@Etien Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη, Παναγιώτη, μην ανησυχείς. 7ο pasta party που διοργανώνω είναι, δεν με εμπιστεύεσαι; 😉
Δυστηχως φετος δεν θα τα καταφερω να ερθω Παρασκευη λογω δουλειας @α#ω*ο μου..
τι ώρα θα γίνει το pasta…flora??
Νομίζω γύρω στις 8 να αρχίσουμε να μαζευόμαστε. Μέχρι το σερβίρισμα θέλουμε μια ώρα. Πείτε κι εσείς…
Μια χαρά είναι στις 8!!!
Συμφωνω και εγω με 8
me 2 🙂
Μια χαρα ειναι το 8 ! Θα παμε απο 7,30 να πουμε και καμμια κουβεντα , να γνωριστουμε με οποιον δεν γνωριζουμε !! Αλλα…τι , μονο 11 νοματ΄ θα ΄μαστε ??!!!!!!! Για δηλωστε συμμετοχη παρακαλω , μην το αφηνετε τελευταια στιγμη !!!!!
Ευχαριστω !
θα ηθελα κ εγω να ειμαι εκει (με χιλια για να σας γνωρισω)αλλα δυστυχως ερχωμαο(πρωτα ο θεος)το Σαββατο!
1. Etien 2. Winarg 3. γυναίκα winarg 4. tazi 5. Echetlos 6. stratus 7. xipolitakos 8. YannisV (Lathranagnostis) 9. Geopa 10.Anastasia ( σύζυγος Geopa) 11.sigi 12.mpoulnik
μπαίνω κι εγώ. απλά επειδή θα φτάσω εκείνη την ώρα Αθήνα και δεν είναι δεδομένη η παρουσία μου, αν ψάχνετε μόνο 100% σίγουρους, αφήστε με απ΄έξω!
13. tzatzikis90
@tzatzikis90 πως φτάνεις; Για να σου πούμε πως θα έρθεις και πιο γρήγορα 🙂
καλημέρα σας…
14. sportbillygr
@winarg Γιατί, ξέρουμε πού θα πάμε..; 😛
@Echetlos προτίνεις να αλλάξουμε στέκι μετά από τόσα χρόνια;
Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;
Απομνημόνευση
Χωρίς λογαριασμό; Εγγραφή
Παρακαλώ πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη ή την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Θα λάβετε μέσω email τον σύνδεσμο για να δημιουργήσετε νέο κωδικό πρόσβασης.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε