sportsshoes.com

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 45 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@costastsico Χαχαχα… Έχω την γιορτή μου όπου να ΄ναι και λέω να μου κάνω κανένα δώρο!
    Όσον αφορά τα adidas, παίζει να έχουμε τις φθηνότερες τιμές από παντού.

costastsico
    Συμμετέχων

Σωστά , σε μόλις 6 μήνες εχεις τη γιορτή σου , πρεπει να ετοιμάζεσαι !!! Το κέρασμα μην ξεχάσεις .
    Οσο για την adidas εχεις δίκιο . Πριν κανά μήνα πήρα ακόμα ενα ζευγάρι glide boost για την προετοιμασία του αυθεντικού που έρχεται .
    Πάντως το sport shoes όταν εχει εκπτώσεις , πραγματικά συμφέρουν

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@costastsico Και κέρασμα, βεβαίως!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μου ήρθε ο ακόλουθος κωδικός και ισχύει για 24h: MXB6-UX1

Elda
    Συμμετέχων

@echetlos Νικο, ο κωδικος αυτος ειναι ατομικος (με βαση το e mail σου), μονο εσυ μπορεις να τον χρησιμοποιησεις. Λογικα ειναι υπενθυμιση οτι ληγει σε 24 ωρες, εμενα μου ηρθε το πρωτο ε μεηλ στις 28/8 και σημερα ηρθε ξανα νεο ε μεηλ (με τον ιδιο κωδικο) ως υπενθυμιση οτι ληγει ο κωδικος σε 24 ωρες. Εδω και αρκετο καιρο το sportsshoes στελνει μονο ατομικους κωδικους.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Αααα… μάλιστα! Δεν το ήξερα, thanks Μαράκι!

Elda
    Συμμετέχων

Εκπτωτικος κωδικος RUNAW16.
    Εκπτωση 10% μονο στα ειδη της σεζον φθινοπωρο/χειμωνας 2016. (AW16)

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Αν ενδιαφέρεστε για παραγγελία από το σάιτ για να γλιτώσουμε μεταφορικά, στείλτε μυνημα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@georgekall Εδώ, Γιώργο.

george
    Συμμετέχων

@kalogeridis εγω ναι ψηνομαι ….

Elda
    Συμμετέχων

Εχω εκπτωτικο κωδικο για ειδη SS18 (ανοιξη-καλοκαιρι 18). Ενδιαφερεται κανεις να προσθεσει στην παραγγελια μου να γλιτωσουμε τα μεταφορικα?

Elda
    Συμμετέχων

@skull, Μενω Σαρωνιδα, αλλα αν εισαι Αθηνα μπορουμε να βρουμε μερος συναντησης, στειλε μου ΠΜ αν ενδιαφερεσαι.

Elda
    Συμμετέχων

Αν προκειται ν αγορασει κανεις ας μου το πει να γλιτωσουμε τα μεταφορικα, θελω να κανω παραγγελια 67 ευρω.

vasilis lar
    Συμμετέχων

Ενημερωτικά το αγαπημένο μας sportsshoes εδώ και λίγο καιρό άλλαξε την τακτική του όσον αφορά τα μεταφορικά για Ελλάδα, πλέον ακόμα και να ξεπεράσει η παραγγελία τα 100 ευρώ υπάρχει χρέωση 3,95……όταν η παραγγελία είναι κάτω των 100 ευρώ παραμένει το κόστος στα 7,95….Η αλλαγή αυτή δεν ακουμπάει χώρες υπερατλαντικές όπως η Αμερική, η Αυστραλία, η Χιλή η ακόμη και γείτονες όπως την Αλβανία και τα Σκόπια……μάλλον επειδή εμείς φέτος πετύχαμε ανάπτυξη 5%

Elda
    Συμμετέχων

Δε βλεπω πουθενα ν αναφερεται τετοια χρεωση.

If your basket value is:

For orders under €100.00 – Standard delivery will cost €7.95
    For orders over €100.00 – Standard delivery is FREE

Offer applies only to purchases in Euros
    Offer applies only to standard delivery. Express delivery will still be charged for.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 45 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.