Black Friday

• Αυτό το θέμα έχει 88 απαντήσεις, 35 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη Kimonas.
Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 76 έως 89 (από 89 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Echetlos
    Συντονιστής

@nikman Πολλά παραπάνω από απλά τίμιο, Μανώλη…

Το είχα πάρει και πέρσι (900+ km) πολύ τίμιο παπούτσι.

Periklis
    Συμμετέχων

Είναι δυνατόν (?) —–> Pegasus turbo 2 στα 65 ευρώ ; ; ; Μπας και ειναι μούφα; Δε ξέρω αν αξίζει ρισκο…
    http://www.benjaminstein.ca/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=pegasus%20turbo%202&inc_subcat=0&page=1

Στέλιος
    Συμμετέχων

Κατα 99% το μαγαζι ειναι μουφα και απατη.
    Πιστευω οτι προιον δεν θα παρεις ποτε.Οσο για τα χρηματα, λογικα δεν θα τα χασεις (paypal protection πχ ή visa chargeback).

Το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις στο google “benjaminstein.ca”
    Θα διαπιστωσεις οτι δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ καμμια αναφορα ως μαγαζι, περα απο τις δικες του σελιδες.

Παλαιοτερα (εως το 2014), στο ιδιο site “benjaminstein.ca”, ειχε σελιδα ενας τενορος απο οτι διαβαζω.
    Προφανvς ο μουσικος αφησε/εκλεισε το site, αλλα το ονομα δεν εχει λειξει ακομα (Το DNS οπως λεγεται) και ειπε καποιος να το εκμεταλευτει για να κανει ανωνυμα μερικες απατεωνιες. 😀

Periklis
    Συμμετέχων

Ναι από ότι βλέπω μουφα είναι. Δεν έχει τίποτα ούτε πληροφορίες ούτε τηλ ούτε καν τοποθεσία. Σίγουρος τρόπος να κλάψεις τα λεφτά σου!

Fanis
    Συμμετέχων

Periklis πρόσεξε πολύ με μαγαζιά σαν αυτό που έχουν χαμηλές τιμές.
    Την έχω πατήσει με παπούτσια ΗΟΚΑ.εκανα παραγγελία για φίλους και μετά από 2 μήνες,εκεί που τα είχαμε ξεγράψει, ήρθαν κάτι απλά Reebok.
    Το μόνο θετικό το χρώμα τους.

Kimonas
    Συμμετέχων
    Periklis
    Συμμετέχων

Καταλήγουμε στο οτι ειναι ΜΟΥΦΑ η απλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ. Χιλιες φορές να χεις το κεφάλι σου ησυχο!!!
    Απλά το είδα και μου έκανε εντύπωση, ειπα μη τυχόν το χε ακουστά κανείς ψαγμένος!

geomaz
    Συμμετέχων

Παιδια καλησπερα!
    Για οποιον ενδιαφερεται εχει βαλει καποιες καλες προσφορες στο mr running.

Εγω εβαλα ενα glideride στα 87,5 ευρω, ενδεικτικα θεωρησα πολυ καλη τιμη τα triumph 18 στα 90 και τα saucony shift στα 90.

Hadabis
    Συμμετέχων

οντως εχει καλουτσικες προσφορες πουθενα nike turbo 2 ομως :S

Κώστας Σκοτίδης
    Συμμετέχων

Καλησπέρα..Κοίταξα το σάιτ mr running που πόσταρε ο geomaz και είδα οτι είναι πολύ ενδιαφέρον οι εκπτώσεις σε κάποια καλά παππούτσια..είναι όμως αξιόπιστο να παραγγέλνεις από το εξωτερικό??

geomaz
    Συμμετέχων

Ναι ειναι φιλε μου, εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο το συγκεκριμενο (3)

Periklis
    Συμμετέχων

Ειναι αξιόπιστο οταν παραγγέλνεις απο αξιοπιστα καταστήματα και σελίδες!
    Επειδη ομως δε το ξέρεις, παντα ακους γνωμη καποιων που εχουν εμπειρία απο αυτά!
    Περυσι εμένα τέτοια εποχή με κατατόπισαν καποια παιδιά εδώ στο σάιτ και εμπιστεύτηκα να αγοράσω τα pegasus turbo 2 από το Sportshoes.com
    το οποίο οντως αποδειχτηκε φοβερό. Εχει πολλά παπούτσια, προσφορές πολύ καλές, ειδικά εποχή black friday ειχε τρελες εκπτώσεις, και σε μια βδομαδα βαριά νομιζω 6 εργάσιμες χρειαστηκε να τα εχω στα χέρια μου!

https://www.sportsshoes.com/products/mens/running/

Κώστας Σκοτίδης
    Συμμετέχων

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..Να το χω στα υπόψιν δλδ γτ δύσκολα βρίσκεις τέτοιες εκπτώσεις στην Ελλάδα (γενικά μιλώντας)..Παρεπιπτόντως είναι φοβερό σαίτ,μέχρι και πελματογράφημα σου κάνει και σου προτείνει παππούτσια!!!

Kimonas
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους τους συντρέχτες

Θα ήθελα να καταγράψουμε e-shop που τα θεωρούμε αξιόπιστα για να τα έχουμε υπόψη πλησιάζοντας την Black Friday

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 76 έως 89 (από 89 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.