- Αυτό το θέμα έχει 13 απαντήσεις, 9 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
bobie.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
8 Νοεμβρίου 2017 στις 22:34 #60700
mashine
ΣυμμετέχωνΞεκινώ ένα κλασικό θέμα όπου πάντα υπάρχει προβληματισμός.
Στα 10χλμ μάλλον με βλέπω με adios boost 2 ή με το streak αν προλάβω και το δοκιμάσω.
(και δεν μου ανοίξει καμμιά τρύπα μπροστά :P)8 Νοεμβρίου 2017 στις 22:41 #60704Nikos Pilikas
ΣυντονιστήςΔεν ξανάγινε αυτό….
Να ανοιχτεί νήμα για παπούτσια και να μην μπορώ να συμμετέχω!!!9 Νοεμβρίου 2017 στις 01:17 #60706Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΑυτά είναι διλήμματα! Δεν νομίζω να χάσεις επιλέγοντας οποιοδήποτε από τα δύο. Έχω τρέξει τα τελευταία μου δύο δεκάρια (~42min) με το Streak και εκτίμησα ιδιαίτερα το χαμηλό τους βάρος και το εν γένει αγωνιστικό τους στήσιμο. Παίζει να σου φανεί λιγότερο cushioned σε σχέση με το Adios (είναι σίγουρα πιο σκληρό από το Boston 6 που έχω). Σε πιο nerdy επίπεδο, διαβάζω εδώ https://www.runnersworld.com/sweat-science/the-data-behind-nikes-4-shoe ότι το Streak είναι πιο efficient από το Adios Boost 2.
Σε σχέση με την αντοχή του Streak, σκέψου το ενδεχόμενο να το βερνικώσεις (με το κλασικό γυναικείο μανό – όζα για μας τους βόρειους) στα ευαίσθητα σημεία του. Δουλεύει στα καλτσόν, γιατί να μην δουλεύει και στο παπούτσι σου; 🙂
9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:25 #60708mashine
Συμμετέχων@Echetlos Χαχαχαχα!Νίκο η γνώμη σου είναι πάντα περισσότερο από ευπρόσδεκτη.
@sotiris_diamantopoulos Δεν μου έχει σκιστεί ποτέ upper.Το συγκεκριμένο βέβαια έχει
κάποιοιες ευσθησίες.Στο άρθρο πιο efficient είναι το adios από το streak πάντως.Λεπτομέρειες έτσι για να σχολιάζουμε,
αφού το πώς χρησιμοποιούν τα πόδια καθενός το παπούτσι είναι άλλο ιδιαίτερο θέμα που πρέπει νόμίζω να το θίξει
ο @Echetlos!9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:33 #60710Roberto4Carlos
ΣυμμετέχωνΣτο 10άρι θα προτιμήσω την σίγουρη λύση των 600 χιλιομέτρων Brooks Launch 3. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάνε περίφημα αυτά και τα πόδια μου. Και αν καταφέρουν και μου δώσουν το πολυπόθητο SUB50 τότε τι να πω…. Θα είμαι ένας ευτυχισμένος δρομέας.
9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:42 #60712Nikos Pilikas
Συντονιστής@mashine Προσωπικά προτιμώ το Nike.
Ιδίως για σένα που έχεις παντακάθαρο forefoot πάτημα, νομίζω πως δουλεύει καλύτερα και το rocker και η ακαμψία του.
Και πολύ ελαφρύτερο.9 Νοεμβρίου 2017 στις 10:42 #60714Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΕίναι πιο efficient το Boost από το Streak όταν προσθέτουν 50g extra βάρος στο Streak και το Vaporfly για να έχουν όλα τα παπούτσια το ίδιο βάρος και να είναι “δίκαιη” η μέτρηση. Όταν συνυπολογίζουν και το βάρος, τότε το Vaporfly κερδίζει άλλο 0.5% σε σχέση με το Boost (υπάρχει περίπου 1% κέρδος στο running economy για κάθε 100g που κερδίζεις, σύμφωνα με αυτό https://www.runnersworld.com/sweat-science/how-much-do-heavy-shoes-slow-you-down), και λογικά τόσο κερδίζει και το Streak. Μιλάμε για ψείρες όντως.
