Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 51 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kostão
    Συμμετέχων

@vicky εγώ λέω ότι έπαιξε και ρόλο ο περιβόητος άνεμος. Αν τρέχεις με κόντρα τον άνεμο και προσπαθείς να κρατήσεις τον ίδιο ρυθμό και όσο περνάει η ώρα σε χρεώνει. Δε σε ενόχλησε η κνήμη,αθόρυβα κουράστηκες.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@teobot Κατά την άποψή μου, είναι πολύ λίγα.
    Δεν μιλάμε για να τον τερματίσεις φυσικά αλλά για να πάρεις (σχεδόν) το μέγιστο των δυνατοτήτων σου.
    Κι είναι και μια απόσταση που δουλεύεις πάνω σε όλα. Και αερόβιο και γαλακτικό και ταχύτητα.
    Τι να πρωτοχωρέσει μέσα σε 35Κ;

Τα 35χλμ σαν εβδομαδιαιος ογκος θεωρουνται λιγα για τον ημιμαραθωνιο;

teobot
    Συμμετέχων

@Echetlos Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

prof
    Συμμετέχων

@echetlos
    Μάλλον είναι λίγα τα 35-40ΚΜ αλλά με αυτό το πρόγραμμα έκανα 1:42:23 που για μένα ήταν όνειρο να κατέβω τα 5 λεπτά το ΚΜ. Εξαρτάται και πότε ξεκινάς ένα πρόγραμμα. Το δικό μου ήταν 20 εβδομάδων.

prof
    Συμμετέχων

@echetlos Τα μεγάλα μου τρεξίματα ήταν 1:20 με 14-15 ΚΜ! Μια φορά έκανα 17,5 ΚΜ και αυτό επειδή το επέλεξα εγώ!

tazi
    Συντονιστής

@chousidisieremias Συγχαρητηρια Ιερεμια!Πολυ καλη επιδοση, νομιζω ομως οτι ειναι μονο η αρχη…

tazi
    Συντονιστής

@teobot Και εγω νομιζω πως αυτα τα χιλιομετρα ειναι πολυ λιγα. Οχι μονο για την επιδοση καθεαυτη αλλα και για το χρονο αποκαταστασης. Εκτιμηση μου ειναι πως απο τα 50+ η προπονηση ειναι πιο καλα δομημενη. Το ιδιο θα ελεγα οτι ισχυουν και για το δεκαρι.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@manolis Όπως έγραψα και στον @teobot, συζητάμε για τα απαιτούμενα χλμ ώστε να πάρεις όσο περισσότερο μπορείς από τις δυνατότητες κάποιου.
    Προφανώς κι ο χρόνος σου είναι πολύ καλός, φαντάσου λοιπόν πού θα ήσουν με +15-20Κ. 😉
    Τι εννοείς ότι το πρόγραμμά σου ήταν 20 εβδομάδων, Μανώλη;

prof
    Συμμετέχων

@echetlos Ένα πρόγραμμα 19 εβδομάδων (+ μια εβδομάδα που το ξεκίνησα πιο μπροστά) των 4 προπονήσεων την εβδομάδα.
    Μάλιστα θα ξεκινήσω και για τον μαραθωνίο ένα πρόγραμμα 20 εβδομάδων με 4 προπονήσεις την εβδομάδα, πάντα της adidas

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Βασικά Μανώλη, ήθελα να σταθώ στο “πότε ξεκινάς ένα πρόγραμμα”, όχι στο ότι ήταν 20 εβδομάδων. Λάθος διατύπωση από πλευράς μου…
    Θέλω λοιπόν να πω πως αν υποθέσουμε ότι είχες τον χρόνο και ακολουθούσες ένα πρόγραμμα με πιο “παραδοσιακό” όγκο χιλιομέτρων, έστω λιγότερων εβδομάδων, το προηγούμενο διάστημα δεν θα έκανες λιγότερα από 30-35 χλμ εβδομαδιαίως, ως συντήρηση.

Και για να μην τρομάζουμε κανέναν που μας διαβάζει, οι προπονήσεις του καθενός πρέπει είναι τόσες και τέτοιες, ώστε να μπορεί να τις ευχαριστιέται αφενός αλλά και να μην είναι και εις βάρος της υπόλοιπης ζωής του, αφετέρου. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε σε αυτό.
    Εν τούτοις, αν πούμε ότι κουβεντιάζουμε λίγο πιο θεωρητικά και σε μια πιο “focused” βάση, τα 35-40Κ δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν τις πραγματικές σου δυνατότητες. Κι ελπίζω να έχεις την ευκαιρία να το διαπιστώσεις στο μέλλον! 😉

Μάλλον είναι λίγα τα 35-40ΚΜ αλλά με αυτό το πρόγραμμα έκανα 1:42:23 που για μένα ήταν όνειρο να κατέβω τα 5 λεπτά το ΚΜ. Εξαρτάται και πότε ξεκινάς ένα πρόγραμμα. Το δικό μου ήταν 20 εβδομάδων.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιδόσεις σας, καλές ή μη (τηρουμένων των προσδοκιών σας)!

Τόσοι αγώνες υπάρχουν εκεί έξω, το ρεκόρ μπορεί να περιμένει (@vicky), Η προετοιμασία δεν πάει ποτέ χαμένη!

Καλά @chousidisieremias και @kostao δεν έχω λόγια.. ΤΡΟΜΕΡΟΙ!

όσο για σένα μουσίτσα @echetlos… κάποτε θα τα ξαναπούμε! …μέχρι τότε πάω να χωθώ στο λαγούμι μου!

Vicky
    Συμμετέχων

Που είσαι βρε Τάσο!!! Χάθηκες !!!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Με φάγανε τα κυκλώματα Βίκυ! Ελπίζω σιγά σιγά να επιστρέψω! Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου!

Vicky
    Συμμετέχων

Τάσο εύχομαι να είσαι καλά με ότι κάνεις…..
    Ο αγώνας δεν πήγε καλά όσο θα ήθελα…
    ..μου το χρωστάει…

tzatzikis90
    Συμμετέχων

κι εσύ Βίκυ! αγώνες υπάρχουν πολλοί, μην απογοητεύεσαι! Ψάξε για το Δημοκρίτειο ημιμαραθώνιο στην Ξάνθη μήπως σου αρέσει. Άρτιος αγώνας!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 31 έως 45 (από 51 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.