t0mak

 • Καλησπέρα,

  Επειδή δεν μου έκατσε καλά το Cilfton 8, σε αντίθεση με το 6, ψάχνω να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο για τα LR κυρίως και κατα δεύτερον για Easy, για την προετοιμασία για τον Μέγα Αλέξανδρο. Σκέφτ […]

 • Το 15 είναι αρκετά κοντά στην τιμή του 14 απο ότι βλέπω και έχει και zoomx. Ενδιαφέρον επιλογή.. σκεφτόμουν και το e-speed σαν εναλακτική, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αποροφφητικό

 • Καλησπέρα,

  Καθώς τα turbo 1, φτάνουν σιγά σιγά σε 4ψήφιο, θα πρέπει να πάω σε αγορά καινούριου. Ο ρυθμός θα είναι κοντά(κάτω) στο 5:00. Στα turbo η προστασία ήταν αρκετή, αλλά δεν κούραζε κιόλας.

  Έχω χρησιμοποιήσει mizuno rider, clifton 6, όπου το δεύτερο, ενώ ήταν ωραίο απο άποψη απορρόφησης, για να ανοίξω ρυθμό απαιτούσε μια έξτρα προσ…[Περισσότερα]

 • Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Μάλλον θα κυμανθώ σε αυτά που προτείνετε.

  @takisss Τώρα είμαι στην 3ή…. όσες και οι αλλαγές ημερομηνίας λόγω covid. Με βάση το πίνακα, λίγο κάτω απο 3:30hrs, το οποίο εφόσον έχουμε καινούρια αναβολή θα ήθελα να το κατεβάσω και άλλο.

 • Καλησπέρα σας,

  Ανακοινώθηκε η αναβολή του Μεγ.Αλεξάνδρου για τις 26/09,αμφίβολο το βλέπω και αυτό, αλλά ένας στόχος βοηθάει….

  Είμαι στην 11η εβδομάδα της προετοιμασίας (σύνολο 16, με βάση το πρόγραμμα απο εδώ) με ημερομηνία αγώνα 16/05. Με βάση το καινούριο χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να ξεκινήσω την καινούρια προετοιμασία στις 07/06. Τ…[Περισσότερα]

 • @elda ευχαριστώ για το σκεπτικό, τις έκανα τις εξετάσεις.

  Στα δύσκολα τώρα, γνωρίζει κάποιος παθολόγο ή γενικό, στην Θεσσαλονίκη, που να νιώθει απο τις απαιτήσεις τις προετοιμασίας ή να ασχολείται με την δρομική κοινότητα ?

  Θα το εκτιμούσα, εάν κάποιος είχε να προτείνει κάποιον (σε pm πάντα).

 • Για να βοηθήσω στην συζήτηση παραθέτω το link απο την ΑΑΔΕ. http://www.aade.gr/sites/default/files/2020-12/1147126_2020.pdf

  Σε γενικές γραμμές οτιδήποτε δεν κατασκευάζεται στο ΗΒ θα έχει κανονικά δασμούς, σαν να το κάνεις εισαγωγή π.χ. απο Αμερική. Το αγγλικό amazon πλέον υπολογίζει και το κόστος του τελωνείου.

 • Καλησπέρα,

  Για να μην φορτώσω το θέμα με τις βασικές εξετάσεις που αναφέρει η @elda , απευθύνθηκα σε μικροβιολογικό για το κόστος των εξετάσεων και ζήτησαν 135€ χωρίς τις εξετάσεις για μεταβολισμό/ορμόνες.

  Είναι νορμάλ σαν τιμή ή να ρωτήσω και αλλού ?

 • Ο/Η t0mak απάντησε στο θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στη συζήτηση Καταστήματα πριν από 2 έτη, 10 μήνες

  Καλησπέρα,

  Έχω έκπτωση 20% απο adidas. Ισχύει μέχρι 15 Δεκεμβρίου. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm

 • @geomaz Θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά το βάρος / ύψος και το πως θα ανταποκριθεί το εκάστοτε παπούτσι. Εγώ είμαι 1.75 με 70 κιλά.

