Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 3

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 1,667 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Hadabis
    Συμμετέχων

Καλημέρα
    Επειδή έρχονται εκπτώσεις σύντομα σκέφτομαι να πάρω ένα παπούτσι ακόμα να συμπληρώσω τριάδα.
    Έχω ένα floatride 2 , ένα saucony triumph 17 και είμαι ανάμεσα στο turbo 2 ή το rincon 2 για το οποίο έχω ακούσει εξίσου καλά πράγματα.
    Έχω τρέξει με το Clifton 6 και πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν τα φορέσεις και τρέξεις τα hoka καταλαβαίνεις τι σημαίνει cushion.
    Απλά θέλω ένα παπούτσι λίγο πιο γρήγορο αλλά και λίγο πιο απορροφητικό καθώς το floatride γρήγορο μεν αλλά κουραστικό για long run, και το triumph πολύ αργό αλλά άνετο για long.
    Ο μόνος μου ενδοιασμός για το rincon αντί του turbo είναι το πόσο ανθεκτικά είναι καθώς είναι και αυτό ένα θεμα.
    Τα έχει δουλέψει κανείς να μου πει εντυπώσεις;;;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@hadabis Το Rincon είναι αυτό που θες αλλά όλοι λένε ότι μετά τα 250-300 χλμ κάθεται ο αφρός. Δεν ξέρω να σου πω, δεν τα έχω φτάσει εκεί. Συν την στενή του γραμμή.
    Κατ’ εμέ, εξαιρετικό παπούτσι το Rincon αλλά το Turbo υπερέχει. Παρ’ το.

Hadabis
    Συμμετέχων

χχχμ ναι ετσι εχω ακουσει και γω οτι καθεται ο αφρος, επισης στενη γραμμη δεν θα με βολεψει καθως εχω χοντρο κουτεπιε και ποδι γενικα, και το clifton 6 μου πηρε μερικα χιλιομετρα να το συνηθισω. Επισης θελω κατι να βγαλει χιλιομετρα και απο οτι καταλαβα το turbo βγαζει ανετα 600-700 χιλιομετρα.

Odysseas
    Συμμετέχων

@echetlos Νικο ειδα την προταση σου και πηγα εχθες και δοκιμασα τα SL2. Οντως θυμιζουν τα Boston και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα με απογοτευσουν. Βεβαια και αυτοι και το interport τα ειχα 120. Το βραδυ στο σπιτι τα ειδα στο site adidas.gr τα ειχε 78 ευρω και με ενα κωδικο που βρηκα μου τα εβγαλε 67 οποτε και τα παρειγγειλα. Ισως στις εκπτωσεις να παιξουν και πιο κατω αλλα και παλι η τιμη ειναι καλη…
    Θα σας πω εντυπώσεις μολις τα δοκιμασω… Αν και τα πηρα κυριως για στιβο και οχι για δρομο αλλα δεν ξερω κατα ποσο απο Δευτερα θα μπορουμε να Μπαινουμε στον στιβο…

sotosdiam
    Συμμετέχων

@echetlos, μιας και μιλάμε για το SL20, και στο ενδεχόμενο που κάνω καμιά παρορμητική αγορά, τι νούμερο σε βόλεψε; Στο adidas.gr προτείνουν μισό νούμερο πάνω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Με γεια, Οδυσσέα!

@sotosdiam
    Το κανονικό σου παίρνεις, Σωτήρη.

Odysseas
    Συμμετέχων

Οταν το δοκιμασα φορουσα το floatride 2.0 και συγκρινα και σολα-σολα και στο καθε ποδι. Floatride ειμαι 46 και το αντιστοιχο SL20 ηταν το 47 1/3. Το 46 2/3 ηταν μισο νουμερο κατω. Βεβαια το 46 στο floatride ειναι λιγο μεγαλο…

harris_vak
    Συμμετέχων

Η γνώμη σας για τα New Balance Fuelcell Prism για χρήση κυρίως long run και ελεύθερα τρεξίματα;

mashine
    Συμμετέχων

Αύριο στα πόδια μου τα ultraboost pb… Μόνο για σοβαρούς αθλητές! 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@geomaz Την εισαγωγή την έχω έτοιμη, μένουν τα κυρίως.
    Τι θες να μάθεις, να σου πω…

Εσυ αγαπητε θα ,μας βγαλεις παλι το λαδι…τι εγινε με αυτα τα ερμα τα alphafly, τα φαγε η μαρμαγκα;

geomaz
    Συμμετέχων

Την εισαγωγή την έχω έτοιμη, μένουν τα κυρίως.
    Τι θες να μάθεις, να σου πω…

Οχιιιιι!!! Τι λες καλε; Θα μου το χαλασεις! Θελω να απολαυσω ολο το πακετο, τις σουπερ φωτο, την περιγραφη κομματι-κομματι..
    Τι τοσο καιρο περιμενουμε, τωρα μισες δουλειες; οχι-οχι, θα περιμενω, απλως ειπα μπας και σε ‘τσιτωσω’ και το δουμε πιο γρηγορα το review σου!

Hadabis
    Συμμετέχων

Έχει βγει το Pegasus turbo 2 προσφορά στα 125 hall of brands αν ενδιαφερεται καποιος

pseiras
    Συμμετέχων

@echetlos
    Νίκο εγώ έχω μια ερώτηση/χάρη για το alphafly μέχρι να βγει το review.
    Αν μπορούσες να μετρήσεις το πλάτος της σόλας στην φτέρνα του Alphafly, σε σχέση με το speed.

Γιάννης Μπ.
    Συμμετέχων

3. Nike Miler
    Περίεργο παπούτσι, το αδικεί πολύ η εμφάνισή του. Κακομούτσουνο και θυμίζει τις low budget προτάσεις της εταιρείας.
    Ευρύχωρο επάνω μέρος, πλούσια και μαλακά υλικά. Ίσως στις ζέστες ημέρες να έχει θεματάκια διαπνοής.
    Σαν πάτημα είναι κάτι μεταξύ Epic και Infinity. Πολύ σταθερό και μπόλικο cushioning. Η εξώσολα κόβει εμφανώς από το softness αλλά και πάλι, δεν θα διαμαρτυρηθείς ποτέ. Ωραίο rocker, επίσης.
    Παπούτσι – γαιδούρι, το οποίο δεν είναι φθηνό όμως (αρχικά τουλάχιστον). Πιστεύω πως όσοι (λίγοι) το επιλέξουν, δεν θα το μετανοιώσουν. Το Ghost της Nike.

Τα οποία τα έχει σε πολύ καλή τιμη στο misterrunning.com !!!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@pseiras Μετρημένο το αποτύπωμα της εξώσολας:
    Speed, 8cm
    AF, 9.5cm

20201108_132655

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 1,667 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.