Black Friday

• Αυτό το θέμα έχει 88 απαντήσεις, 35 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη Kimonas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 89 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tolisxlv
    Συμμετέχων

Χτύπησα τo pegasus turbo 2 στα 87.48 σε παιχνιδιάρικο χρώμα….λόγω προσφοράς.
    Αναμονή να δω αν θα παραλάβω εντός της ημερομηνίας που δίνουν.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@toliszlv Μην ανησυχείς, στο nike.com δουλεύουν όλα ρολόι.
    Μου έχει τύχει μάλιστα, να έρθει και μία ημέρα νωρίτερα.

Odysseas
    Συμμετέχων

Στο site της Reebok σε όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου και των προϊόντα Black Friday που έχουν έκπτωση εως 65%, με τον Κωδικο EXTRA25 δίνει έξτρα έκπτωση 25%

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Τσίμπησα zoom gravity στα 47Ε από το site της Nike. Νίκο τι λές; @echetlos

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias Δεν ξέρω Ιερεμία, περιμένω να μας πεις.
    Δοκιμάζοντάς τα απλά, μου φάνηκε κάπως περίεργη η εφαρμογή μπροστά.
    Και αρκετά μαλακή η σόλα για μοντέλο που λέγεται πως αντικαθιστά το Elite.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias To πιθανότερο είναι να σου είχα πει για το Run Fast, Ιερεμία.

Με αυτή την λογική τα πήρα καθώς τα elite είναι τα αγαπημένα μου. Είμαι στο 5ο ζευγάρι. Κανένα πρόβλημα, ποτέ. Μου έιχες πει κάποτε και για κάποιο μοντέλο reebok. Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου θυμίσεις και το μοντέλο και το sizing; 44,5 φοράω σε nike.

Odysseas
    Συμμετέχων

https://www.amazon.de/dp/B01DWIY39A/ref=cm_sw_r_cp_api_i_Yid4DbCATAG7Z

Garmin Forerunner 735xt στο γερμανικό Amazon στα 169€ συν 7€ μεταφορικα για Ελλάδα

mashine
    Συμμετέχων

Ωραία φαίνονται τα nike gravity.Για γρηγοπόδαρους ιδιαίτερα!

@echetlos
    Το είδα το νέο χρωματάκι στα vaporfly next.Ομορφα αλλά θα περιμένω κάτι σε πορτοκαλί μάλλον!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Εγώ είμαι φαν του λευκού.

kostas
    Συμμετέχων
    petransfhp
    Συμμετέχων

Κρίμα τα Pegasus 2 Turbo δεν υπάρχουν σε αυτό το μωβ σε 47 νούμερο. Μόνο 47,5.

timxon
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Έχει κανείς άποψη για το garmin vivoactive 3 music που το εχουν βγάλει προσφορά στα 170 ευρώ. Αξίζει?

Elda
    Συμμετέχων

Tα γυναικεια freedom iso 2 στα 58 ευρω απο sportsshoes. Γιατι μου το κανουν αυτο???

E, τα τσιμπησα, οχι που θα τ αφηνα! Μα δεν ειναι πανεμορφα? Παμε για αλλη μια γυρα θαλασσι εμφανισης! 😀

null

Odysseas
    Συμμετέχων

οποιος χρησιμοποιει συμπληρωματα η πρωτεινες, στο site της myprotein.gr έχει 45% εκπτωση σε όλον τον καταλογο της

Odysseas
    Συμμετέχων

το τελευταιο απο μενα για black friday… στο amazon.com το Garmin forerunner 645 -$200 στα $199.
    Μαζι με μεταφορικά και τελωνείο βγαινει €245 για Ελλάδα. Το είχα βάλει στο μάτι από καιρό οπότε ευκαιρία ήταν και δεν κρατηθηκα 🙂

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 46 έως 60 (από 89 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.