- Αυτό το θέμα έχει 14 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 1 μήνα πριν από τον χρήστη
Stellarun.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
18 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:36 #132843
SteliosΣυμμετέχωνΑς γράψει όποιος θέλει Ποιά παπούτσια τον ενθουσίασαν και ποιά ήταν απογοήτευση κατά τη γνώμη του την προηγούμενη χρονιά.
Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε το alphafly 3 . Περίμενα να είναι ένα πιο ελαφρύ V1 αλλά τελικά μάλλον έσπασε το καλούπι. Προφανώς είναι καλό παπούτσι, απλά περίμενα πολλα περισσότερα.
Η έκπληξη της χρονιάς ήταν από μια μάρκα που δεν μου άρεσε ποτέ τη New Balance. Το elite v3 δεν το θεωρουσα super shoe και σε καμία περιπτωση δεν ανταποκρινόταν στην τιμή του για εμενα, έτσι δε θα έπαιρνα ποτε ξανά παπουτσι από την NB (τουλάχιστον τόσο ακριβό)
Σε μια βόλτα λοιπόν βρήκα το V4 κάτω από 100€ όποτε μιας και το θεωρώ πανεμορφο αποφάσισα πως στην χειρότερη θα το φοραω έξω.
Δεν έχω σταματήσει να το βάζω σε όλες τις προπονησεις . Κάνει τα παντα . Είναι κατ εμε ένα πιο γρήγορο superblast. Θεωρουσα από τα reviews πως δε μπορεί να παει γρήγορα αλλά παει ωραία και ξεκουραστα και στο 3:15. Μπορεί να μην έχει την έκρηξη κάποιων άλλων αλλά σε παει πολυ ομαλά και κρατάει ταχυτητα άνετα και τα ποδια φρέσκα. Δε περιμενα πως θα το πω ποτε αλλά για εμενα η New Balance έβγαλε το παπουτσι της χρονιάς.18 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:51 #132844Blackdog
ΣυμμετέχωνΕγώ καταευχαριστήθηκα το rebel v4, πανάλαφρο και με πολύ καλή επιστροφή μόλις στα 100ευρώ και χωρίς πλάκες πολλά πολλά. Μοναδικό αρνητικό η μικρή διάρκεια ζωής του (αξίζει όμως να το έχεις). Εξαιρετικό επίσης το speed4 πραγματικά ελβετικός σουγιάς.
Απογοήτευση δυστυχώς το ελληνικό ena, εξαιρετικά ανομοιόρμοφο με όλο το βάρος από κάτω…18 Φεβρουαρίου 2025 στις 22:25 #132845
Delitzakis HliasΣυμμετέχωνMag Max! Θέλει λίγο στρώσιμο αλλά είναι το fun παπούτσι που έχω δοκιμάσει ever.Προφανος δεν είναι για διαλειματικες αλλά έχω πάει από 6:30 -5 :50 pace /km μέχρι και 4:40 και ήταν πάλι ζωντανό. Τεράστιο bounce και προστασία. Λογικά θα είναι και το παπούτσι μου στο πρώτο μου μαραθώνιο. Η μεγάλη διαφορά που έχει από τ novablast 4 που έχω επίσης είναι το bounce και η fun αίσθηση και φυσικά το ότι δεν γλιστράει καθόλου. Σύντομα θα δω τις διαφορές και με το 5 που σκέφτομαι να αγοράσω.
19 Φεβρουαρίου 2025 στις 01:29 #132846
AlkisΣυμμετέχωνHoka Cielo v1.
Με λίγα λόγια απίθανο παπουτσι, ιδανικό για heel strikers σαν εμένα ,με ατελείωτο bounce.
Ως αγωνιστικό παραμένω με το αγαπημένο μου Primex με την απύθμενη σόλα του των 50 χιλιοστών ,αλλά σίγουρα ένα από τα καλύτερα παπούτσια του 24!