Προσωπικά πάντως, παρέλαβα το Streak μια μέρα πριν τον αγώνα, βγήκα αμέσως για ένα 4χλμ με διαστήματα σε race pace, το ένιωσα εντάξει στα πόδια μου και το φόρεσα στον αγώνα. Ήταν λίγο ρίσκο, ομολογούμενως, οπότε στους φίλους έλεγα ότι πάω είτε για PB είτε για εγκατάλειψη :).
Καλό αγώνα να έχεις!
9 Νοεμβρίου 2017 στις 11:42 #60726YannisV
ΣυμμετέχωνΕίμαι μεταξύ Launch 4 και Ghost 10, αν και η ζυγαριά γέρνει προς τη μεριά των Launch (ελπίζω να μην το μετανιώσω….).
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πετύχω κανένα φίλο που θα μου δώσει να δοκιμάσω τα Vaporfly 4% και άν τα ξαναδεί να μου γράψει…(ταιριάζουν άλλωστε γάντι στο δρομικό προφίλ μου έτσι δεν είναι Νίκο; 🙂 ).9 Νοεμβρίου 2017 στις 12:29 #60728Sokrates Sokratis
ΣυμμετέχωνΜετά από αρκετές δοκιμές κάποιες απλά στο μαγαζί και κάποιες άλλες σε διάδρομο,(ναι τα Reebok που με είχαν ενθουσιάσει,τελικά δεν με βόλεψαν καθόλου) κατέληξα στα Nike lunar solo τα οποία έχω ήδη βάλει σε δύο δεκάρια και ένα πεντάρι σύν αρκετά χιλιομετρα σε διάδρομο. Με έχουν βολέψει πάρα πολύ σαν πάτημα, αίσθηση, άνεση. Οπότε αυτά θα παίξουν και στο εγχείρημα των 42,190 χλμ!
9 Νοεμβρίου 2017 στις 16:14 #60774aRiSTiDiS
ΣυμμετέχωνNike Zoom Fly (2ο ζευγάρι με μόλις 50km το συγκεκριμένο ζευγάρι)
Μεταγραφή από Adidas σε Nike
Πέρσι ήμουν με Adios 3, το 2015 Boston 5 και το 2014 με Glide 69 Νοεμβρίου 2017 στις 18:51 #60776nikos19
ΣυμμετέχωνSaucony freedom φετος και ελπιδες για sub4 αν βοηθησει ο καιρος , το 16 με triumph2 καλο τερματισμο σε ολους αδελφια
9 Νοεμβρίου 2017 στις 20:53 #60778mashine
Συμμετέχων@echetlos @sotiris_diamantopoulos με πείσατε!Αν και σήμερα το φόρεσα και έχει λίγο περίεργη αίσθηση στο πάτημα.
Πρέπει να πας λίγο πιο μπροστά.Μήπως θέλετε να με κάψετε; 😛
Εφαρμογή πάντως σαν το adios boost 2 δεν έχει κανένα άλλο στο πόδι μου.Στο νουμερό μου 30γρ είναι η διαφορά 226/196 αντίστοιχα
αλλά στο πάτημα φαίνεται μεγαλύτερη.9 Νοεμβρίου 2017 στις 22:03 #60786Nikos Pilikas
Συντονιστής@mashine Με τόσο στενό πόδι που έχεις εσύ, λογικό να σου φαίνονται μπόσικα τα Streak μπροστά.
18 Νοεμβρίου 2017 στις 17:30 #61358bobie
ΣυμμετέχωνΡε παιδιά να ρωτήσω κάτι..αυτα τα Nike flyknit racer γνωρίζει κανένας τι μέρους του λόγου είναι;προσωπικά ψάχνω να αγοράσω κάποιο ζευγάρι για να το έχω για αγώνες..10χ.-21χ..συνήθως χρησιμοποιούσα adios κ λέω να δοκιμάσω κάτι σε Nike..έχει να προτείνει κάτι κάποιος;
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.