  Εμένα με ενδιαφέρει η σταθερότητα που αναφέρεις, καθώς το όποιο παπούτσι, τ […]

 • @echetlos Σίγουρα δεν είναι φαρδύ. Σε cilfton είμαι σε κανονικό και όχι σε wide. Επίσης mizuno και turbo1 στα σωστά νούμερα μου (42,5) δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

  Πρόβλημα έχω με τα turbo2, στα οποία κατέβηκα σε 42 […]

 • Καλησπέρα,

  Έχω παραγγείλει τα next% στα 197€, αλλά λόγω γενεθλίων μου έστειλε η nike 25% έκπτωση και τα Alpha βγαίνουν 224€. Να γυρίσω πίσω τα next και να πάω φουλ για alpha? Έχουν τοσο μεγάλη διαφορά ??

 • Ο/Η t0mak απάντησε στο θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στη συζήτηση Καταστήματα πριν από 2 έτη, 10 μήνες

  @echetlos Ευχαριστώ για την απάντηση.

  Αγόρασα το VF, γιατί δεν νομίζω να το βρώ ξανά σε τόσο χαμηλή τιμή (το 4% “εξαφανίστηκε” απο την αγορά στα 170 εάν θυμάμαι καλά, με αρχική χαμηλότερη του VF).

  Το E-Speed, ευελπιστώ να παίζει κοντά στα 120€ σε κανα 2μηνο που θα χρειαστώ προπονητικό.

 • Ο/Η t0mak απάντησε στο θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στη συζήτηση Καταστήματα πριν από 2 έτη, 10 μήνες

  @echetlos Όντως έχεις δίκαιο για το site.

  Ναι, ανάμεσα σε αυτά είμαι, με την ελπίδα να γίνει κάποιος μαραθώνιος κατα Απρίλιο

 • Ο/Η t0mak απάντησε στο θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στη συζήτηση Καταστήματα πριν από 2 έτη, 10 μήνες

  15% extra έκπτωση στον ιταλό. Παίζει και το alphafly (262 € περίπου) και το next% (201 € περίπου)

  @echetlos Νίκο, για χρόνο μαραθωνίου κοντά στο 3:30, πρώτη προσπάθεια θα είναι και με ενδιαφέρει η προστασία, πιο προτείνεις ? (Long με clifton και turbo 1, tempo με turbo 2)

 • Ο/Η t0mak απάντησε στο θέμα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στη συζήτηση Καταστήματα πριν από 2 έτη, 10 μήνες

  Καλησπέρα,

  Early access για το stryd. Με τον κωδικό IWillBeReady, για Ελλάδα βγαίνει στα 212 €. Δεν ξέρω φυσικα εάν αξίζει…

 • t0mak σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 2 έτη, 11 μήνες

  Καλησπέρα απο Θεσσαλονίκη (Επίπεδο 3), ο αγώνας olympic day run που είναι προγραμματισμένος για αύριο, θα διεξαχθεί κανονικά, με το υγειονομικό πρωτόκολλο, χωρίς μάσκες την ώρα που τρέχουμε και στον τερματισμό θα δίνεται ατομική μάσκα (Τηλεφωνική ενημέρωση στις 13:00)

 • Ο/η Jeremyalfisti και ο/η t0mak είναι πλέον φίλοι πριν από 3 έτη

 • Ναι, στο ONE. Τα είχε φέρει την προηγούμενη εβδομάδα. Σε ανδρικά έφερε τα pegasus 35 turbo gyakusou και σε γυναικεία τα turbo 2. Τα είχε στα 99 €, αλλά το σάββατο το πρωί που πήγα τα είχε έξτρα έκπτωση στα 69 τα ανδρικά και στα υπόλοιπα είχε 30%. Ελπίζω να κρατήσουν και σήμερα οι τιμές και να βρω χρόνο να πάω.

 • Καλησπέρα,

  Να κάνω μια ερώτηση τα nike zoom pegasus 35 turbo gyakusou, πρακτικά είναι τα turbo 1 ? Τα έχει βγάλει σε προσφορα το outlet της Nike, στην Θεσσαλονίκη, στα 69 € και το σκέφτομαι…

 • Φόρτωσε Περισσότερα