Για τον καινούργιο χρόνο υποψιάζομαι ότι το παπούτσι που θα ξεχωρίσει βρίσκεται στο….. επόμενο review τού Νικου!19 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:18 #132847
dpap147ΣυμμετέχωνΓια να αναφερθούμε και σε πιο γήινα παπούτσια θα πω ότι με απογοήτευσε το ΝΒ Propel 4, το οποίο ενώ ήταν καλό έως τα πρώτα 400 – 500 χλμ μετά έπεσε η απόδοσή του κατακόρυφα. Απογοήτευση για μένα και το Speed 3, το οποίο ομοίως με το προηγούμενο μετά τα 400 – 500χλμ έγινε κούτσουρο. Αντίθετα το ΝΒ elite v 2 το φοράω ακόμα σε ελεύθερα τρεξίματα και ας έχει συμπληρώσει 1500χλμ!! Τέλος, απ΄ ότι φαίνεται θα γράψει ιστορία το νέο μου απόκτημα Adizero SL2 …. αλλά ας επιφυλαχθώ αφού δεν έχει συμπληρώσει ούτε 100χλμ, η αίσθηση όμως είναι εξαιρετική!
19 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:20 #132848
aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΠολλά χρόνια θα ζήσει αυτός που άνοιξε το thread.
Είχα μπει για να βρω το Review του TS8 για να γράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι και έπεσα πάνω στο thread. Από αργά συνεχόμενα μέχρι διαλειμματικά είναι η #1 επιλογή. Το TS8 (δεύτερο ζευγάρι) έχει φτάσει 1500km και παρόλα αυτά το προτιμώ και «στραβώνω» όταν πρέπει να τρέξω με κάποιο άλλο σε προπόνηση μόνο και μόνο για rotation. Πρόσφατα πήρα και TS10 και το χρησιμοποιώ στα διαλλειματικά. Ακόμα και στη βροχή, κολλάει κάτω!
Απογοήτευση? Κανένα. Ίσως επειδή διαβάζω gorun και ο Νίκος μας προλαβαίνει από απογοητευτικές επιλογές? χαχα (Το Ena δεν το μετράω γίατι ήταν τσάμπα)20 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:06 #132849
Nikos PilikasΣυντονιστήςΑρχίζονας ανάποδα, περίμενα πολλά περισσότερα απο ιο νέο Turbo (Pegasus Plus). Κυρίως σαν αίσθηση, γιατί ως απόδοση έβγαλα πολύ καλές προπονήσεις μαζί του.
Ακολουθώντας την μέθοδο του PIR της Euroleague (που θα βγάλει MVP τον αντιμπασκετικό), για εμένα MVP της χρονιάς είναι το SL2.
20 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:21 #132851
AntoniosΣυμμετέχωνΘα αναφερθώ στο ΗΟΚΑ Skyward X. Τόσο προστατευτικό και άνετο παπούτσι είχα πολλά χρόνια να φορέσω. Παρόλο το ύψος του και το βάρος του είναι σταθερόtato χωρίς να επιβαρύνει καθόλου το πόδι. Είναι η πρώτη φόρα που έδωσα σχεδόν 200€ για παπούτσι και είχα πολλή περιέργεια να δω, αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου. Εξαιρετικό. Το δε review του Νίκου είναι απίστευτα ακριβές. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο για ποιά δουλειά το θέλει κάποιος το παπούτσι. Εγώ που ασχολούμαι με το τρίαθλο, όταν φτάνει η ώρα να τρέξω με κουρασμένα πόδια, θέλω κάτι που να προστεύει τα πόδια και να είναι ξεκούραστο. Και στα long που έκανα όμως, όταν ήθελα να ανεβάσω λίγο το ρυθμό, ανταποκρινόταν εξαιρετικά. Τα αξίζει 100% τα χρήματα του. Να αναφέρω και κάτι άσχετο με το thread καθώς δε γράφω συχνά. Εδω και τρία χρόνια δεν αγοράζω παπούτσι αν δε διαβάσω την αξιολόγηση του Νίκου. Keep up the good work.
23 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:36 #132877kfr
ΣυμμετέχωνΑν αναφερόμαστε σε παπούτσια που κυκλοφόρησαν πέρυσι, θα σταθώ στα παρακάτω:
– Το Adidas SL2 ήταν το παπούτσι που έβαζα χωρίς να το σκεφτώ τις περισσότερες ημέρες. Πραγματικό πολυεργαλείο. Ήταν το πρώτο παπούτσι που σκέφτηκα να αγοράσω ξανά (αλλά τελικά επικράτησε η σκέψη να δοκιμάσω κάτι άλλο, έτσι γιατί και αυτό είναι ωραίο!).
