Myasics

• Αυτό το θέμα έχει 37 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη Odysseas.
Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Odysseas
    Συμμετέχων

Τελικα βγηκε το 18αρι με ρυθμο 5:12 χωρις προβλήματα. Ο ηλιος σήμερα το πρωι επηρέασε αρκετα πιστευω αλλιώς θα έβγαινε και με καλυτερο χρονο.

Ο εφιαλτης αρχισε μετα που η γυναίκα ηθελε να την παω στα μαγαζια για ψωνια! 4 ωρες ορθοστασια χίλιες φορες να ετρεχα αλλά 18 στο καπακι λιγότερο επιπονο θα ητανε, ψυχολογικά τουλάχιστον :p

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Άξιος… τι αίσθηση σου άφησε, σήκωνε πιο κάτω?

Odysseas
    Συμμετέχων

Νομιζω πως σηκωνε και παρακατω αλλα καπου μεταξυ 10-14 εκανα μια κοιλια… γενικα ηταν μια ζεστη και με ηλιο μετα απο μηνες και πιστεύω πως δεν ήμουν προετοιμασμενος ψυχολογικα για αυτο.
    Αλλά επειδη ερχεται η ανοιξη κ το καλοκαίρι καλο θα ηταν να αρχίσουμε να το συνηθίζουμε σιγα σιγα.
    Το επόμενο σκ πιστευω θα κατεβω στα 5:10 – 5:07 που ειναι και ο στοχος

Odysseas
    Συμμετέχων

Λοιπόν το MyAsics plan πήγε καλά και βγήκε κατά 98% σωστά. Το πλάνο ήταν για να κάνω χρόνο 1:46 και τελικά έκανα 1:43:54 και αν αναλογιστούμε και τις δυσκολίες της διαδρομής (ημι Αθήνας) θα μπορούσε να ήταν και παρακάτω! Πάντως well done MyAsics!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μπράβο σε σένα. Το πρόγραμμα είναι απλώς ένα εργαλείο προσέγγισης στόχου. Εσύ ιδρωσες. Σαφέστατα έχεις κάνει καλή δουλειά. Εις κατώτερα λοιπόν!

Odysseas
    Συμμετέχων

@kalogeridis σ’ έυχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Την επόμενη φορά ίσως δοκιμάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα, ίσως κάποιο που να έχει και διαλλειματικές (το MyAsics δεν μου είχε καμιά διαλλειματική στο πλάνο). Όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, απλά για μεγαλύτερη ποικιλία στις προπονήσεις 🙂

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Αν σου χωράει Μια έξτρα προπόνηση την εβδομάδα, κράτα το πρόγραμμα και συμπλήρωσε με μια διαλλειματική το ήδη υπάρχον.

Odysseas
    Συμμετέχων

ναι ίσως, αν και δύσκολα να χωρέσει τέταρτη μέρα στον περιορισμένο χρόνο μου, διαφορετικά θα μπορούσα να αντικαταστήσω το χαλαρό 5χλμ σε ρυθμό 6:30 που μου είχε σχεδόν κάθε εβδομάδα με μια διαλλειματική

Επισκόπηση 8 δημοσιεύσεων - 31 έως 38 (από 38 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.