Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αγωνας ΣΔΥΑ 21.1ΧΛΜ 03/03/2019

Αγωνας ΣΔΥΑ 21.1ΧΛΜ 03/03/2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 47 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stressbuster
    Συμμετέχων

Καλημέρα σας, σε λιγοτερο από 3 εβδομάδες θα γινει ο αγωνας του τιτλου.

Δηλώσαμε με τη συζυγο συμμετοχη στην διαδρομή ημιμαραθωνιου, η αληθεια είναι ότι δεν εχουμε δουλεψει και οι 2 οσο θελαμε στις προπονήσεις αλλα θα δοκιμάσουμε(εγω ποιο πολύ καθως η συζυγος εχει ξανατρεξει στα 21.1 της Αθηνας περυσι).

Διαβαζοντας παλια θεματα για τον αγωνα σχετικα με το κοστος του μας κοστισε 10 ευρω το ατομο χωρις μπλουζακι ενημερωτικα.

Οσοι λαβετε μερος θα χαρουμε να σας δουμε στην εκκίνηση.

Πως βρίσκουμε λαγο ρε παιδια, δεν εχω ξανατρεξει ετσι και θα ηθελα να κυνηγαω καποιον με τον ιδιο στοχο π.χ ρυθμο κοντα στο 5.00 5.10 στα πρωτο μισο και μετα στην επιστροφη ισως λιγο ποιο κατω μπας και πειθαρχήσω και κανω αυτό το negative split.

Elda
    Συμμετέχων

Kαλημερα. Μετα απο 4 χρονια αποφασισα να τον τρεξω κι εγω αυτον τον αγωνα. Καπου εκει λεω να κινηθω κι εγω, αναλογα και τον καιρο γιατι συνηθως εχει βοριαδες που κανουν το πηγαινε παιχνιδι και την επιστροφη ζορι, οποτε αν συμβει κατι τετοιο δεν παιζει σε καμια περιπτωση negative split, μονο αν εχει νοτιαδες ή απνοια. Το 14 που ειχα κανει και το ρεκορ μου (20χλμ ηταν τοτε) ειχε 7 μποφορ βορια, καπου 6 βαθμους και χιονονερο και ειχα τρεξει το πρωτο μισο σε 49′ και το δευτερο σε 52′, 1:41:01 τελικο (5’03 pace). To 15 ειχε παλι τον ιδιο καιρο αλλα τοτε δεν ημουν καλα αγωνιστικα και ειχα κανει γυρω στο 1:52 αν θυμαμαι καλα. Φετος που εχω επανελθει τρεξιματικα, πιστευω οτι μπορω να κινηθω γυρω στο 5’05-5΄10, θα το δω στην πορεια αυτο και αναλογα και με τους παλμους μου. Ειμαι και σε φαση προετοιμασιας μαραθωνιου οποτε δε θα ειμαι ξεκουραστη. Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε να ξεκινησουμε μαζι και στην πορεια οπως μας βγει.

stressbuster
    Συμμετέχων

Μια χαρα Elda ,θα γκρουπαριστουμε και καιρου επιτρεποντως προσαρμόζουμε ρυθμο.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Πριν λίγους μήνες (κι ελπίζω και άμεσα σε 1-2 πάλι) θα γινόμουν με χαρά ο λαγός σας αλλά δυστυχώς το τελευταίο διάστημα “λαπάδιασα” επικίνδυνα και δεν προλαβαίνω να επανέλθω ως τότε..

Καλό αγώνα σας εύχομαι! Ίσως έρθω να σας θαυμάσω!

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Και γώ μετα απο 6 χρόνια θα δώσω παρών καθαρά λόγω flat διαδρομης ωστε να κάνω σοβαρό τέστ πριν τον μαραθώνιο στην Θεσσαλονίκη, αλλη επιλογή δεν υπάρχει, ο ημί της Αθήνας ειναι “ανέβα-κατέβα”..

thanasisnk
    Συμμετέχων

καλησπερα!εχω δηλωσει και εγω στον συγκεκριμενο αγωνα

chriskapsio
    Συμμετέχων

Κάπου στο 5.10 είμαι και εγώ σε αυτό τον αγώνα! Εάν σας δω στην αναμονή θα σας ακολουθήσω, εάν δω ότι δυσκολεύομαι θα σε δέσω stressbuster να με τραβήξεις ρε παιδί μου!!!

stressbuster
    Συμμετέχων

Chriskapsio ρε φιλε σωθηκες τωρα.
    Από την Κυριακη που καηκα , χθες εκανα τα 6 από τα 12 350αρια που ειχα γιατι μαλλον δεν ξεκαψα.Ειχα δυναμη ειχα ανασες δεν ειχα διαθεση, ψυχολογικα ντεφορμέ.
    Μην βασιστείς πανω μου γιατι μας βλεπω στο Καβουρι για καφε :).
    Εχω κανει προπονητηκα την αποσταση σε 5,15 με 162 παλμους, θα δουμε αναλογα με τις συνθηκες.

chriskapsio
    Συμμετέχων

Κατηφόρα είναι θα φτάσουμε στο Καβούρι. Για καφέ είμαι μέσα. Το θέμα είναι η επιστροφή που θα είναι ατελείωτη! Τεσπα, θα βάλω τα δυνατά μου να μη σε επιβαρύνω και που ξέρεις ίσως σε σπρώξω λίγο εάν είναι ευνοϊκές οι συνθήκες!!! 1.50 είχα κάνει πέρυσι και λέω να κόψω 2 λεπτά από αυτό. 11 μέρες έμειναν και έχω και 5νθήμερο ταξίδι στη μέση. Προπονήσεις πάνε περίπατο….

Elda
    Συμμετέχων

Τελικα για αλλη μια φορα προβλεπονται βοριαδες 5-6 μποφορ οποτε ξεχαστε τα negative split, αφηνουμε τον αερα να μας παει στο πρωτο μισο και σπρωχνουμε τον τοιχο στο δευτερο. Ειναι απιστευτο ομως, τεταρτη φορα συμμετοχη σε αυτον τον αγωνα με παρομοιες καιρικες συνθηκες. Ευτυχως που ειμαι μαθημενη στους βοριαδες και δε με φοβιζουν.

Echetlos
    Συντονιστής

Συντρέχτες, ποιο καλό παιδί θα ανεβάσει τον περσινό του αγώνα από το connect;

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Καλημέρα Νίκο @echetlos

Echetlos
    Συντονιστής

Σ’ ευχαριστώ, Δημήτρη! 🙂

stratus
    Συμμετέχων

Elda
    Συμμετέχων

380m διαφορα το 935 απο το 235???

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 47 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.