Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 2

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,231 έως 1,245 (από 1,670 συνολικά)
  • Συντάκτης
    pseiras
    Συμμετέχων

43 νουμερο δεν βγαζει στο Clifton ? Παντου οπου το βλεπω παει απο 42 μισο στο 43 μισο.

longrunnidis
    Συμμετέχων

Tσέκαρε το μήκος σε εκατοστά από το sizing της εταιρείας. Κι εγώ έτσι τα πήρα.

pseiras
    Συμμετέχων

Ok αυτο θα κανω. Να εισαι καλα.

Αν μπορεσεις γραψε και εντυπωσεις απο κανα long μεγαλυτερο του δυωρου οταν και εφοσον.
    Σε ευχαριστω.

Echetlos
    Συντονιστής

@pseiras Ό,τι ισχύει και για το Clifton 5, Κώστα.
    Απλά, ένα τικ πιο μαλακό.

pseiras
    Συμμετέχων

@echetlos
    Λέω να το τιμήσω Νίκο να μου φυγει και η περιεργεια με τα Hoka.
    Για διάφορους λόγους θα προτιμησω αυτο σε σχεση με το Rincon και βλεπουμε.
    Thanks

Fotis Tasoulis
    Συμμετέχων

28 απριλιου τα νεα Pegasus 37…με τον react μπορουμε να πουμε οτι ειναι αντικασταστατης του vomero 14?

https://news.nike.com/news/nike-air-zoom-pegasus-37-official-images-and-release-date

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από Fotis Tasoulis.
    Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

@longrunnidis
    έγραψες: καθώς τα floatride παρέδωσαν τελικά πνεύμα με κάτι παραπάνω από 500 χλμ
    δεν είναι λίγα χλμ για να παρέδωσαν πνεύμα; το λέω γιατί κρίμα να δίνουμε τα όποια χρήματα και να “λιώνουν” τα παπούτσια τόσο γρήγορα. κάτι pegasus 31 που είχα τα τερμάτισα στα 1000. κάτι wildhorse έφτασαν 800 και έχουν λίγο ακόμη.

longrunnidis
    Συμμετέχων

Κι εγώ περίμενα να κρατήσουν λίγο παραπάνω. Γύρω στα 700. Ευτυχώς τα είχα πάρει με την έκπτωση στα 50€. Ίσως να φταίει ότι είμαι 92κ. και ότι τώρα, λόγω καραντίνας, δεν προπονούμαι στίβο ή ΟΑΚΑ αλλά μόνο άσφαλτο και χώμα. Η σόλα τους από κάτω είναι οκ δεν έχω παράπονο. Ο αφρός στο μπροστινό μέρος που προσγειώνω το πόδι μου έχει κάτσει τόσο, που για αυτά τα τερέν δεν αρκεί πια.

Spyros
    Συμμετέχων

Πως σας φαίνεται η φθορά τους; Έχουν γύρω στα 1100 χιλιόμετρα, τα 1050 σε άσφαλτο.

Floatride Energy
    Floatride Energy2
    Floatride Energy 3

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από Spyros.
    longrunnidis
    Συμμετέχων

Μετά από ένα 17άρι αργό στο 5.40 έχω να πω ότι για αργό τρέξιμο το clifton είναι εξαιρετική επιλογή. Άνετο κι απορροφητικότατο. Παρά τις φουσκάλες που κονόμησα λόγω του γνωστού θέματος με τους πάτους, δεν ήθελα να σταματήσω!
    Όταν πάρω καινούργιους πάτους, θα επανέλθω.

@Spyros
    Κι εμένα τα reebok έχουν ελάχιστη εξωτερική φθορά στη σόλα. Αν τα ξαναβάλουν στα 50 στις εκπτώσεις σε μαύρο, θα τα ξαναπάρω σίγουρα.

xpanosx
    Συμμετέχων

Τι ακριβώς ισχύει με το after sale και την εγγύηση στα διάφορα μαγαζιά (internet ή φυσικά) από τα οποία αγοράζετε παπούτσια;
    Αν δηλαδή κάποιο ζευγάρι τρυπήσει σε πέντε δέκα μήνες, τι γίνεται;
    εγώ έχω εμπειρία μόνο από το amazon και θέλω να δω αν την πολιτική του ακολουθούν και τα υπόλοιπα μαγαζιά.

Gregorysg
    Συμμετέχων

Νίκο για την καινούργια σειρά ride της Asics υπάρχει αξιολόγηση στα σκαριά;

ASICS GLIDERIDE ASICS GLIDERIDE

ASICS EVORIDE ASICS EVORIDE

Στα ξένα reviews μιλάνε για 2 εντελώς νέα μοντέλα που ξεφεύγουν από την παραδοσιακή φιλοσοφία της ASICS στα προπονητικά μοντέλα

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από Gregorysg.
    Echetlos
    Συντονιστής

@gregorysg Για τα Ride λίγο δύσκολο, Γρηγόρη. Το Novablast είναι πολύ πιθανότερο.
    Γενικότερα η Asics αλλάζει πορεία και ακολουθεί τις εξελίξεις. Είχε μείνει στον Μεσαίωνα, είναι η αλήθεια.

Echetlos
    Συντονιστής

@xpanosx Συνήθως τα μαγαζιά θα τα στείλουν στις εταιρείες κι αυτές θα αποφασίσουν.
    Αν το ελάττωμα βγάζει μάτι, είναι πιθανό να σου τα αντικαταστήσει το ίδιο το μαγαζί.
    Αν η “υπαιτιότητα” είναι συζητήσιμη, πάμε πάλι στο πρώτο.
    Μετά από 10 μήνες πάντως, δε νομίζω ότι θα τα βγάλεις εύκολα πέρα.

Τι ακριβώς ισχύει με το after sale και την εγγύηση στα διάφορα μαγαζιά (internet ή φυσικά) από τα οποία αγοράζετε παπούτσια;
    Αν δηλαδή κάποιο ζευγάρι τρυπήσει σε πέντε δέκα μήνες, τι γίνεται;
    εγώ έχω εμπειρία μόνο από το amazon και θέλω να δω αν την πολιτική του ακολουθούν και τα υπόλοιπα μαγαζιά.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 3 έτη, 5 μήνες πριν από Echetlos.
    Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,231 έως 1,245 (από 1,670 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.