– Το Asics Noosa Tri 16 (σπάνιο πουλί) είναι μια εξαιρετική υλοποίηση της ιδέας φτιάχνω με απλά υλικά ένα γρήγορο παπούτσι. Μειονέκτημα η πολύ σφιχτή εφαρμογή του, κυρίως το χαμηλό ύψος στο toebox.
– Το Saucony Endorphin Rift. Με την τρίτη προσπάθεια η Saucony πέτυχε να μεταφέρει τις αρετές της σειράς Endorphin σε ένα παπούτσι βουνού. Γρήγορο, απορροφητικό, προστατευτικό, με εξαιρετική εφαρμογή.Απογοήτευση; Το Saucony Speed 4. Θα αναφερθώ στο κύριο μειονέκτημά του για μένα, τη σχεδιάση στα πλαϊνά, που κάνει τα μικρά μου δάχτυλα να μουδιάζουν μετά από κάποια ώρα.
25 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:36 #132892
KostakosΣυμμετέχωνΑρχίζω και χαιρομαι και γελάνε και τα μουστάκια μου που λέγανε και οι παλιοί
Κι αυτό γιατί άκουσα (αν και δεν ήθελα για να πω την αλήθεια μου) το Νίκο για το Adidas SL2 και μάλιστα πήρα και δεύτερο ζευγάρι πριν από λιγες μέρες.
Φοριέται από εμένα, για τα πάντα!!!!
Όπως το χαρακτήρισε ο Νικ ——> Σκυλί !!!!!
Για περσινα δεν μπορώ να έχω απόψη αφού μόνο με nimbus έτρεξαΤώρα θα μπούμε σε σκέψη για το ζευγάρι που θα εναλλάσσει το SL2
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 2 μήνες πριν από
Kostakos.
18 Μαρτίου 2025 στις 19:39 #133036
naftonyΣυμμετέχωνΔιευρύνοντας λίγο το θέμα, θα ήθελα να αναφερθώ σε μερικά παπούτσια που με ενθουσίασαν και απογοήτευσαν τα παλιότερα χρόνια χρόνια. Όπως και όλοι μας έχω αλλάξει πολλά ζευγάρια, κάποια όμως από αυτά θα τα αγόραζα ακόμα και σήμερα, την εποχή των σύγχρονων αφρών και των super shoes, χωρίς δεύτερη σκέψη.
– New Balance zante v1 : Ότι πιο άνετο έχω φορέσει, το παπούτσι κάλτσα. Δεν καταλάβαινες τι φορούσες, μπορούσες να πας αργά, γρήγορα και γενικά να κάνεις οτιδήποτε απροβλημάτιστα. Παρότι ήμουν νέος στο τρέξιμο και δεν ήξερα πολλά, το παπούτσι το φορούσα για τα πάντα και αυτό δεν έλεγε όχι. Στη συνέχεια η σειρά διαφοροποιήθηκε, έγινε παπούτσι για πιο γρήγορες προπονήσεις, παρέμεινε όμως πολύ καλό και τιμήθηκε σε όλες τις εκδόσεις.
– Adidas adizero boston 7 : Το παπούτσι ξυράφι, ευθύβολο και άμεσο, πατούσες και έφευγες και σε παρακαλούσε να πας πιο γρήγορα. Παρά τα 270 γρ. στο δρόμο φαινόταν πολύ ελαφρύ και πάντα χαιρόμουν που το φορούσα στις γρήγορες προπονήσεις, εντός και εκτός στίβου. Κατόπιν η σειρά ψιλοχάλασε, δεν ξαναασχολήθηκα, ενώ το boston 12 δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω.
