Τρομερή η προσφορά στα 59 ευρώ για Μπόστον αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνουμε με τον κωδικό απ’ τα λαγωνικα; Δεν μπορώ να βρω κάποιον κωδικό ούτε ξέρω που να τον γράψω για να βγει η επιπλέον έκπτωση.
Καλησπέρα,
Δεν κρατήθηκα και χτύπησα και εγω το Pegasus turbo 2 στα 87 ευρώ. Το πήρα στο ίδιο νούμερο με το Pegasus 35 που είχα πάρει πέρυσι, παίζει να έχω θέμα με το νούμερο? Έχει κανείς ιδέα?
Μέχρι να το σκεφτώ πάει το νούμερο στο vaporfly. @nikman ισως ήθελα λίγο χρόνο να τα συνηθίσω αλλά τελικά είμαι ευχαριστημένος και ήμουν και γρηγορότερος στον μαραθωνιο σε σχέση με πέρσι αλλά το ποιο σημαντικό ηταν πόσο καλά ήμουν την επόμενη μέρα που ηταν σαν να μην ειχα τρέξει ενω πέρσι δεν μπορούσα να περπατήσω την επόμενη του αγώνα.
Echetlos@ Για πες και εσύ την γνώμη σου τωρα που υπάρχει το νούμερο μου σε προσφορά Zoom 3 στα 77 η vaporfly 121 πόσο καλύτερο είναι το περσινό vaporfly απο το φετινό zoom 3….μια και το next θα περάσει καιρός για να κατέβει στα 150 /170 που έχω βάλει σαν όριο αγοράς του.