Kallithea Run 2019

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Τελευταια Κυριακη πριν το μαραθωνιο κι αποφασισα να τρεξω στον αγωνα της Καλλιθεας κι επειδη βαριομουν μονη ειπα να κανω το λαγο στον Echetlo μπας και παρακινηθει και τρεξει λιγακι πιο γρηγορα! 😛 Ενταξει, καλα τα πηγε, μπορουσε και καλυτερα αλλα πανω που πηγαινα ν ανοιξω ρυθμο ολο μου λεγε κοψε και κοψε!!! Τελικο αποτελεσμα 47:26 (με αρχικο στοχο sub 48) και υποδειγματικο negative split 23:55-23:31, 2 λεπτα κατω απο του ’16 στην ιδια διαδρομη.

@Echetlos
    , αφεντικο thanks, πρωτη φορα τρεχω 10αρι με λαγο και ειδικα σε μια διαδρομη που προσφερεται για ρεκορ μεν αλλα θελει και πολυ προσεκτικη διαχειριση με τις ανηφορες κατηφορες που εχει, οποτε ηταν τρομερη βοηθεια να μην εχω ν ασχολουμαι καθολου με το pace και απλα να τρεχω. Αν εξαιρεσουμε το τελευταιο χλμ που αν και ανηφορικο ηταν και το πιο γρηγορο του αγωνα στο 4’30, δε με πηγε στα κοκκινα για να με προφυλαξει και για το μαραθωνιο που επεται, ολα υπολογισμενα μιλαμε! Νικο ευχαριστω για μια ακομη φορα, το σημαντικο για μενα ειναι οτι εκανα PB κατα 2 λεπτα και χωρις να σιχτιρισω! Ξεκουραση τωρα και παμε για Σαλονικα!

ΥΓ. το maurten που πηρα πριν την εκκινηση μου φανηκε νοστιμοτατο, το πιο νοστιμο τζελακι που εχω δοκιμασει ποτε!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εγώ ευχαριστώ για την παρέα και την εμπιστοσύνη, Μαράκι! Περάσαμε όμορφα, νομίζω. 🙂
    Άσε που αν δεν είχα τον στόχο μας, μπορεί και να είχα σταματήσει στα μισά… 😛

Η αλήθεια είναι πως όντως σε φοβήθηκα στο τελευταίο 1.5χλμ που άνοιγες. Όχι για να μην σκάσεις αλλά επειδή κουβαλάς μια προετοιμασία στην πλάτη σου και οι στραβές σε κάτι τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν συνήθως. Ούτως ή άλλως, είχαμε ήδη καπαρώσει τον στόχο. Βέβαια, εγώ έμπαινα μπροστά για να σε ελέγχω κι εσύ αμέσως με προσπερνούσες ξανα! 😛
    Πιστεύω πως με λίγη στοχευμένη προπόνηση, το 46:00 είναι δικό σου.

Untitled1

Elda
    Συμμετέχων

Tελεια η φωτο του team με τα ροζ!!! Και φυσικα για αλλη μια φορα κανω βαδην χαχα!

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Μπράβο παιδιά!! Συγχαρητήρια!!
    Νίκο με τα boston έτρεξες? Δεν φαίνονται καλά, από το χρώμα το υποθέτω..
    Τα maurten από που τα αγοράζετε?? Σου “προσφέρει” κάτι το gel σε 10ρι?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@aristidi Ναι, Αριστείδη, Boston 6.
    Maurten θα βρεις και στα Xtreme stores.

Elda
    Συμμετέχων

Τα maurten από που τα αγοράζετε?? Σου “προσφέρει” κάτι το gel σε 10ρι?

Εγω το αγορασα απο https://www.new-life.com.gr. Τα extreme stores στο site τους γραφουν μονο διαδικτυακα, δεν ξερω αν φερνουν και στα καταστηματα, στης Βαρης που παω εγω δεν εχω δει παντως. Το πηρα στο δεκαρι οχι για να μου δωσει κατι αλλα βασικα για να το δοκιμασω εν οψει μαραθωνιου, να δω αν μ αρεσει μηπως και το προτιμησω απο τα high 5. Ευκολο στο ανοιγμα, ευκολο και στην καταποση κι ας μην ειναι υδαρες, νοστιμη γευση, πολυ πιθανο να παρω αυτα, θα δουμε.

stratus
    Συμμετέχων

@elda Μαρία εγώ στο xtreme τα παρήγγειλα και σε μια μέρα είχαν έρθει. Δεν τα έχουν ετοιμοπαραδοτα συνήθως.

dpap147
    Συμμετέχων

Θα τρέξει κανείς το επόμενο σ/κ;; Εγώ θα κατέβω στο 5άρι γιατί το 10αρι είναι πολύ νωρίς το πρωί για τα γούστα μου…. πέραν του ότι η φετινή προετοιμασία ήταν της πλάκας με τα χιόνια και το κρύο που είχε…..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Καλημερα θα τρεξω και φετος πρωτα ο θεος το 5 αρι
    Αντι για ελευθερο προγραμμα στο 6:15 που εχω ( ναι ειμαι χελωνα 🙂 που θα παει ομως θα πεσω σε κατω απο 29 το 5αρι..)
    Θα τρεξω εντελως χαλαρα και οσο βγει, Η ωρα ειναι ωραια.. αν κανει και καλο καιρο οπως χτες σε πεδιο αρεως μια χαρα θα ειναι

dpap147
    Συμμετέχων

Ζέσταμα κανείς που κάνει;; Στους γύρω δρόμους;; Φαντάζομαι η διαδρομή θα είναι κλειστή για το 10άρι που ξεκινάει στις 8:30πμ….

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Aυτο ναι ειναι ενα θεμα.. Σε νυχτερινο καλλιθεας θεωρητικα εφτανες απο τζιτζιφιες μεχρι Νιαρχο .Τωρα ειναι σε πλατεια Δαβακη, τωρα κανεις σε γυρω στενα κανενα σκαρτο χιλιομετρο ισα ισα να τεντωσουν τα ποδια διατασεις κτλ..

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.