– Nike pegasus turbo v1 : Καλά, για το turbo έχουν ειπωθεί τόσα πολλά, ίσως το καλύτερο all around παπούτσι που έχω φορέσει, μου έκατσε τόσο καλά και το αποχωρίστηκα με βαριά καρδιά. Και πανάλαφρο, και μαλακό, και αργό, και γρήγορο, το πάνω μέρος τέλειο, τι να λέμε. Και η δεύτερη έκδοση ήταν καλή, αλλά η πρώτη ήταν μαγεία, δεν ήθελες να τελειώσει η προπόνηση. Και φυσικά η Nike, αγνοώντας τους χρήστες, δεν το ξαναέβγαλε.
Παπούτσια που με απογοήτευσαν ήταν το Hoka clifton v4, καθώς και το skechers maxroad 4 , για διάφορους λόγους, και γρήγορα διακόπηκε η σχέση μας.19 Μαρτίου 2025 στις 13:12 #133039
Roberto4CarlosΣυμμετέχωνΜε πιάνει νοσταλγία όταν σκέφτομαι τις στιγμές που φόρεσα παπούτσια που μου άλλαξαν τη δρομική μου ζωή!
Saucony Breakthru (3η έκδοση)
Βrooks Launch (3η έκδοση)
Nike Turbo (2η έκδοση)
Nike Vaporfly (2η έκδοση)
όταν όλα αυτά τα έτρεξα για πρώτη φορά θυμάμαι να χασκογελάω και να μένω με το στόμα ανοιχτό! Απίθανη αίσθησηΑπογοήτευση ίσως ένιωσα(μάλλον ήταν too much για μένα) με το Novablast 2 και NB1080v12 τα οποία τα έδωσα πριν καν κλείσουν 30χλμ, ενώ δεν μπορώ να πω ότι ταίριαξα ποτέ με τη σειρά Ride της Saucony!
19 Μαρτίου 2025 στις 16:15 #133040
StellarunΣυμμετέχωνMια που μιλαμε για παπουτσια εγω εχω τα ΝΙΚΕ ΑLPHA FLY2 EXOYN KANEI γυρω στα 270-300 ΧΛΜ ως τωρα. Τα εχω χρησιμοποιησει μονο σε μεγαλους αγωνες.Πριν 2 εβδομαδες αγορασα τα NIKE VAPORFLY NEXT3% και ετρεξα στον ΗΜΙ ΑΘΗΝΑΣ για να τα τεσταρω. Ειναι σιγουρα ελαφρυτερα απο τα ALPHA FLY κατα τα αλλα δεν με ενοχλησαν μπορω να πω οτι ενοιωθα και ελαφρυα τα ποδια μου μετα χωρις κατι να με χαλασει στο παπουτσι. Την Κυριακη αυτη τρεχω ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ εξωτερικο και ο ρυθμος μου υπολογιζεται στο 05.40΄΄ Το ερωτημα ειναι παω με τα ALPHA FLY παροτι εχουν κανει αυτα τα χλμ που ανεφερα παραπανω η “ρισκαρω” με τα VAPORFLY NEXT3% δοκιμαζοντας τα ως τωρα σε εναν ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ και σε ενα 15αρι ? Απο οσο εχω διαβασει απο τον Νικο και γενικα ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΕ τελικα αυτα τα παπουτσια κανουν τα συγκεκριμενα και για ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ? ΣΤΟΝ ρυθμο αυτο που παω εγω βασικα θα ηθελα την ταπεινη σας αποψη. Ευχαριστω.
20 Μαρτίου 2025 στις 08:04 #133046
Nikos PilikasΣυντονιστής@stellakoletti Γεια σου, φιλενάδα.
Εγώ θα πήγαινα με τα AF2. Πιο σταθερή και “γεμάτη” σόλα.
Το VF3 είναι γρηγορότερο παπούτσι αλλά και πιο απαιτητικό.-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 1 μήνα πριν από
Nikos Pilikas.
20 Μαρτίου 2025 στις 12:13 #133052
StellarunΣυμμετέχωνΝικο κι εγω σμυφωνω μαζι σου απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω! βασικα επειδη εχουν κανει τα 280χλμ ειχα μια αμφιβολια αλλα μια χαρα τα βλεπω ακομα οποτε θα σε ακουσω οπως κανω παντα αλλωστε! 🙂
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 έτος, 2 μήνες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.