Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021

• Αυτό το θέμα έχει 106 απαντήσεις, 41 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 107 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι έγινε ρε παιδιά, κανείς δεν θα κατέβει;;;

PanDex
    Συμμετέχων

10αρακι, παραδοσιακά…

389 PAP
    Συμμετέχων

Καλημερα νικο!!! Παμε φετος για sub3!!!

theolvs16
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους!
    2η συμμετοχή φέτος και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θα είμαι ευχαριστημένος αν κάνω 3:40:00.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostas18 Κώστα, είδα ότι στα Γιάννενα πέταξες, ε;

Hadabis
    Συμμετέχων

Δεύτερος μου μαραθώνιος και πρώτος στη κλασσική μιας που άνοιξε θέμα μια ερώτηση μήπως ξέρει κανείς. Τα τζελακια περνανε στον έλεγχο του αεροδρομίου;;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@hadabis Καλή ερώτηση…
    Ε και δεν παίρνεις από εδώ; Θα έχει στην έκθεση.

Τα τζελακια περνανε στον έλεγχο του αεροδρομίου;;

389 PAP
    Συμμετέχων

Ναι πηγαμε πολυ καλα νικο τωρα ερχομαστε με φορα για αθηνα😎
    Να περιμενω κουδουνες στο 39;;;

georun
    Συμμετέχων

νικο ανεβαινω για τον 10ο κλασσικο!

σαφως τα τζελακια περνανε απο τον ελεγχο.

10 χρονια τωρα περνανε τα τζελακια!

ρε τι ωραια που περναγαμε στα pasta party!!!!

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 6 μήνες πριν από georun.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 6 μήνες πριν από georun.
    harris_vak
    Συμμετέχων

Νομίζω ότι σε χειραποσκευή εντός αεροπλάνου μπορείς να μεταφέρεις υγρά με μέγιστο όριο 1000ml, σε συσκευασίες max 100ml η καθεμία. Οπότε και τζελακια μπορείς. Για σιγουριά ρώτησε το όταν βγάλεις εισιτήριο.

Hadabis
    Συμμετέχων

Επειδη θα τρεξω πρωτη φορα φετος στο κλασσικο μαραθωνιο και εχω καποιες αποριες πανω στα διαδικαστικα του αγωνα θα ρωτησω καποια πραγματα αν μπορουν εδω μεσα οι ποιο εμπειροι να με βοηθησουν.
    1.Δεν ειμαι απο αθηνα και θα μεινω σε ενα φιλο στα σπατα. Θα μπορει να με παει στον αγωνα με αυτοκινητο την ημερα;;; ή θα ειναι αδυνατο;;.
    Σκεφτομουν μηπως εκλεινα καποιο δωματιο εκει μαραθωνα αλλα δεν βρισκω κατι κοντα στην εκκινηση και δεν ειμαι σιγουρος.
    2.Αν αφησω πραγματα στην εκκινηση για να τα παραλαβω στον τερματισμο θα βγαλω ακρη μετα ή ειναι ταλαιπωρια μετα να βρεις τα πραγματα σου λογω πολυ κοσμου;;
    3. Μηπως ξερετε ποτε θα μας ερθει ενημερωση σε ποιο αγωνα απο τους δυο και σε τι μπλοκ θα τρεξουμε;;;
    Ευχαριστω Πολυ

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@hadabis

#1. Είναι δυνατόν, αλλά θα ταλαιπωρηθεί. Το πιο εύκολο ειναι να σε αφήσει σε κάποιο σημείο που επιβιβάζουν τα πούλμαν της διοργάνωσης και να κατέβεις με τα λεοφορεία της διοργάνωσης (όπως κάνουμε οι περισσότεροι). Λόγω covid θες να το αποφύγεις?

#2. Καμία απολύτως ταλαπωρία. Αυτοματοποιημένη διαδικασία. Το μόνο “πρόβλημα” είναι ότι η παραλαβή στην αφετηρήια “κλείνει” νωρίς, άρα την τελευταία μισή με μία ώρα πριν την εκκίνηση δεν θα έχεις πράγματα. Οπότε άν έχει κρύο ή βρέχει θα χρειαστεί να έχεις κάτι μαζί. Συνήθως παίρνουμε ένα ρούχο για πέταμα, και το πετάμε λίγο πριν την εκκίνηση

#3. Ειδικά φέτος, και λόγω covid, αλλά και επειδή απολύθηκε μετά από δεκαετείες ο τεχνικός διευθυντής με το επιτελείο του που “έτρεχε” αυτά τα θέματα, όλα είναι άγνωστο πώς θα γίνουν

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@hadabis
    Όλοι το ίδιο άγχος κι απορίες είχαμε την πρώτη φορά, συντρέχτη. Είναι κι αυτό μέρος της διαδικασίας κι έχει την ομορφιά του. Μην ανησυχείς…

@aristidi
    Μεγάλες αλλαγές φέτος στον ΣΕΓΑΣ αλλά τα τεχνικά πρωτόκολλα για την οργάνωση υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η λογική λέει ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο απλά να τα εφαρμόσει η καινούργια ομάδα.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@echetlos ίδωμεν..

@hadabis
    για την ιστορία το 2019 ο αγώνας ήταν 10-Νοε και το email ήρθε 30-Οκτ
    Αν ακολουθηθεί το ίδιο πρωτόκολλό τώρα που ειναι 14-Νοε θα έρθουν γύρω στις 3-Νοε

Hadabis
    Συμμετέχων

@aristidis δεν θελω να το αποφυγω λογω covid αλλα σκεφτομαι για να αποφυγω ταλαιπωρια καθως θα ειμαι σπατα ειναι σχετικα ευκολο να με παει εκει με αυτοκινητο.
    Οσο για τα πραγματα ωραια γιατι ηθελα να αφησω μια αλλαξια για μετα τον τερματισμο. Τελευταιοι αγωνες που συμμετειχα ειχαν 30+ βαθμους οποτε κρυο και βροχη ευπροσδεκτα αρκει να μην ριξει τοσο που χρειαστουμε βατραχοπεδιλα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 107 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.