Αξιοπιστία ιστοσελίδας

• Αυτό το θέμα έχει 13 απαντήσεις, 7 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη georun.
Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 1 έως 14 (από 14 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Παιδιά, ξέρει κανείς αν αυτή η ιστοσελίδα https://www.nkspu.com είναι αξιόπιστη;
    Το scamadviser.com δεν βγάζει ουσιαστικό αποτέλεσμα

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@skull κάνει μπάμ ότι πιθανότατα ειναι απάτη…
    δέν έχει στοιχεία επικοινωνίας (ούτε τηλέφωνο, ούτε διεύθυνση) και τα έχει όλα γύρω στα 20-30 USD
    Stay away, εκτός αν βρείς κάποιον που να έχει αγοράσει από εκει, και σου πεί οτι ειναι ΟΚ

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@aristidi
    το πρόσεξα αυτό, μου έκανε εντύπωση που δεν βγάζει αποτέλεσμα στις σελίδες που κρίνουν την αξιοπιστία τέτοιων ιστοσελίδων.

Elda
    Συμμετέχων

Οταν μια σελιδα δεν εχει ουτε τηλεφωνο ουτε διευθυνση και εχει τοσο μεγαλη διαφορα στις τιμες οπως λεει κι ο Αριστειδης πιο πανω, δε χρειαζεται καν να μπειτε στον κοπο να ψαξετε την αξιοπιστια της.

Echetlos
    Συντονιστής

@skull Πέραν αυτών που λένε τα παιδιά, μακρυά από σελίδες που δεν έχουν Paypal.
    Επίσης, με μια ματιά που έριξα στα Pegasus 34 π.χ, τα χρώματα αυτά δεν υπήρξαν ποτέ.

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@echetlos
    Νίκο, αυτό που λες μάλλον είναι η πιο σοβαρή ένδειξη της ΜΗ αξιοπιστίας της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά

Fanis
    Συμμετέχων

Μεγαλη προσοχη!την εχω πατησει με αναλογο σαιτ.εκανα παραγγελια μποτακια πολιτικα με 35€ και HOKA για τρεξιμο.τα μποτακια δεν ηρθαν ποτε και τα αθλητικα αντι για ΗΟΚΑ μας ηρθαν REEBOK.

Echetlos
    Συντονιστής

@fanis Tα Run Fast Pro σού ήρθαν; 😛

Fanis
    Συμμετέχων

Δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ήρθε Νικόλα.παντως από χρώμα ήταν σούπερ, μπλέ ηλεκτρικ

georun
    Συμμετέχων

καλησπερα σας!ξερει κανεις αν αυτο το site ειναι αξιοπιστο?εχει κανει κανεις αγορες απο εκει?ειναι οντως της salomon?εχει καλες τιμες!

https://www.salomonoutletgreece.com/

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@geo-filippisyahoo-gr απάτη φαίνεται κατά 99.99%, μην αγοράσεις αν δεν βρεθεί κάποιος να πεί κάτι διαφορετικό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων

Aδερφε καλησπέρα
    Απατη

Με την μια χτυπα σε ματι τα λαθος ορθογραφικά σε Εισοδο και σε αναζητηση,
    Δεν υπαρχει επικοινωνια παρα μονο με ενα μαιλ ουτε τηλ ουτε τιποτα
    Moνο και μονο το greece.com μου κανει μπαμ

Και με εξοδα αποστολης 15,04 σε ολο τον κοσμο..ειτε αγορασεις απο τιν κινα ειτε απο την ρωσια για να στα φερουν 15,04

Βρωμά πολυ..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
    Συμμετέχων
    georun
    Συμμετέχων

ευχαριστω πολυ παιδια!!!!!
    εχει τις ιδιες τιμες με wiggle σε προσφορα!

ειπα κι εγω!!!!!

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 1 έως 14 (από 14 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.