Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 8α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύχτα των 10.000 μέτρων

8α ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η νύχτα των 10.000 μέτρων

• Αυτό το θέμα έχει 71 απαντήσεις, 16 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη tse89.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 72 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Οι εγγραφες ανοιξαν. Σπευστε!

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

Καλή επιτυχία Elda.
    Βλέπω ότι άλλαξε στάδιο. Από Συ. Δημήτριο πήγε στο Γαλάτσι.

Δεν έχει όριο συμμετοχής; Μπορω να κατέβω και εγώ ας πούμε, με χρόνο 55 λεπτα;

Elda
    Συμμετέχων

Ευχαριστω! Μου εκανε και μενα εντυπωση που δεν αναγραφεται καπου οριο επιδοσης τα 50′ οπως στο παρελθον. Θεωρητικα ετσι οπως ειναι η προκηρυξη μπορουν να δηλωσουν ολοι.

Edit: Στη σελιδα τους στο fb αναγραφεται αυτο:

ΛΙΟΦΙΛΙΑ-Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10000μ
    14 Νοεμβρίου στις 12:48 μ.μ. ·

Ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και ως χρονικό όριο συμμετοχής καθορίζεται η επίδοση των 50′ για τα 10.000μ. Μείνετε συντονισμένοι για να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας στα 8α Λιοφίλια.

Echetlos
    Συντονιστής

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Γράφτηκα και εγώ για 1η φορά, ελπίζω να βρεθούμε αρκετοί εκεί.
    Εφόσον ο αριθμός συμμετοχών ειναι περιορισμένος, καλά κάνουν και βάζουν χρονικό όριο.
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα μπορούσε να ήταν πιο αυστηρό, π.χ. 45 λεπτά ή ακόμα και 40 λεπτά (για άνδρες και κάτι παραπάνω για γυναίκες), και από εκεί και πάνω μόνο αν δεν συμπληρωθούν οι συμμετοχές. Δεδομένου ότι γίνεται σε στίβο, δέν έχει και πολύ νόημα να τρέχει κάποιος σε ταρτάν και να πηγαίνει με 5/km.
    Ειναι δωρεάν, και προφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο. Ας τους ενισχύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε

Bladerunner
    Συμμετέχων

Χαιρετώ την παρέα.

Δεδομένου των τριών εβδομάδων μέχρι τον αγώνα τι είδους προπόνηση θα μπορούσε να γίνει;
    Έτρεξα την κλασσική και ξεκίνησα χαζο-τρεξίματα την προηγούμενη εβδομάδα.
    Σκέφτομαι για επαναληπτική 400άρια, διαλειμματική 1000άρια, και 3-5χλμ κατώφλι. Συν μία-δύο προπονήσεις ελεύθερα.

Ουσιαστικά όχι για να βελτιώσω το 10άρι (46:37) αλλά περισσότερο για να σώσω ότι προλάβω από το καθισιό μετά την κλασσική.

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

λογικά θα έχει 3 σειρές, όπως είχε και τα προηγούμενα χρόνια.
    νομίζω ότι η πρώτη, κατά τις 5, είναι η αργή και η τρίτη η γρήγορη

Elda
    Συμμετέχων

Τα προηγουμενα χρονια ειχε 5 σειρες, περισυ ειχε 6. Η πρωτη και πιο αργη σειρα ξεκιναει στις 4. 3 σειρες ειχε μονο τις 2-3 πρωτες χρονιες που ο αγωνας γινοταν τελη Ιουνιου και δεν ειχε τοσο μεγαλη συμμετοχη.

StefanosM (papako)
    Συμμετέχων

τόσο πίσω έχω μείνει;;;
    🙂

chriskapsio
    Συμμετέχων

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικά με το γήπεδο των αγώνων στο Γαλάτσι. Είναι 400άρι η στροφή η κάπως μικρότερη??

kostas
    Συμμετέχων

400αρι το ταρταν στο γαλατσι και σε καλη κατασταση

aroulio
    Συμμετέχων

2 χρόνια έχει τοποθετηθεί το ταρτάν στο Γαλάτσι. Καλύτερα δε γίνεται.
    tip: όσοι σκοπεύετε να αράξετε μετά στη τσιμεντένια κερκίδα, ντυτείτε καλά, έχει πολλή υγρασία

Echetlos
    Συντονιστής

Τα Λιοφίλια είναι πάρα πολύ ωραίο event, από όλες τις απόψεις.
    Μαζί με το Double Road Race, που επίσης διοργάνωνε ο Δ. Θεοδωρίδης, είναι οι καλύτεροι αγώνες που έχω πάει.

big-blue
    Συμμετέχων

Έκλεισαν!
    Καλύτερα, να μη μπαίνω σε πειρασμό.
    Μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά μπαίνει στο συρτάρι, πάμε γι άλλα… τρώγοντας…

Elda
    Συμμετέχων

Πω πω απιστευτο, μεσα σε 12ωρες τελος!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 72 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.