα θελα. Με 4’30 το τελευταιο χιλιαρι προσπαθησα να κατεβω τα 47 αλλα δεν τα καταφερα. Δεν πειραζει, ξεκουραση και παω να βαρεσω στα Λιοφιλια τωρα, σε 3 εβδομαδες ειναι, εχω περιθωρια και να ξεκουραστω και ν ανεβω.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 32 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.