Black Friday

• Αυτό το θέμα έχει 88 απαντήσεις, 35 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη Kimonas.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 89 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Μαρία καλά έκανες και τα τσίμπησες…
    Η κόκκινη εμφάνιση μήπως είναι πιο γούρικη;;

tazi
    Συντονιστής

Μπηκα και εγω στο πειρασμο, δυο ζευγαρια vaporfly 4 σε διαφορετικο νουμερο με σκοπο να επιστρεψω αυτο που δε μου κανει. Οταν καταληξω θα σας πω πιο εμεινε μπας και το θελησει καποιος απο εδω μεσα, αν και χλωμο το βρισκω γιατι το νουμερο ειναι μαλλον μικρο για τους περισσοτερους, μεταξυ 7 και 7.5. Επιαης οπως μολις προσεξα το extra 30% ληγει σημερα το βραδυ

Elda
    Συμμετέχων

@vicky

Η κόκκινη εμφάνιση μήπως είναι πιο γούρικη;;

Χαχα Βικη, λες? Στην Αθηνα ηταν οντως γουρικη η κοκκινη, αλλα στη Θεσσαλονικη με τη θαλασσι ειχα κανει το PΒ μου, οποτε με θαλασσι θα επιστρεψω για αποπειρα νεου PB. Ιδομεν…

mashine
    Συμμετέχων

@tazi Με είδες τις προάλλες και ζήλεψες; 😛
    Με γειά!

mashine
    Συμμετέχων

@tazi 7;;;; Σε υk sizing; Δεν πιστεύω να τα μπέρδεψες!

tazi
    Συντονιστής

Nai UK sizing, mallon to 7.5 tha einai, auto forao sta pegasus shield alla einai kai ligaki mpolika, apo deutera to verdict😊

Periklis
    Συμμετέχων

Στο σάιτ της adidas έχουν τα ultra boost 19 στα 107€ και με τον εκπτωτικό κωδικό που μπορείτε να πάρετε από το σάιτ lagonika.gr έχει έξτρα έκπτωση -30% και η τιμή πέφτει στα 70€-75€ (!)
    Όποιος ενδιαφέρεται είναι ευκαιρία μεγάλη!

Εγώ πάντως έχω βάλει στόχο το pegasus turbo 2. Δεν έχω δει κάτι όμως καλό σε προσφορά. Παίζει στα 180€ σταθερά. Μπήκα στο sportshoes που είπε η @elda και το είχαν 149€. Με έχει βάλει στο πειρασμό αλλά θα περιμένω λίγο ακόμη νομίζω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Υπάρχουν κάποια νούμερα σπασμένα. Αν είναι κανείς τυχερός…
    https://www.sport-loft.com/gr-el/search?st=forever

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Echetlos @ Νίκο σχετικά με το Reebok που προτείνεις, έχω διαβάσει το review που έκανες αλλά θα ήθελα να μου το συγκρίνεις με το glycerin 15 που πήρα πρόσφατα και δεν είναι αυτό που περίμενα στο θέμα της απορρόφησης των κραδασμών, το βρήκα πολύ ξερό στο τακούνι, αυτό είναι ένα semi trial κι όχι ένα δρομολόγια παπούτσι κατά την γνώμη μου. Αντίθετα με έχουν βολέψει το go ride 7 το παλιό, έχω κάνει 900 km από πέρυσι, το zoom fly 2 επίσης και έχω κάνει 800km με δύο ζευγάρια κλπ.
    Δηλαδή δεν θέλω να αποδειχθεί σαν το clycerin. 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@nikman Μανώλη, δεν έχω τρέξει με το Glycerin 15 αλλά το V14 που νομίζω είχε ίδια σόλα, το βρήκα πολύ μαλακό μπρος-πίσω.
    Όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, απ’ όσο ξέρω. Βέβαια, αν έτσι το αισθάνεσαι, έτσι είναι.

Το Forever έχει σαφώς πιο σφιχτό πάτημα, τόσο από το Brooks όσο και από τα άλλα δύο που αναφέρεις. Είναι και πιο χαμηλή η σόλα του.
    Απορρόφηση πάντως προσφέρει και με το παραπάνω. Οπότε, αν ψάχνεις κάτι μαλακό, δε νομίζω να σε εξυπηρετήσει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Νικόλα έχει κ σε zakret k cosmossport
    Σπασμένα νούμερα. Σε μερικά νομίζω είχαν μείνει κ με 50 ευρω. Κ σε site της Reebok.. Οτι έχει μεινει.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

@ Echetlos Νίκο ευχαριστώ με έβγαλες από ένα δίλημμα, οπότε μάλλον θα πάω σε μία επανάληψη του go run ride 7 τώρα που έχει κατέβει στα 70€

Periklis
    Συμμετέχων

Για όποιον ενδιαφέρεται για ρολόι, πολύ καλή ευκαιρία νομίζω ειναι τα 189ε που κοστίζει σε μεγάλα καταστήματα με δυνατοτητα ατοκων δόσεων κιολας, το SAMSUNG S3 FRONTIER. Πολύ καλό ρολόι…
    https://basket.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/wearables/smartwatches/170072-samsung-gear-s3-frontier-black

Vasilis Giannaris
    Συμμετέχων

Όνειρο ήταν και πάει το vaporfly δύο φορές μπήκα στο σαιτ να το πάρω και τις δύο τελείωσε το νούμερο μου… Δεν ήταν γραφτώ να το πάρω.Αντε να δω πότε θα βγει ξανά τόσο χαμηλά.

ΜΑΝΩΛΗΣ
    Συμμετέχων

Το go run ride 7 το περσινό μοντέλο στα 62+ από τα 69+ που το έχει στο κατάλογο. Από το on line της skechers με τηλεφωνική παραγγελία αντικαταβολή. Μου έκανε την επιπλέον έκπτωση μετά που το παρήγγειλα. Τα νούμερα φυσικά είναι σπασμένα αλλά νομίζω ότι αν κάποιο δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα μπορεί και να βρει. Tο online κατάστημα της skechers σου βγάζει παραπάνω χρώματα από ότι αρχικά το skroutz.
    Το είχα πάρει και πέρσι (900+ km) πολύ τίμιο παπούτσι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 89 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.