Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / ΛΙΟΦΙΛΙΑ 2023 – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10000μ

ΛΙΟΦΙΛΙΑ 2023 – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10000μ

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Θα πάει κανείς;

dimitris765
    Συμμετέχων

όχι δεν είχαμε βύσμα να μας βάλει

Skakinen
    Συμμετέχων

Είχα συμμετάσχει πριν μερικά χρόνια ως δρομέας και φέτος θα είμαι παρών ως coach.
    Ένας αθλητής μου τρέχει στην 3η σειρά. Στην ίδια σειρά τρέχει και ένας φίλος, οπότε θα είμαι και ως οπαδός!

dpap147
    Συμμετέχων

Παρών!! 1η σειρά κλασικά… Πάντως λόγω μεγάλης ζήτησης για τον εν λόγω αγώνα μήπως οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα να εισηγηθούν να γίνει διήμερος για να τρέχουν όλοι;;; Να έχει 4 για παράδειγμα σειρές το Σάββατο το απόγευμα και άλλες 4 την Κυριακή το απόγευμα… Σίγουρα θα είναι δύσκολο το εγχείρημα αλλά όχι και ακατόρθωτο.

tazi
    Συντονιστής

Δηλωσα και εγω το παρων, υστερα απο σκεψη, skakinen θα ειμαι στη τριτη σειρα. Προσπαθεια για σαμπ 40 που νομιζω θα επιτυχω χωρις ιδιαιτερη δυσκολια. Ξεκινησα τρεξιμο 1 Νοεμβρη, 4 χλμ με μεγιστο τα 9, ολα ελευθερα, πηγα στο δεκαρι του ΑΜΑ με το νουνερο ενος φιλου χωρις να ξερω τι να περιμενω. 4310, σουπερ χαπι. Μετα στο ΣΔΥΑ 4110, περιεργως βαθρο, με το ιδιο κονσεπτ και τωρα μετα απο πιο στοχευμενο προγραμμα να δω που θα κατσει η μπιλια. Δηλωνω ακομη τραυματιας, στην αποδομη ομως του προβληματος και αυτο ειναι που με χαροποιει. Μικαμε για τον ολοκληρωμενο αγωνα που γινεται στην Ελλαδα σε αυτη τη αποσταση. Ευγε στον Δημητρη Υεοδωριδη που τον οργανωνει και σε οδους τον στηριζουν. Καλη επιτυχια σε ολους οσους λαβουν μερος

tazi
    Συντονιστής

Mission accomplished τελικα αλλα με αρκετο πονο. Βασικα υπερεκτιμησα τις δυνατοτητες μου, ξεκινησα λιγο πιο γρηγορα και το πληρωσα στο τελος. 3950 για την ιστορια

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κορυφαίος οργανωτικά αγώνας για άλλη μία φορά, παρά τον ισχυρό άνεμο.
    Ωραίο να βλέπεις φίλους και γνωστούς μαζεμένους, όπως βέβαια και την elite σειρά.

@tazi
    Νικ, το είχες πάρει και λίγο στην πλάκα, σωστά;
    Χαιρετούρες, φιλάκια, αυτόγραφα ενώ έτρεχες και δεν συμμαζεύεται… 😀

tazi
    Συντονιστής

Κατεβαινω στις εκλογες του σωματειου😝

dpap147
    Συμμετέχων

Κανονικό fun club ο Νίκος!! Χαμός σε κάθε πέρασμα… νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα εκλογής …. ο λαός σε θέλει!!
    Εξαιρετική ατμόσφαιρα για άλλη μια φορά, ο αέρας μας τα χάλασε λίγο, παρόλα αυτά βγήκε ένα μικρό pb (περίμενα λίγο καλύτερα).

tazi
    Συντονιστής

Συγχαρητηρια @dpapa147. Pb με τετοιο αερα ειναι επιτυχια.

dpap147
    Συμμετέχων

😊👍

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.